Jagttegnnu.dk Reviews 83

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super setup jagttegnnu.dk har. Havde fornøjelse af at modtage undervisning fra Peder i Viborg. Fantastisk fyr med stor viden og erfaring - overskud i undervisningen så alle blev klædt godt på. E... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rigtigt godt kursus. Jeg var virkelig godt klædt på med to kursusweekender og seriøs forberedelse hjemme. Mit temparement stemmer rigtigt godt med den pragmatiske tilgang og uden skønmalerier af hv... See more

Rated 5 out of 5 stars

Utroligt godt kursus med Jacob som underviser. Tænk at kunne starte som total novice og bestå både teori og den praktiske prøve i første forsøg. Med en masse hjemmetræning og brug af alle hjælpemateri... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

5 fede stjerner. Kurset var logisk, hyggeligt og nem at folge. Underviserne på de praktiske dage var virkelig pædagogiske og professionelle, og Jacob var fantastisk til at lære fra sig på de to teore... See more

1. Hunting club

Written by the company

Landets bedste jagttegnskurser! Vi afholder professionelle jagttegnskurser over hele landet. Vi yder beståelsesgaranti og har Landets bedste database af kursistudtalelser (på Facebook) Vi er først lige her i sommeren 23 begyndt at bruge trustpilot også så der er ikke så mange anmeldelser herinde og vi vil nok stadig priotere facebookanmeldelser, men nu er vi ihvertfald også officielt her :o) Vi har fair og gennemskuelige priser og en kursus kvalitet du ikke finder nogen andre steder. Kig ind på vores hjemmeside nu og find et jagttegnskursus nær dig :o)

4.9

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 5 out of 5 stars

kan dsv ikke give 6 stjerner :)

startede på jagttegn 7 år siden på et efterårs hold på 3 måneder og det var for langtrukket til mig. Hos jagttegn.nu får du den bedste undervisning over 4 dage og klæder dig på til prøven som jeg røg igennem!
Kæmpe god egen trænings platform og rigtig gode og kompetente jagttegns undervisere i Odense! kan dsv ikke give 6 stjerner :) kæmpe anbefaling

5 June 2025

Et kursus der virker – og med god mad 😋

For nyligt startede jeg på et kursus hos Jagttegnnu i Helsinge.

Generelt var det en meget positiv oplevelse, hvor undervisningen var lagt til på en måde der gjorde at man kom meget hurtigt igennem, hvor undervisningen var planlagt ordentligt så man fik styr på det hele på overraskende kort tid.

I dag var jeg oppe til prøven for første gang hvori jeg bestod, og jeg må ærligt sige at jeg har været ekstremt dårlig til selv at øve mig derhjemme. Jeg var til de 2 weekendskurser, og ellers har jeg måske afsat cirka 3 timer hjemme til at øve mig på teoretiske spørgsmål, hvilket er langt mindre end jeg havde tænkt mig at bruge, men det var alligevel nok til at bestå. Træningsportalen er flot lavet, og man kan tydeligt se at Jacob (Ejeren) går op i at opdatere teorispørgsmålene løbende ud fra hvad han hører der kommer op til prøverne.

En anden ting som flere nok vil synes er lidt ærgerligt, men som jeg synes er fantastisk er den fokus på sikkerhed der er. Der var flere kursister der ikke fik lov at skyde med ægte ammunition på første weekendskursus da der var nogle problemer med våbenhåndteringen, og mens flere brokkede sig over det, synes jeg det er fedt at vide at man ikke skal være bange for at de bare lader en som åbentlyst ikke har styr på hvad de laver, skyde med et våben, men i stedet giver dem noget ekstra tid til at øve håndteringen først.

Noget som jeg synes Jagttegnnu (Her kan jeg kun snakke ud fra Jacob, da han var min underviser, og jeg ikke har set de andre underviseres undervisning) er super gode til, er også at tilrettelægge undervisningen til de enkelte personer. Hvis man var en meget udadgående person blev der lavet jokes med denne, men var man en person der var mere for sig selv, var Jacob også mere rolig overfor denne person, hvilket generelt bare gjorde undervisningen sjov, men det gjorde også at man ikke skulle være nervøs for noget som helst.

Der var meget lidt galt med min tid som kursist, og det absolut eneste jeg har at sige som ikke var fantastisk var at jeg fandt nogle af huskereglerne lidt besværlige, og at nogle af træningsportalens svar ikke gav mening (det skal ikke lyde som om træningsportalen er dårlig, da jeg kun har fundet 3 billeder med vildtkending ud af flere hundrede, som jeg ikke lige synes gav mening, så det er en meget lille og næsten ubetydelig del).

