Investering og Studiebolig A/S Reviews 30

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Et virkelig godt koncept! Vores datter og hendes kæreste er netop flyttet ind i et af parværelserne (to små en-suite), og jeg må bare sige, at dette godt udtænkte koncept, som der virkelig er behov f... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har en datter som de sidste 4 år har boet i et værelse gennem Inv. og Studiebolig. Gennem hele processen fra køb af aktier, fremvisning, indflytning og generelle spørgsmål og problemstillinger er d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Investering og Studiebolig er et solidt koncept - en slags forældrekøb light - med et serviceniveau i top. Vi har kun oplevet professionalisme, hurtig respons og stor imødekommenhed. Netop i dag e... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg forstod konceptet som om, at man var garenteret en studiebolig til studiestart. Da jeg startede studie i København kunne jeg ikke få et værelse og jeg endte med (oven i at møde nye mennekser i en... See more

Company details

1. Property Investment
  2. Apartment Letting Agency

Written by the company

Investering og Studiebolig er klar til at hjælpe alle studerende til en studiebolig til en rimelig pris og på rimelige husleje vilkår.

4.2

3-star
2-star
1-star

God kommunikation

Jeg har oplevet Investering og Studiebolig som troværdig, reel og med stor forståelse for aktionærer og lejere og deres behov for dialog.

Hej Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse af os. Vi har alle selv været unge engang og kan derfor også relatere til de unge menneskers behov som desværre ikke altid hænger sammen med deres økonomiske situation- det laver vi gerne om på så vidt som muligt :-)

Mvh. Nadja W

Rated 5 out of 5 stars

Fine boliger og god kommunikation

Har ikke selv boet i en af lejlighederne, men venners børn har og har udelukkende hørt positivt. Oplever selv tilstrækkelig og klar kommunikation fra investeringsforeningen.

Kære Hanne,

Mange tak- vi er også meget glade for at have jer med om bord, og syntes vi har haft en fin dialog løbende.

Vi er klar til at hjælpe jer til studiebolig også, når behovet byder sig en dag.

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt med boliger de unge har råd…

Dejligt med boliger de unge har råd til. Jeg har investeret i god tid for at være sikker på at kunne hjælpe mine unge mennesker når behovet opstod.

Hej Tina,

Mange tak for din anmeldelse. Og helt korrekt tænkt i forhold til at investere i god tid, så man har højere prioritet når man skal bruge en bolig.

God weekend til dig!

Super professionelt

Super professionelt

Kan varmt anbefale investering og studiebolig. God kundeservice fra boligadministrationen. De er altid klar til at hjælpe og svare inden for 24 timer på mails og telefon.

Hej Mads Peters,

Vi tager din gode anmeldelse til hjertet og vi jubler over vores super søde kunder, her på kontoret- tusind tak for din anmeldelse.

God weekend!

Rated 5 out of 5 stars

Stort udvalg af lejeboliger i god kvalitet

Stort udvalg af lejeboliger, og alle er i kvalitet. Firmaet drives meget professionelt.

Reply from Investering og Studiebolig A/S

Kære Heller, Tusind tak for din fine anmeldelse, det er vi meget glade for!

Rated 5 out of 5 stars

Gode udlejere og stabile omgivelser

Jeg har boet i et af Investering og Studieboligs huse i snart 2 år og har haft en supergod oplevelse. Huset er rart at bo i, det er super servicevenligt og der er ikke langt til hverken transport eller dagligvarebutikker. Huslejen er fair for hvor meget plads man får, køkkenet jeg bruger er lækkert og akkomoderende og selvom kælderen måske kunne overleve en kærlig hånd, så er det svært at klage over alle de faciliteter jeg får til den pris jeg betaler.

Mine housemates gør deres del for at få tingene til at hænge sammen, er nemme at bo i hus med og man føler aldrig man er alene hvis man ikke vil være det, selvom man altid har muligheden for at lukke døren.

Bedst af alt er menneskerne bag foreningen forstående, imødekommende og empatiske hvis der er problemer eller misforståelser. Hvad end små ting man kunne tænke sig anderledes er ikke rigtig værd at nævne når plusserne langt overgår minusserne.

4 November 2021

Hej Rasmus,

Tusind tak for din fine anmeldelse- det er vi glade for! Vi har jo været forbi i oktober for at notere de små ting som skulle udbedres hos jer. Hvis I har flere ting er I velkomne til at skrive ind til os.

Vi håber du bliver længe endnu, hos os :-)

Mvh. Nadja W

Rated 1 out of 5 stars

ALDRIG LEJ NOGET AF DEM

Jeg har nu boet der i 1,5 år og har aldrig oplevet noget lignede. Har været udsat for at få nye roomies uden heads-up op til flere gange. Jeg kan ikke komme igennem, når jeg skriver til den ansvarlige.
Når man står og har akut brug for hjælp til eksempelvis vandskade, så skal man selv ordne det.
Det hele er SÅ uprofessionelt.

1 September 2021

Kære Maria,

Det var os der talte sammen for ca. 30 minutter siden. Jeg er ked af at du føler dig uretfærdigt behandlet, hvilket også var derfor jeg besluttede mig for at kontakte dig. Jeg syntes vi havde en fin dialog gennem telefonen som du ingen indvendinger havde til og derfor også afslog mit tilbud om hjælp. Som jeg afslutningsvis fortæller dig i telefonen, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser til mig, så vi kan tage fat om eventuelle misforståelser og problemer. Du er fortsat velkommen til at ringe tilbage til mig.

Mvh. Nadja
Investering og Studiebolig A/S

Godt koncept.

6 May 2021

Hej Martha,

Mange tak for din anmeldelse- det er vi meget glade for!

Bedste hilsener,
Nadja W

Rated 5 out of 5 stars

Har 2 "børn" der bor i Investering og…

Har 2 "børn" der bor i Investering og studieboligs minikollegie. Super glade for det. Det er ikke luksus - men det er centralt beliggende til en fornuftig pris. Kan kun anbefales.

31 July 2020

Hej Siv,

Vi er så glade for at kunne hjælpe jer og at I har været tilfredse med boligen. Vi har lige opdaget hvordan vi svarer herinde :-)
- Og mange tak for den fine anmeldelse sidste år!

Bedste hilsener,
Nadja W