IP Administration A/S Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi har været kunde hos IP Administration A/S i ca. 30 år. Gennem årene har vi naturligt haft forskellige kontaktpersoner - af svingende kvalitet. Nu er vi så heldige, at vi har fået Trine Toftager La... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kære Frank Tak for dit svar. Uanset hvilken ordning man har, må det som minimum forventes, at en forenings emails bliver besvaret, og at fakturaer bliver betalt.Jeg er målløs over, at du kalder det... See more

Company replied

1. Property management company
  2. Grounds Maintenance Service

Information provided by various external sources

Ejendomsadministrator med 25 års erfaring i ejendomsadministration for andelsforeninger, udlejningsejendomme og ejerforeninger. Ring i dag på 33 26 00 00.

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Salg af andelslejlighed

Vi har skullet sælge vores andelslejlighed i foreningen og i den forbindelse har der været enormt solid, effektiv og hurtig behandling fra administrationens side, af Trine Toftager Larsen. Hun er enormt opmærksom, dygtig og serviceminded. Vi har været yderst tilfredse og giver derfor max stjerner herfra :-)

9 June 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi har været kunde hos IP…

Nu er vi så heldige, at vi har fået Trine Toftager Larsen. Hun handler hurtigt og følger tingene til dørs. Hun er kundeorienteret og servicemindet. Udviser stor kompetance og akkuratesse. Kort sagt - hun er en gave af en administrator.

25 January 2023

5 stjerner..

5 stjerner... for din opmærksomhed

Til alle som har en Andelsbolig/udlejningsejendom under administration af IP.
Et enkelt råd i forbifarten.
Indhent OMK budget for alle jeres år hos IP og lad det undersøge af en uvildig revisor med forstand på husleje sammensætning.

Nok sagt.

28 July 2022

Ga beter ergens anders

Ga beter ergens anders. Veel fouten veel dingen worden vergeten.
Als je zelf moet nog eens je boekhouder controleren dan beter zelf doen.
Maar de boetes komen naar ons toe en niet naar haar.
Jammer weer, ik ben weg daar.

2 July 2021
Rated 1 out of 5 stars

Påkørsel af bil uden at ligge sedl

En af deres Medarbejdere har påkørt min bil flere gange ved forkofangeren uden at ligge sedl idag 14 juni mellem 10.20-10.22 i Vanløse baggård til Grøndals Parkvej 112-120 og indkørsel til kastanie allé 2e, hans nr plade er Ca92873, har både billeder og video af det sker, respektløs bare at køre fra han steg ikke engang ud af bilen

14 June 2021

Hej André
Vores medarbejdere er alle instrueret til at give sig til kende ved enhver utilsigtet hændelse, der involverer andre.
Den medarbejder der kørte bilen, mener ikke at have påkørt din bil. Er det tilfældet anmeldes skade naturligvis til vores forsikringsselskab. Er der tvivl om, hvorvidt skaden er forvoldt af vores bil, anmeldes skaden til politiet til afgørelse. Jeg kan forstå at du er i dialog med chefen for ejendomsservice, der afventer videoen fra dig. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på poj@ip.dk
Poul Jensen

Rated 5 out of 5 stars

Med ip er der ingen slinger i valsen

Med ip er der ingen slinger i valsen, når man driver en andelsforening. Vi har det seneste år været meget glade for at være kunder hos ip.

10 June 2021

Reply from IP Administration A/S

Mange tak for de rosende ord. Vi har de seneste par år optimeret kvalitet- serviceniveau og glæder os over at det opleves hos jer som kunde.

Fed fremvisning

Fed fremvisning. Kvalitetsarbejde, mere er der ikke at sige

27 March 2021

Kære Oliver,

Tusind tak for de 5*, jeg giver afdelingen besked om din flotte anmeldelse.

Rigtig godt

Rigtig godt! Vi var ude at få vist en lejlighed af Bo som gav os en rigtig god og grundig fremvisning. Vi fik en rigtig god fornemmelse af lejligheden, fællesfaciliteter og området. Han gjorde os opmærksom på flere ting i lejligheden bl.a. hvor det var godt at sætte lamper og hylder op i forhold til boring i loft og væg.
Mange tak for det! Vi har netop sagt ja til at leje den fremviste lejlighed.

