See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Was al een tijd op zoek naar fijne plantenbakken voor op balkon. Deze zijn perfect, goede maat, niet duur, en werden binnen de kortste keren geleverd. Dank!

Rated 5 out of 5 stars

Ik had in Januari een Steampunk Desing klok gekocht. Nadat ik deze eind januari ophing bleek dat het uurwerk niet goed functioneerde. Na dit gemeld te hebben met een goede uitleg kreeg ik binnen 24 u... See more

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke beschrijving bij de producten en werd netjes goed verpakt bezorgd. zo had ik een puppyren besteld die super mooi en stevig is. Klantenservice is heel vriendelijk die me zelfs netje... See more

Company details

1. Home Furniture Shop

Written by the company

Bij IvoQ brengen we stijl en betaalbaarheid samen om van jouw huis een thuis te maken. Ontdek onze uitgebreide collectie hoogwaardige woonaccessoires, van elegante wandklokken en realistische kunstplanten tot sfeervolle meubels en tijdloze wanddecoratie. Met oog voor detail en design bieden we producten die zowel praktisch als esthetisch zijn. Bestel vóór 15:00 en geniet al de volgende dag van gratis bezorging! Wij staan voor uitstekende service, snelle levering en een naadloze winkelervaring. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en we doen er alles aan om jouw verwachtingen te overtreffen. Laat je inspireren door ons veelzijdige assortiment en creëer jouw ideale interieur, zonder de hoofdprijs te betalen. IvoQ: betaalbare luxe, eenvoudig online te bestellen! ⭐⭐⭐⭐⭐ "Snelle levering, prachtige producten, en geweldige service!" Bezoek ons op www.ivoq.nl en ontdek het verschil.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Top product en service!

Supersnelle levering, ondanks de drukke feestdagen tijd. Na levering ook nog een persoonlijk contact per email of de bestelling in goede orde is ontvangen. Product ook heel netjes en voor een eerlijke prijs. Kan dit bedrijf iedereen aanraden!

15 December 2025

Meer dan tevreden

Duidelijke beschrijving bij de producten en werd netjes goed verpakt bezorgd.

zo had ik een puppyren besteld die super mooi en stevig is.

Klantenservice is heel vriendelijk die me zelfs netjes berichte of het pakket goed was aangekomen.

Mijn dank en complimenten aan het hele team.

11 December 2025

Super klanten service!

Heel attente klantenservice van dit familiebedrijf, die snel reageert op vragen en een goede oplossing biedt bij een deels defect product. Buitensensor van een weerstation was defect, hoefde niet de moeite te doen om het pakket terug te sturen, en krijg snel mijn geld terug.

24 October 2025
IvoQ logo

Reply from IvoQ

Bedankt voor je mooie review, Ronald!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle afhandeling. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Heel goede klantenservice

Heel goede en vriendelijke klantenservice! We hadden een bolderkar besteld welke helaas niet in de auto paste. Ondanks de verstreken retour termijn hebben ze de kar terug genomen en de kosten terugbetaald.

23 September 2025

Goede kwaliteit, snelle levering

Bij IvoQ een partytent en hoes besteld, welke inmiddels beiden mee zijn geweest naar Decibel Outdoor. Zowel de partytent als de hoes zijn van goede, degelijke kwaliteit. Verder is het frame mooi zwart gecoat. Tot slot een erg snelle levering en heldere communicatie.

12 August 2025

Digitale klok

Digitale klok
Prijs oké Levering zoals je het mag verwachten met Super gedaan door DPD .
Hopende dat de kwaliteit goed is en mocht er nood aan de man zijn kijken hoe er wordt gehandeld qua garantie met ivoq.nl

28 July 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look