De fabrikant was onduidelijk over de…
De fabrikant was onduidelijk over de maten, daardoor de verkeerde jeans besteld. Josien heeft het uitstekend opgelost. Mijn complimenten!
Brams Paris jeans ★ Twentyfour Seven Jeans ★ Heren & dames stretch jeans, alle maten en lengtes altijd op voorraad: 2 voor € 55!
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Helaas paste de bestelde kleding niet dus gevraagd om retour sturen. Geen probleem, klein bedrag zelf betalen, geen probleem, gekozen voor retour automaat, geplaatst en verzonden.
Kreeg retour code en binnen twee dagen was pakket retour ontvangen door jo jo jeans. Perfect geregeld door dit bedrijf. Is vaak anders bij postorder bedrijven. Vijf sterren.
2 werkbroeken besteld, snel geleverd. Had zelf een fout gemaakt door mijn emailadres foutief in te voeren tijdens bestellen maar kon makkelijk contact zoeken met Josien en was snel opgelost! Broeken ook top kwaliteit.
Ik heb vaker bij Jojo jeans online gekocht en telkens zeer fijn geholpen. De jeans van Burt Paris zijn oerdegelijk en worden ook als werkbroek gebruikt vanwege de slijtvastheid. Werken ben ik inmiddels zat maar klus nu wat met Burt aan mijn gat ;)
Brams Paris lengte maten 38. Lastig zoeken als je ruim 2 meter groot ben. Maatje 38 broek verkopen ze hier gelukkig wel en die past net goed. Meerdere bestellingen gedaan omdat ik tevreden was. Nu nog bovenkleding met extra lange mouwen (70cm a 80cm) naar boven toveren.. Website is goed opgezet, duidelijke info en maten tabel. Snel besteld en ook snel geleverd. Ik ben tevreden en als ik in de buurt ben dan wil ik graag even in de winkel komen passen.
Jeans voor een goede prijs, gebruik al jaren Brams Paris.
Bij toeval, tijdens de lockdown, op hun website terecht gekomen.
Aantal keer persoonlijk contact gehad omdat er iets niet op voorraad was en langer duurde.
Vriendelijke mensen, prima service!
Koop nu al mijn jeans hier!
De website van Jojo Jeans is de plek waar ik al jaren naar volle tevredenheid mijn spijkerbroeken koop. De prijzen van de broeken zijn goed. Als een product niet op voorraad is wordt dit duidelijk gecommuniceerd en worden er genoeg mogelijkheden geboden om dit op te lossen. De levertijd is snel. En er zit altijd een leuk handgeschreven bedankje bij je bestelling.
Jojo Jeans is een Top-bedrijf waar ik nog jarenlang met veel plezier mijn spijkerbroeken zal kopen
Ik heb nu een paar keer broeken besteld, en deze werden snel bezorgd. Prima kwaliteit.
Ik heb een keer een verkeerd model besteld, en deze is netjes omgeruild, dus ook prima service als er iets fout (door mij) gaat.
Goed bedrijf net weer paar broeken besteld en zo als altijd netjes op tijd geleverd met een briefje erbij om je te bedanken voor je aankoop.
Fijn dat er ook webshops zijn die het wel goed en netjes doen
Learn more about other kinds of reviews.