25 March 2021

Kære Helene,
Tak for din flotte anmeldelse, godt at høre du er tilfreds og oplevede en god service hos os. Jeg sørger for at give Bo besked om dine flotte ord.

Hilsen

Hej igen IP

Hej igen IP
Kan der blive dokumenteret hvorfor der ikke skal betales de ukorrekte hævelser af renter på vores konto
da det er IP der skal betale. Endvidere hvad der giver jer ret til at kræve betaling for opsigelse, da det er IP der har opsagt samarbejdet.
Endvidere er det let at skrive at IP har ret til at kræve hvidvask, jeg kan ikke se at det står i vores kontrakt, altså en dokumentation.
Håber at man kanfornemme at det er vanskeligt med IP

17 February 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har samarbejdet med IP de sidste 4…

Jeg har samarbejdet med IP de sidste 4 år som formand for min andelsforening.
Jeg har været lykkelig for deres professionelle indsats og det har udelukkende været dem der har holdt mig hoved over vandet igennem et langvarigt byggeprojekt.
De har konstant været på foreningens side, og sikret vores interesser.

Jeg kan varmt anbefale dem

28 December 2020

Kære Peter,

Tak for de mange stjerner og din gode anmeldelse af os, vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med jeres forening.

Rated 4 out of 5 stars

Fokus på kunden

Jeg sidder som bestyrelsesformand og er kunde hos IP adm. I 2019 havde IP en række udfordringer efter de havde mistet en række medarbejdere. Jeg tog selv kontakt til direktøren, som var yderst imødekommende. Han forklarede ærligt og redeligt, hvordan han ville tackle udfordringerne. Der har klart været en rød tråd i det direktøren lovede i 2019, og det som IP har leveret i 2020.
Græsset er ikke altid grønnere på den anden side, og i min bestyrelse er vi glade for gode langsigtet relationer.
Her mener jeg, at IP absolut er værd at anbefale.

21 December 2020

Kære Claus,

Tak for din pæne anmeldelse og de mange stjerner, vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i mange år frem.

Rated 1 out of 5 stars

Det kan virkelig ikke understreges hvor…

Det kan virkelig ikke understreges hvor dårligt et arbejde IP administration udfører..eller manglen på samme. Jeg har siddet i en ejerforenings bestyrelse med dette firma tilknyttet. De var aldrig til at få fat på. Svar var useriøse når de endelig kom. De lavede et kæmpe rod i varme og vand regnskabet for vores beboere som endte med at blive opkrævet langt mere end de skulle. Da vi bad dem om at rette op på dette, fik vi ikke et svar..og måtte opsige kontrakten. Vores nye administrator har nu brugt et år på at rydde op i deres rod.

Hvor er det iøvrigt en uforskammet måde at svare anmeldelser på. 1 stjerne er mere end i fortjener.

3 December 2020

ADVARSEL MOD IP ADMINISTRATION

Kære Frank
Tak for dit svar. Uanset hvilken ordning man har, må det som minimum forventes, at en forenings emails bliver besvaret, og at fakturaer bliver betalt.Jeg er målløs over, at du kalder det "højt serviceniveau", og at det kræver en helt særlig ordning. Med den indstilling har I et seriøst problem. Og selvfølgelig er det misligholdelse fra jeres side.
Hilsen Neel

11 May 2020

Kære Neel,

Først vil jeg lige nævne at du ikke behøver at lave hele 2 anmeldelser med 1* vedrørende samme emne, det er jo en lidt useriøs tilgang i denne sammenhæng.

Det kan selvfølgelig ikke være misligholdelse fra vores side, idet arbejdsgangen jo klart er beskrevet i vores tidligere aftale med jeres forening, bl.a. at ”Ejerforeningen drager omsorg for, at administrator modtager alle nødvendige oplysninger vedrørende ejendommen, i så god tid at administrator kan foretage betalinger…”.

