1. Mobile network operator

Written by the company

Erhvervstelefoni med Danmark bedste service, altid uden binding, og med samme faste kontakt person der kender din virksomhed. Åbent 24/7 året rundt. - Specielt bygget telefoni omstilling til hver kunde, og altid uden ekstra omkostninger, også når det er fredag kl. 20, vores døgnservice er med i prisen, altid.

4.4

3-star
2-star
1-star

Tak for jer

Vi i Foreningen Det Sorte Får er utrolig glade for samarbejdet med IP One.

De leverer altid hurtig og effektiv service, tilpasser løsningerne efter vores behov og møder os med en venlig og professionel tone, når vi kontakter dem. Vi kan varmt anbefale dem til andre foreninger og virksomheder.

Når vi får nye frivillige, gør de det nemt at udvide antallet af abonnementer, og de håndterer alle de praktiske opsætninger i forbindelse med vores telefoni. Tak for jeres støtte og samarbejde – det sætter vi stor pris på.

30 May 2025

Reply from IP One A/S

Tusind tak for de pæne ord, Elin og Det sorte får. - Det er blevet fejret på kontoret med lidt mandags kage, for det varmer altid at læse sådanne pæne ord.

Rigtig god dag til jer.

Hele Teamet hos IP One

Rated 5 out of 5 stars

På alle fronter har det været en…

På alle fronter har det været en fantastisk oplevelse at skifte til ip-one. Vi har både hovednummer og sekretær service. Altid hurtigt svar og kompetente medarbejder der har sat sig ind i vores firma og kunder.

28 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg driver et enkeltmands-haveservice…

Jeg driver et enkeltmands-haveservice firma og har været kunde hos IP One i et halvt år nu. Det er en yderst kompetent service jeg og mine kunder får og det er rart at vide, at mens jeg arbejder, så er der altid en venlig og i mødekommende stemme der møder mine kunder i telefonen og som giver alt information jeg har brug for videre til mig.
De bedste anbefalinger fra
Niels-Christian E. Christiansen
Faaborg Haveservice

25 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde…

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med IP-One, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Deres dedikation til at levere høj kvalitet og innovative løsninger inden for IT og telekommunikation er imponerende.

Fra starten har deres team udvist en fantastisk professionalisme og forståelse for vores behov. De har leveret skræddersyede løsninger, der ikke blot har opfyldt vores krav, men også overgået vores forventninger. Deres evne til at kommunikere klart og effektivt har været en stor fordel i samarbejdet.

Desuden værdsætter jeg deres fokus på kundeservice. Uanset hvilket spørgsmål eller problem, vi har haft, har de altid været hurtige til at reagere og tilbyde hjælp. Det giver en stor tryghed at vide, at man kan stole på deres support.

Alt i alt er IP-One en pålidelig partner, der virkelig brænder for det, de laver. Jeg ser frem til at fortsætte vores samarbejde i fremtiden.

Bedste hilsner,
Klintemanden, Restaurant Klinten

25 September 2024

Altid god service

Hos IP One er servicen altid i højsædet. Om det er en ny telefon, problemer med netværk eller hjælp til dit tele abonnement er de altid klar til at hjælpe. Vi har været kunder hos dem i over 3 år og har ikke fortrudt 1 sek. at vi flyttede til dem. De kan varmt anbefales.

11 May 2023

Hej Martin,
Tusind tak for de pæne ord, dem sætter vi meget stor pris på.
Claus

Worldwide telefoni til +100 medarbejder

Vi er en global virksomhed med +100 ansatte og vi valgte IP One som vores telefon og internet leverandør, primært grundet deres service niveau og fleksibilitet.
Vi oplever at den software IP One levere, optimere vores onbording af nye medarbejder worldwide og lette tilgængeligheden for kommunikation internet i organisationen. Ligeledes finder vi deres Support yderst effektiv og der responderes 24/7, hvilket er et vigtigt parameter i vores forretning.

Jesper - Group CEO Allset Industries.

13 April 2023

Reply from IP One A/S

Vi er stolte af at have Allset som kunde. Tak fordi I valgte os, og for den flotte anmeldelse! :-)

Synnøve, IP ONE

Rated 5 out of 5 stars

IP One Telefoni har leveret telefoni til os I nu…

IP One har leveret telefoni til os på Henne Mølle Å Badehotel, I nu snart 2 år. Vi har kun haft gode oplevelser da de udfordringer vi har haft er blevet løst af et kompetent og fagligt dygtigt personale hos IP One, og så er det virkelig dejlig at de har en kort respons tid og at de er til at få fat I

13 March 2023

Reply from IP One A/S

Tusind tak for den super flotte anmeldelse. Ha en dejlig dag på det skønne badehotel :-)

Synnøve, IP ONE

Rated 5 out of 5 stars

En god og kompetent samarbejdspartner

IP One kan du altid få fat på hurtigt - modsat mange andre telefoni-udbydere. Servicen er hurtig og kompetent, og vi er glad for vores samarbejde med IP One.

5 April 2023

Reply from IP One A/S

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Karsten. Det er vi stolte af :-)

Synnøve
IP ONE

Rated 5 out of 5 stars

Professionel og effektiv service!

Professionel og effektiv service - fagfolk der ved hvad de taler om!
IP One har de seneste år leveret fejlfri fiber (internet) og telefoni til vore kontorer og hjemmekontorer. Ved spørgsmål eller brugerforhold får vi altid hurtig og kompetent hjælp.

29 March 2023

Reply from IP One A/S

Tusind tak for den pæne anmeldelse, sætter vi stor pris på.
Claus Sørensen
IP One A/S

Super service døgnet rundt

Super service døgnet rundt.

Sammenlignet med andre store teleselskaber skiller IP One sig bare ud på alle parametre.
Kanon service døgnet og året rundt. Løsningsorienterede medarbejdere.

Kan kun anbefales til alle.

14 September 2022

Hej Ermin,
Tusind tak for de pæne ord, det varmer, og er dejligt at høre når vi prioritere kunderne højt, at de også selv syntes dette.

Claus Sørensen
IP One A/S