Irisartwork.nl Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

In 2022 hier foto's laten maken van de ogen van mijn vriendin in mij. Zeer aardige en kundige fotograaf die ook gedetailleerd uitlegt wat hij doet en waarom. We kregen al snel een voorbeeld afdruk... See more

Rated 4 out of 5 stars

Vandaag ben ik met mijn familie Vandeweert (broer en zus) in Maastricht bij Irisgalerie langs geweest voor het vaderdag cadeau. Ze hielpen ons meteen verder en leverden prachtige resultaten op. Een e... See more

Company details

1. Photography Studio

Written by the company

Wij maken kunstwerk van uw iris in onze studio in het hartje van Amsterdam. Dit doen wij met zeer veel plezier, passie en kennis. Met onze ruime vakkennis in kunst, design & fotografie weten wij precies hoe wij u kunnen helpen aan het meest passende kunstwerk van uw iris. Alles zit in de details.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Kundige en vriendelijke fotograaf, mooi resultaat

We kregen al snel een voorbeeld afdruk toe gemaild, waar snel op gereageerd werd op een paar aandachtspunten.
Er waren een paar onnauwkeurigheden in de factuur, maar ook deze waren snel opgelost met een simpel mailtje.
Het resultaat op museumglas is fantastisch en we blijven er naar kijken.
Zeer aan te raden voor een prachtig en uniek stuk kunst aan je muur!

21 May 2022

Aanrader

Vriendelijke behandeling en goed contact, het resultaat is prachtig. Zeker aan te raden.

16 May 2022
Rated 5 out of 5 stars

Top om hier je Iris foto’s te laten nemen!

Top! Wij hebben onze irissen laten fotograferen en een digitaal bestand afgenomen. Deze hebben wij op een hoge resolutie gekregen om een afdruk van 50cm bij 150 te kunnen laten maken. Zeer tevreden over het resultaat. Zeer vriendelijk geholpen! Raad het zeker aan om hier heen te gaan voor foto’s.
Fam. Hoveling

22 March 2022

Geweldig!!!

Wat een blikvanger!! Hangt prachtig boven de eettafel. Erg mooie kwaliteit en haarscherp. Er zijn meerdere mogelijkheden waardoor wij even niet wisten wat we moesten kiezen . Maar de mogelijkheden werden ons piekfijn uitgelegd waardoor we uiteindelijk een voor ons juiste keuze hebben gemaakt. We zijn er ontzettend blij mee. Veel dank Iris Artwork! Jullie hebben dit geweldig verzorgd!

27 November 2020

Echt een bijzonder cadeau

Wij zijn super blij met ons artwork. Het is echt een uniek en staat heel mooi in onze woonkamer. Het valt iedereen op die bij ons binnen komt. Wij zijn met onze 3 kids op de foto gezet en hebben de 5 irissen naast elkaar op glas laten drukken. Het hele proces ging eigenlijk heel snel. Ook de foto's van de ogen van de kids ging heel ontspannen en snel. Kortom, echt een aanrader als je iets bijzonders in huis wilt hangen.

21 November 2020
Irisartwork.nl logo

Reply from Irisartwork.nl

Beste Daan,

Bedankt voor je beoordeling en wij zijn erg blij dat je tevreden bent met de gehele proces en het uiteindelijke resultaat.

met vriendelijke groet,

IrisArtwork

Uniek cadeau

Erg klantvriendelijk. Goede uitleg hoe het proces werkt en wat de mogelijkheden zijn als de foto klaar is.
Ik heb de foto snel nadat deze gemaakt is toegestuurd gekregen. Ik ben erg tevreden. Ik heb hiermee een uniek cadeau voor mezelf. Aanrader.

20 November 2020
Irisartwork.nl logo

Reply from Irisartwork.nl

Beste Gijs,

Hartelijk bedankt voor je beoordeling en we zijn erg blij dat je tevreden bent met het uiteindelijke resultaat.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look