Naturligvis bliver emails fra vores kunder besvaret, men det sker i den rækkefølge de bliver fremsendt til os, og i spidsbelastninger med hensyn til hvor tidskritisk den er, uanset hvilken type aftale man så er under. En regning kan stadig, i sagens natur, ikke blive betalt før den fremsendes til os, som jeg også skrev i svaret på din første anmeldelse. Når jeg i samme tidligere svar skriver om disponering af vores medarbejderes tid, så er det set i forhold til dét at have en fast kontaktperson tilknyttet foreningen.

Hvis du venligst læser svaret på din første anmeldelse igen, så ser du også at det ikke kræver en "helt særlig ordning", men blot er et spørgsmål om hvor meget en forenings bestyrelse godkender at ville betale for den service som de skønner nødvendig, for at kunne dække foreningens servicebehov. Alt har jo en pris som du ved, og jo højere serviceniveau der skønnes nødvendig (=tidsforbrug for vores medarbejdere), jo højere bliver prisen.

Lad mig her kort citere mig selv i svaret på din første anmeldelse:
"Et højt service niveau er som sagt en fordyrende faktor, hvorfor det naturligvis kræver et tilsvarende højere honorar for at vi kan give den service til vores kunder. Vi har også forud for jeres opsigelse tilbudt jer at opgradere vores aftale til en full-service aftale, der bl.a. omfatter en fast kontaktperson til jeres forening - men i valgte dog beklageligvis at opsige vores samarbejde i stedet."

Frank

PS: Du er naturligvis velkommen til at sende en email til ip(at)ip.dk - Att: Frank, hvis du ønsker at svare på dette igen - I stedet for at lave endnu en anmeldelse. Denne ovenstående anmeldelse vil sandsynligvis blot blive fjernet af Trustpilot, da den er omhandlende samme emne som den tidligere, og fra samme kundeoplevelse.

Rated 4 out of 5 stars

IP administration gør kun hvad de får besked på af de bestyrelser som sidder i andelsboligforeninger og ejerforeninger

Fin behandling, folk glemmer jo at IP administration kun gør hvad de får besked på af de bestyrelser , så det kunne jo være at det var en god ide`at folk gik til deres bestyrelse når der var noget som de er utilfredse med.
IP administration handler jo ikke selvstændigt de gør som bestyrelsen giver dem besked på og hvordan reglerne er i vedtægter og husorden.

1 May 2020

Kære Leif,

Tak for de 4*. Vi er glade for du er tilfreds med vores service, og for din forståelse af vores rolle i forbindelse med foreningernes bestyrelser.

Rated 1 out of 5 stars

ADVARSEL! Hold jer langt væk fra dette firma.

Firma med mafia lignende forretnings metoder, de overholder ikke de gældene regler inden for lovens paragraffer, og svarer ikke tilbage på mails!
Top uprofessionelt firma.
Gør jer selv en tjeneste og find en anden administrator til jeres ejendom!

Svar på respons:

For det første så det jer der har glemt at huske at sætte prisregulering på min husleje. Ved ikke hvor meget du har sat dig ind i sagen men det er 8 år og ikke 5 år som du skriver...
Ved også i har glemt det hos andre lejere, ikke særlig professionel efter min mening.

For det andet så siger forældesesloven at i kun må gå 3 år tilbage.
Har haft kørt sagen sammen med chefjuristen fra Lejernes LO, som var meget forundret over jeres mangel på samarbejde i denne sag, da der ikke var nogen tvivl om min sag.
Har sendt dokumenter sort på hvidt af paragrafferne til jer.

Til sidst får jeg nok af denne kedelige sag og overføre så et beløb til jer som er en del større end hvad jeg behøvede i forhold til forældesesloven. I stedet for at besvare min mails vælger i at sende mig en faktura med resten af beløbet, hvor i truer med at rykke mig i RKI og smide mig ud af mit lejemål, hvis jeg ikke betaler inden 14 dage. Så kan det godt være at mafia metoder er et stort ord at bruge. Men når man truer med at sætte ens firma i så alvorlige problemer hvis jeg ikke betaler et samlet beløb på næsten 24.000 kr inden 14 dage uden at kommunikere tilbage på mine mails, synes jeg ikke ordet ligger så langt væk.

Er også noget forundret over at du skriver at det er med fuldforståelse af andelbestyrelsen.
Jeg har selv snakket med bestyrelsen og sendt vores mailkorrespondance til dem.
De bakker mig fuldt op i denne sag, så igen, ved ikke hvor meget du har sat dig ind i denne sag..

