Prachtige kleding en lieve verkoopster
Prachtige kleding en lieve verkoopster! Aanrader:)
Jeanne Louise Fashion: Bij ons ontwerpen we moderne kleding voor mensen met karakter. Tijdloze designs, comfortabele pasvormen en hoogwaardige materialen komen samen in eerlijke, duurzame collecties. Onze stukken versterken jouw stijl, elke dag opnieuw. Mode als expressie, zonder concessies. Draag wat bij je past, voel je zelfverzekerd. Vandaag, morgen en ver daarna, altijd.
Netherlands
Prachtige kleding en lieve verkoopster! Aanrader:)
Ik heb hier laatst kleding gekocht en ben echt superblij! De kwaliteit is top en alles voelt gewoon goed aan en de verzending was ook snel. Ik ga hier zeker vaker bestellen
Al twee keer m’n nagels laten doen. Beide keren zijn de sets lang blijven zitten. Eén set heeft zelfs twee weken zon, zee en strand overleefd en zagen er daarna nog goed uit! Ze is ook altijd open om nieuwe designs te proberen en leert ze graag als je aangeeft wat je wilt.
Super fijn geholpen, kon goed overleggen en de nagels zelf waren super mooi en bleven lang goed zitten
Learn more about other kinds of reviews.