Generelt var det et super fedt kursus som jeg kan anbefale, og så er det også super god mad😋

4 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Godt kursus setup der kan anbefales

Jeg gennemførte jagttegnskursus hos Jagttegnnu.dk i foråret 2025 over 2 weekender. Man får alt den praktiske information der er brug for inden opstart og endnu vigtigere får man adgang til træningsportalen som fungerer rigtigt godt. Det er også en nødvendighed ved weekendkurser fordi det er rimeligt intensivt hvis man møder op helt uforberedt. Heldigvis er der en god afvekling mellem praktikdagene og teoridagene som jeg synes Jacob Sandberg afvikler rigtigt godt. Med så presset et program er der ikke voldsamt meget tid til spørgsmål - men jeg synes Jacob ramte en fin balance. Og der vil altid være nogle (læs mig) der liiiige har et spørgsmål mere fordi det er bare spændene stof når man samtidig får det leveret fra en engageret underviser. Er lidt i tvivl om jeg ville anbefale at tage jagttegnskursus over to weekender eller modellen med f.eks 1 undervisning fordelt over 8 hverdagsaftner men eftersom jeg kun skal tage jagttegns kursus 1 gang :-) vil jeg ikke kunne sammenligne eventuelle fordele eller ulemper, så vælg det du synes passer dig bedst. Være dog lige obs på at der ikke er mange eksamensdatoer - udstukket af Styrelsen for Grøn Arealomlægning og Vandmiljø - at vælge imellem hvis du afslutter dit kursus halvvejs inde i eksamensperioden (= april - juni samt september - november).

4 May 2025

Jagttegnnu, ninjaer i undervisning

Kære Jocob og Peder

Jeg vil gerne takke jer for kyndig undervisning og vejledninger her i foråret 2025. At jeg fik den gode oplevelse tilskriver jeg jer! Jeres personlige tilgang til os aspiranter og det fine undervisningsmateriale er stærkt medvirkende til, at jeg står med mit jagttegn i dag

27 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kompetent undervisning :-)

Jagttegnsprøven hjemme i første skud 🌟Gled lige igennem teori og praktisk prøve :-)

Ekstremt dedikeret Jacob sørger for at du har alt det materiale der skal til, for at komme sikkert igennem til dine nye oplevelser.. både i undervisning teori/praksis, og online materiale der kan tæves igennem når det passer ind :-)

Skal være hudløs ærlig og sige.. jeg har kun deltaget i de 4 dage der er fysisk undervisning.. knoklet online prøverne igennem i aftes, og en enkelt til morgen inden prøven ( arbejder desværre bedst under pres )
Det havde jeg sku ikke kunnet gøre uden det meget grundige materiale vi fik til rådighed :-)

Forplejning og lokationer var klasse.💪

Vi ses helt sikkert til Huntcookeat :-) og i naturen selvfølgelig

29 May 2025

Reply from Jagttegnnu.dk

Mega stærkt Ivan og tusinde tak for den meget flotte anmeldelse

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil klart anbefale jagttegnnu.dk

Jeg vil klart anbefale jagttegn.dk magen til kompetente og arrangeret mennesker skal man lede længe efter 😊

Jakob gør et kæmpe arbejde og der findes ikke et spørgsmål han ikke kan svare på. Han får en ellers krævende undervisning til at fange en fra første minut man sætter sig i stolen og humor har han også 😊 jeg vidste absolut intet om jagt , dyr eller andet inden jeg kom hos jaggtegnnu.dk og var vildt nervøs for den terroretiske prøve samt den praktiske, men jeg røg lige igennem med 1 fejl i terrorien og 6 ud af 6 rigtige på afstands øvelserne kunne jeg gi dem 10 🌟 havde de fortjent hver og en 😊 nu glæder jeg mig bare til at komme ud og nyde naturen 🦌🦆🪿

22 May 2025

Kæmpe tillykke og 1000 tak for den meget flotte anmeldelse Lennerth

Overkommeligt, interessant og lærerigt

Jeg har kun positivt at sige omkring kurset! Li fra undervisningen til maden vi fik, manglede der ingenting:) Alt var i top!
Super overkommeligt, interessant og lærerigt! Jeg bestod selvfølgelig i første hug og er klar på mit nye eventyr :) Tak til Jacob og hans dygtige team...

22 May 2025

Tak Celie, tillykke og håber vi ses på nyjægerjagten 😁

super kursus

Fantastisk kursus. Jeg bestod første gang uden fejl. Kan varmt anbefales.
Jess Devald. København

20 May 2025

Tak Jess, og tillykke

Fremragende kursus

Fremragende kursus! Simple og nemme huskeregler. Kursus taget i Sakskøbing. Bestod både teori og den praktiske prøve i første forsøg. Kan klart anbefales.

17 May 2025

Tak Emma og kæmpe tillykke🤗

Kursus gennemført i kbh

Kursus gennemført i kbh, jeg bestod jagttegnet i første hug.
Sandberg og hans team guider dig igennem forløbet og sikre et top resultat!
Fem af de største stjerner herfra.

5 May 2025

Tak Camilla

Rated 5 out of 5 stars

Garanteret beståelse hvis du melder dig til

Bestod i dag min jagttegnsprøve i første forsøg takket være Jakob og alle hans dygtige kollegaer.

De formåede at skabe nogle virkelig gode rammer for en uerfaren “civilist” som jeg, som ingen forudgående indblik havde i jagtens verden - en utrolig god kombination imellem den praktiske og teoretiske undervisning gjorde at både min hustru og jeg virkelig, oprigtigt har fået øjnene op for mange flere facetter af både jagten og de naturoplevelser der venter os.