Synes godt nok det er frækt at du skriver at juraen skal jo følges, når det er tydeligt at i ikke har fulgt reglerne.

Så alt i alt en kedelig sag hvor jeg måtte betale fordi i ikke har passet jeres arbejde og derefter ikke fuldt reglerne!

27 September 2019

Opdatering:

Kære Mikkel,

Du har ret, jeg er slet ikke nok inde i sagen til at kunne indgå i en detaljeret dialog om den med dig, hvilket heller ikke er muligt offentligt.

Jeg kan kun sige at som administrationsfirma er vi ansat til at opkræve de beløb andelsboligforeningen er berettiget til. Vi ser derfor din sag som lukket idet du har betalt det skyldige beløb. Mener du at have betalt for meget må du gøre krav herpå overfor foreningen.

----

Kære Mikkel,

Først lad mig beklage vores sene svar, vi har ikke benyttet os af Trustpilot som kontakt-platform før dags dato, og har derfor ikke set din anmeldelse.

Vi er klar over at din erhvervsleje nu er blevet reguleret igen efter flere års utilsigtet pause, og vi ser din anmeldelse mest som et udslag af frustration over dette. Reguleringen af din erhvervsleje er jo en del af din kontrakt på lokalerne, og juraen skal jo følges.

Vi er ansat af ejendommens bestyrelse til at varetage og administrere ejendommens forhold, herunder lejekontrakter. Det sker selvsagt i fuld forståelse med andelsboligforeningens bestyrelse.

Dine udtalelser omkring vi benytter os af mafia lignende forretningsmetoder står vi uforstående overfor, herunder dit udsagn om at vi ikke overholder loven, hvilket vi selvfølgelig også kan afvise kategorisk.

Vi forsøger at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt. For komplekse sager eller sager der afventer stillingtagen i fx bestyrelser, bliver sagsbehandlingstiden lang og det er desværre vilkårene idet foreningers bestyrelser arbejder frivilligt og ikke har møder hver uge.

Hvis mit svar skulle give dig anledning til yderligere kommentarer, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os direkte på ip@ip.dk - og attester gerne din henvendelse direkte til mig.

Med ønsket om en god Jul og et godt Nytår

Rated 1 out of 5 stars

Holder ikke, hvad de lover!

Min erfaring med IP Administration gør at jeg vil fraråde enhver at bruge dem. Jeg har ikke energi til at gå i detaljer, men spar dig selv for en masse bekymringer og besvær og find et andet selskab.

6 February 2019

Langsommelig sagsbehandling

Vi har brugt IP Administration i vores ejerforening. I forbindelse med salget af vores ejerlejlighed, var IP Administration 4 uger om at fremsende de ønskede dokumenter til vores ejendomsmægler. Det resulterede i, at handlen var ved at gå i vasken, og at vi i sidste ende var nødt til at udskyde overtagelsesdatoen med 14 dage. Hvilket betød en udgifter på en ekstra ½ måneds husleje.
I alt blev IP Administration rykket 5 gange telefonisk og 5 gange skriftlig i løbet af de 4 uger. Desuden var vi nødt til at inddrage administratorens overordne to gange, før der bare kom lidt skub i sagen, og det endeligt lykkedes at få fremsendt dokumenterne.
Forløbet var under al kritik, og jeg opfatter det som ren chikane fra administratorens side, da jeg ikke kan forestille mig, at nogen kan være så inkompetent til at udføre sig arbejde.
På den efterfølgende klage til den administrerende direktør, underskylder eller beklager han ikke forløbet, , hvilket jeg kun kan tolke på den måde, at det åbenbart var et helt normalt forløb, vi har været udsat for.
Henrik Nilaus

23 May 2018
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har stiftet bekendtskab med IP …

Jeg har stiftet bekendtskab med IP Administration som andelshaver i Nærum gennem 1½ år. IP har rutinemæssigt sendt breve til mig, som er adresseret til den tidligere beboer (et år efter deres fraflytning) og nu hvor vi har skiftet administrationsselskab, har de "glemt" at stoppe BS aftale.

26 July 2017

Take a closer look