See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Dette er strengt tatt bare ett ekstra ledd på handel på ebay. Varene kommer (etter lang tid) direkte fra Kina. Ingen angreseddel etc. Dårlig kvalitet på varene. Neste gang handler jeg heller direkte p... See more

Rated 1 out of 5 stars

Den 19.08.18 bestilte eg følgjande varer hos Iphonedeksler.no: 1 stk ipad Air Deksel i lær med støtte 1 stk lader for iphone 5/5S/5C/ipad 4/ipad Air osv 2 stk ipad Air Skjermbeskytter Eg skul... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte varer 26. februar, og det skulle sendes påfølgende virkedag. Ikke fått hverken sporingsnummer eller vare 9. mars. Sendte epost 9. mars og spurte om fremdrift. Fikk aldri noe svar. Avbestilte... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er en av dem som har bestilt deksel og ikke mottatt noe. Har sendt e-poster, lagt igjen melding på Facebook og ringt. Får ikke kontakt overhodet. Nå skal jeg ta kontakt med Forbrukerrådet så får v... See more

1.4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

People also looked at

Rated 1 out of 5 stars

Lureri, hold deg vekk fra denne siden!

Lang leveringstid, dyrt, fikk både feil produkt og mangler produkt 3 mnd etter bestilling- men må betale for feil produkt og produkt jeg aldri har fått!!!!De svarer ikke på mail og helt umulig å få kontakt med!!!!

12 March 2016
Rated 1 out of 5 stars

Köp inte från detta företag!!

Beställde en iPhonedeksel för snart en månad sedan och det stod att leveransen tar 9-12 dagar. Verkligheten är en annan. Fick ett spåringsnummer som slutade fungera, och har inte hört något sedan dess. De svara inte på mail och lurar helt enkelt folk på pengar. Kasta inte bort pengar på något ni kanske aldrig kommer att se!

6 December 2015

Elendig

Leveringstiden er katastrofal. Dropshipping har sine utfordringer, men når varen er snart to mnd forsinket og sporingsnummeret de oppgir er "nontrackable" så blir det for useriøst. Har bedt om å få kjøpet hevet på mail, men vil bli veldig overrasket hvis det i det hele tatt kommer et svar.
Bedre og kjappere å bestille det dekselet man ønsker gjennom aliexpress eller ebay til en rimligere penge.

15 August 2015
Rated 2 out of 5 stars

Varer direkte fra Kina

Dette er strengt tatt bare ett ekstra ledd på handel på ebay. Varene kommer (etter lang tid) direkte fra Kina. Ingen angreseddel etc. Dårlig kvalitet på varene. Neste gang handler jeg heller direkte på ebay!

10 April 2015

Møkka firma

Bestiller varer og får de etter laaaaaaang tid, gitt firmaet tre sjangser og aldri om vi bestiller noe igjen... Useriøst firma...

6 April 2015

3 månader leveranstid!

Beställde 3 fodral. 2 kom efter lite mer än två månader och det sista efter 3 månader. Tragiskt. Kan lika gärna beställa själv fra Kina så kommer det fortare!

3 March 2015

Bedrageri

IKKE kjøp noe som helst fra dette firmaet. Jeg bestilte OG betalte for et deksel 28. juni - ikke kommet enda. Tror heller ikke det noen gang vil gjøre det. Ikke mulig å ta kontakt med "firmaet" .

28 July 2014

Juks

Her skulle det vært mulig å gi null stjerner, for stort mer fortjener de ikke.

Jeg bestilte et deksel og skjermbeskyttelse til iPhone 5c i begynnelsen av juni, og fikk beskjed om at jeg ville få et sporingsnummer maksimalt 10 dager senere, og at det igjen ville fungere senest 10 dager etter at det var mottatt - jeg var altså inneforstått med at det på det meste kunne ta litt tid. Jeg fikk derimot ikke sporingsnummer før etter rundt 20 dager, og det fungerte aldri. Jeg har nå fått skjermbeskyttelsen, men venter fremdeles på dekselet - som selvfølgelig ikke har fått noe sporingsnummer enda heller. Spørs nok om jeg noensinne vil motta den varen...

Jeg har prøvd å kontakte iphonedeksler.no flere ganger per mail angående det store tidsrommet, hvor jeg naturligvis har fått en automatisk mail om at min har blitt mottatt - men svarer de på henvendelsene? Nei.

Kort sagt; ikke kast bort pengene dine på iphonedeksler.no!

25 July 2014
Rated 1 out of 5 stars

Selger deksler de aldri ser

Bestilte deksel til kr.199.-.......kom etter 10 uker fra kina.
Bestilte fra iphonedeksler.no for å få det fort.
...bestiller nå direkte fra aliexpress for kr 25.- m/gratis transport
Iphonedeksler.no svarte aldri på mine henvendelser.

19 July 2014

STYR UNNA

Bare juks å fanteri...
bestillte et deksel i april,venter fortsatt på det...nå er de midt i juli
Har sendt 5 mail å prøvd å få kontakt på facebook..ingen respons
står at sporings nr skal virke etter 10 dager senest...de virker fortsatt ikke etter 3 mnd
Har dei problem me leveranse kunne dei i de minste tatt kontakt
Useriøst!!!!!

15 July 2014

Ligg unna!

De sender fra Kina, tok to måneder før jeg fikk dekslet mitt. Gå på "Om Oss" så ser du flere nettbutikker med samme eiere. Ligg unna disse og. Lurer på hvor mye "Gard Valderhaug" under her fikk betalt.

17 March 2014

Useriøst drittfirma

At det går an å lure folk på denne måten ! Bestilte et deksel til min iphone 5 for en måned siden, og har senere ikke greid å komme i kontakt med dette firmaet. Betalte jo varen også, har fått bekreftet betalingen og den er gått ut fra min konto. Har funnet org.nr. og tlf. til en Kristian Rafteseth, og gjett om jeg skal ta kontakt med han i morgen !!! Sånne skulle vært buret inne !

9 April 2013

Fake!

Dekslene kommer fra Singapor og alt er fake.
Ikke mulig å få kontakt med de hverken på mail eller Facebook.
Ligg unna!

25 November 2012
Rated 5 out of 5 stars

Sykt bra utvalg

Enormt bra utvalg og god service :) Ombestemte meg etter jeg hadde bestilt og kontaktet service-senteret og fikk byttet om bestillingen uten ekstra kostnader :)

Anbefales! :)

21 June 2012

Altfor dårlig service

Altfor lang leverings tid og INGEN tilbakemelding på at varen ikke var på lager å måtte bestilles fra Kina. Fikk sporingsnr: som ikke fungerte på flere uker. Altfor dårlig!!!!!!!!

4 November 2011

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look