Jens JacobsenReviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

jeg har købt den femte Volvo af Jens og fået lavet service af to andre det har aldrig givet problemer har der været noget i vejen med bilen under garantien er det bare blevet løst er det noget som har taget længere lidt at løse får man bare en lånebil det er service af høj kvalitet

5 June 2022
Rated 1 out of 5 stars

Generelt dårlig oplevelse af maden

Generelt dårlig oplevelse af maden, vi måtte klage. Tør salatbar der lignede noget fra dagen før, med skåle der stod på en hylde som gjorder der var støv i skålene. Plus der var beskidt. Tjeneren var snavset til i tøjet allerede kl 11, stole beskidte og generelt uhumsk og slidt. Dette i Odense rosengårdscenteret

5 October 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ringede og spurgte til pris på service…

Ringede og spurgte til pris på service omkring min Volvo v60. Han var på ingen måder imødekommende. Da han endelig ringer 14 dage efter nævner han prisen. Spørger så om han ikk kan sende tilbuddet på mail. Han spørger hvorfor og egentlig nej da han bygger på tillid. Han siger så jeg skal få lavet min bil et andet sted og smækker røret på. Magen til klaphat. Kør langt uden om ham. Ingen anbefalinger herfra

25 August 2021
Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan desværre på ingen måde anbefale…

Jeg kan desværre på ingen måde anbefale stedet, har aldrig oplevet dårligere service eller respekt.

Min Volvo skulle skulle have tjekket kølersystemet, fungerede ikke ordentlig. Jens kigger på det, får bilen, samme dag samme problem. Dagen efter ned igen, han bruger 1,5 time hvor jeg sidder med tvillinger på 4 mdr. Får bilen med alt ok, ingen advarsler eller andet. Kører 60 km og motoren ryger på motorvejen, grundet ingen olie. Der var olie på da han fik den.

Ingen kompensation, kun en faktura-kopi, ej modtaget original faktura, som skulle betales inden udlevering i første omgang.

Så ingen anbefaler herfra 😢

5 June 2021
Rated 5 out of 5 stars

Godt arbejde og god service

Har lige fået skyllet gearkassen og lavet service, og kan kun sige godt om service og reparation. Prisen er rimelig, så vil helt sikkert komme igen. 😉

15 March 2019
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har købt en volvo s60 2,4 hos Jens.

Jeg har købt en volvo s60 2,4 hos Jens.
bilen blev købt for 29000.- nysynet..
jeg har tidligere købt bil ved Jens, 2x faktisk, uden problemer, og var derfor ikke nervøs for at købe bil igen..
Vi kørte også i s60éren i knapt et år, før der pludselig kom en synsindkaldelse.
da der kom en synsindkaldelse tænkte jeg det måtte være en fejl, fordi der ifølge årgangen på bilen burde være over et år til syn, så jeg ringede til Jens. under samtalen kom det frem at det ikke var en fejl, men Jens lovede derefter at få bilen synet, i henhold til at den var købt nysynet.
vi afleverede derefter bilen til Jens, hvor den nu har holdt i tre måneder, og den er stadig ikke synet.
resultatet er at nu har vi en bil holdende der skal betales forsikring osv på, og samtidig har vi været nødt til at købe en anden bil andetsteds, som der nu også skal betales på.
derfor, hold dig langt væk fra Jens når der skal købes bil.. det er et service værksted der har udviklet sig til en ren og skær pengemaskine, og hvor ejeren ikke vil tale med en hvis man klager over noget.. Ved min sidste samtale med Jens, smækkede han røret på da jeg fastholdt at jeg havde købt en nysynet bil

18 October 2018
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har fornylig haft købt en Volvo V …

Jeg har fornylig haft købt en Volvo V 70 2.5T Aut. årg. 1997 , 300000 km af bilforhandler og Volvo specialist, Jens Jacobsen i Kolding.:

Jeg betalte 28000 DKK for bilen og det blev aftalt at bilen skulle checkes godt igennem inden afhentning, bla. skulle bremser ses godt efter da de tydeligvis trængte til service. Det blev også aftalt at der var tale om en bil med garanti.

Jens Jacobsen fortalte at de havde holdt bilen i orden med service for den tidligere ejer de sidste 10 år efter de havde importeret den til Danmark i 2007.

Der blev ved købet også indgået en gentlemans aftale om at Jens Jacobsen ville købe bilen tilbage efter 3 mdr. til 15000 DKK forudsat at bilen kom tilbage i samme stand. ( Jeg skulle nemlig kun bruge bilen i 3 måneder da vi havde en gæst som skulle bruge en bil med automatgear i 3 måneder ).

Bilen er forbi Jens Jacobsens værksted mange gange med defekter i de 3 måneder:

Olie i strømfordeler.
Defekt Klima anlæg.
Kæmpe olie spild.
Tryksat kølesystem - vand spild.
Defekt klima anlæg igen.
Bremserne blev aldrig efterset og bilens hjul trængte til balancering.