Pga. den gode undervisning, prøve portal mm. var jeg rigtig godt forberedt på både teori og praktik og følte mig super komfortabel undervejs på selve prøvedagen.

Ser man video materialet nok gange også og husker man på “kan jeg kaste en flaske derud” så er den praktiske prøve også lige til højre skøjten.

Kæmpe kæmpe stor anbefaling her fra.

14 May 2025

Kæmpe tillykke og tak Thomas🥳

Helt fantastisk kursus

Helt fantastisk kursus. Netop bestået jagtprøvet på første forsøg, uden problemer. Det intense forløb giver rigtig godt grundlag for en god prøve. Mange gode huskeregler som gavner ekstremt meget til teoriprøven.

Tog kurset i Oksbøl/Varde. Helt fantastisk undervisning af Allan og hans kone.

Kan varmt anbefales.

14 May 2025

Tak Nicolai, og tillykke
Jeg sørger for Allan ser den fine anmeldelse 🙏🏻😁

Rated 5 out of 5 stars

Nemme huskeregler og dygtig lærer!

Jeg havde ingen erfaring med jagt, vildtkending eller håndtering af våben!
Jeg meldte mig til kurset, som strakte sig over 2 weekender i marts.

Lars, som var vores lære var super engageret, sjov og dygtig til at lære fra sig!

Yderligere har jagttegnnu.dk en online side med teori og vildtkendings spørgsmål, som er helt fantastisk.
Mange af spørgsmålene har forklaringer, hvis man svare forkert, og samtidig en huskeregel dertil, så det er nemmere at svare rigtigt næste gang.

Jeg kan kun anbefale at tage dit jagttegns kursus her!
Jeg bestod begge prøver i første forsøg!

Forresten får maden og kagen til kurset 10 ud af 10! Helt fænomenalt!

Tak for en god undervisning Lars 😉

30 March 2025

Reply from Jagttegnnu.dk

Kæmpe tillykke Jonas og tak for den fine anmeldelse, jeg sørger for at Lars ser den🤗🙏🏻

Bedste anbefalinger

Kursuset tog 2 weekender- Altså fredag og søndag x 2.
Fantastisk forplejning, 5/5 stjerner.
Vi havde Peder som underviser, han gjorde dagene
utroligt spændende og lærerige.
De praktiske dage blev afholdt af Peder og andre skydelærer, alle var virkelig dygtige og flinke.

Bestod prøven 1 gang, 0 fejl i teori, Samt den praktiske våbenhåndtering kørte bar.
Vil klart anbefale at bruge dem.
(mange andre deltagere fra andre steder dumpede desværre)
Så noget gør de meget rigtigt hos Jagttegnnu.dk

30 April 2025

Reply from Jagttegnnu.dk

Tak Mads og kæmpe tillykke og tak for den fo e anmeldelse, jeg sørger for at Peder ser den🤗

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende jagttegnskursus – bestod i første forsøg!

Jeg tog mit jagttegnskursus hos jagttennu.dk, og det har været en rigtig god oplevelse! Kurset var velstruktureret og informativt, og jeg følte mig godt forberedt til prøven. Jeg kom igennem uden problemer og bestod i første forsøg. Kan varmt anbefale dem til alle, der overvejer at tage jagttegn!

4 October 2024

Reply from Jagttegnnu.dk

Kæmpe tillykke Gus og tak for den fine anmeldelse :)

Helt igennem fantastisk

Fantastisk underviser og helt igennem skønne instruktør som virkelig kan deres kram og deler gerne ud af deres viden.
“Online universet “ er bygget let op, så det er lige til og gå til. Elsker den frihed i, at jeg kan sidde der hjemme og læse som det passer ind i min hverdagen. Den fysiske undervisning er helt i top med lækker forplejning gennem hele dagenog i skønne omgivelser.
Kam kun anbefales

2 October 2024

Reply from Jagttegnnu.dk

Stærkt gået Kristine og tak for den fine anmeldelse :)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik mit jagttegn hos jagttegn nu

Jeg fik mit jagttegn hos jagttegn nu. Genial måde at lære alt om jagt. Jeg har før prøvet et alm kursus, hvor jeg droppede ud. 10 pr senere valgte jeg at give jagttegnet et forsøg mere. Denne gang her his jagttegnnu. 0 fejl og jeg følte mig sikker i min sag til prøverne. 5 ud af 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for en profesionel undervisning

26 September 2024

Reply from Jagttegnnu.dk

Stærkt gået Jørne og tak for den fine anmeldelse :o)

Helt Sublimt

Jacob’s huskemetoder, til at genkende vildt, fredet vildt, invasiv arter, jagt tider m.m. er helt sublime, og gør jagtteorien til en leg. Forplejningen under kursus er helt i top, og da vi var på skydebane var der 4 instruktører, 1 på hver post, og det bliver ikke sparet på ammunitionen, på de to gange jeg var på bane og skyde fik jeg afgivet omkring 100 skud.
Kan på det varmeste anbefales
Bestod selvfølgelig prøven

18 August 2024