Da jeg efter de 3 måneder gerne ville af med bilen igen, sagde Jens Jacobsen at han havde så mange biler holdende at han helst ville have hvis jeg selv forsøgte at komme af med den.

Jeg forsøgte selv at komme af med den i lidt mere end 1 måned.
Men hver gang der kom nogen for at se på den var der et eller andet galt: Olie spild eller spild af kølervæske, tikkelyde fra motoren, osv.

Så kørte jeg ned til Jens Jacobsen og bad ham om at købe den tilbage.
Jens Jacobsen sagde at han så kun ville give 10000 DKK for den da der var kommet nye bilafgifter i mellem tiden og at det i følge ham kun var en løs snak vi havde haft dengang jeg købte bilen af ham.

Konklusion :

Alle de gange jeg var nede med bilen i reklamations perioden uden af få fejlende udbedrede ordentligt, kan man udlede følgende.:

Enten er det en meget useriøs bilforhandler samt autoværksted. Alternativt så er de bare ikke særlig dygtige mekanikkere.

Jeg vil i hvert fald anbefale alle jeg kender at undlade at gøre brug af Volvo specialist Jens Jacobsen i Kolding, da det efter min mening meget nemt kan give en rigtig dårlig oplevelse.

Mvh Thomas

16 November 2017

Rep.af højre forhjulsleje

Det er en uhørt måde at reager på som indhaver og sælger bare gå, fordi jeg fremsætter en klage og du ikke vil modtage den, langt mindre tale om deten fatal fejl med manglende reparation eller et gammel leje er isat er blevet opdaget.
Jeg har siden jeg købte den første Volvo hos dig med et halvt års garanti hvor vi talte om tillid og tro til hinanden da der ikke blev skrevet nogen kontrakt, er der noget jeg sætter pris på er det tillid og frem for alt ærlighed specielt omkring en bil det er et rimeligt beløb for en sådan da det jo ikke ligefrem er en skrotbil, jeg var inde hos dig rigtig mange gange med den bil og den gule lampe som i prøvede at lave med mange forskellige rep.
Vi lavede en ny handel med den jeg har nu samt et halvt års garanti, jeg kunne så håbe der ikke blev noget, men der var nogle ting som blev lavet hen af vejen
vi fandt ud af det uden nogen form for skriftlig garanti da det stadig gjald med troværdigheden, tro mig jeg var ligeså træt af at komme med min rep. Som du var og det føltes som jeg ikke bestilte andet men det var også 2 biler i forlængelse af hinanden

Da det blev galt med mit højre forhjul hvor det havde larmet et rum tid, kørte jeg over på værkstedet i Årup for at få vished om det jeg troede var rigtig nemlig et forhjulsleje, hvor de kørte en tur i den, at jeg ikke var galt på den inden jeg kom ind til dig, i den forbindelse med rep.blev den tandkrans der sidder forand ødelagt med at bøje et par tænder som mekanikeren sagde han havde rettet op og var der noget måtte jeg komme igen, og det var der han måtte sætte en ny i vi taler stadig om højre forhjul, det venstre har aldrig været skilt ad medens jeg har haft den der er kun skiftet hjul på den, vinter og sommer dæk.
På grund af operation og ferie, har jeg kørt ca 3000 km hvoraf de 1200 km var en tur til Skagen, hvor bilen i løbet af sommeren begyndte at larme lige så stille, da jeg kørte til Skagen i september larmede den men jeg kunne ikke tro det var mit forhjul igen da det kom fra højre side.

Jeg kørte over til Årup lod den samme mekaniker køre en tur, jo det var højre forhjulsleje igen, jeg fik det lavet derovre et par dage efter hvor jeg fik det brugte hjulleje med mig, jeg kunne straks se det var alt for medtaget til at være lidt over et halvt år gammelt ergo måtte det ikke være lavet eller ombyttet med et gammel der lige kunne holde, det er da muligt det ikke er rimeligt at du skulle sætte et nyt i men du sagde ikke noget om en difference evt. som vi tidligere har fundet ud af.
Nu er det så vi står her hvor du i den grad helt hysterisk benægter at du har rep. Mit højre forhjul, men helt ærlig der er kun et hjul der har fået en ny krans, og jeg er da helt villig til at lade mig bil undersøge i venstre side også hos FDM hvis det skulle være, hvor man da helt tydelig kan se den aldrig har været skilt ad. Jeg er jo ikke dum i min verden uden noget skriftlig er en aftale en aftale, baseret på tillid og tro som godt nok er henne i kirken.
Det her handler ikke om du skal betale min regning den er længe betalt, det handler hvad vil du gøre ved det da du jo selv indrømmede at det leje ikke så godt ud, det handler om at indrømme at du har lavet en fatal fejl overfor mig i tillid til at du overholder din part af aftalen.
Birgit

30 November 2015

Bedste bilhandler i dk

Får billige biler som er 100% i orden og hvis der er den mindste ting bliver den lavet med det samme på garantien... Kan varm anbefalde jens jacobsen i kolding hvis i vil have en fair behandling og gode biler.......

1 June 2014

Is this your company?