Jubileumboeken Reviews 7

3.3

Company details

1. Book Publisher

Written by the company

Pavlov maakt al meer dan 25 jaar boeken op maat voor grote namen en A-merken als Grolsch, het Rijksmuseum, NIVEA, Center Parcs, Van der Valk, Mazda, NS, de Eerste Kamer, Albert Heijn, Unicef en nog vele andere opdrachtgevers.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Absolute aanrader Super uitgever

Absolute aanrader Super uitgever! Ze kwamen met originele ideeën (waar wij zelf nooit op waren gekomen), luisterden echt goed naar wat we wilden en hebben een prachtig kleurrijk boek afgeleverd waar iedereen blij mee is. En dat binnen een hele krappe tijd! Absoluut een aanrader dus

3 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

In een spelpagina wordt een ”Chinese…

In een spelpagina wordt een ”Chinese toerist“ expliciet genoemd als obstakel: *“Ni hao! De Chinese toerist blokkeert het fietspad. Ga terug naar vakje 39.”

Dit had makkelijk vermeden kunnen worden. Een neutrale omschrijving volstond, maar er is bewust gekozen voor het benoemen van een specifieke etnische groep. Dat is onacceptabel — zéker in een boek voor kinderen, en zéker onder de vlag van de gemeente ook van jullie.
De reactie van de uitgeverij – “Het spijt ons dat jij je gekwetst voelt, maar wij vinden het boek leuk” – is pijnlijk arrogant en volledig respectloos richting een hele gemeenschap.

30 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Elk jubileum verdient de juiste aandacht

Elk jubileum verdient aandacht van uw klanten en prospects. Maar als het een móói jubileum is, dan moet u echt Pavlov Publiceert dat jubileum laten opluisteren met een uniek boek. Gevuld met uw levenswerk, gevormd met hun expertise. Bel ze even. U zal het met me eens zijn.

4 February 2022
Rated 5 out of 5 stars

Zowel creatief en uitdagend als…

Zowel creatief en uitdagend als perfectionistisch en met gevoel, bij Pavlov is het doel het meest prachtige, inspirerende, tot de verbeelding sprekende en bijzondere boek, presentatie of drukwerk.
Pavlov is een merk met alle aandacht voor de klant, voor het proces en voor het einddoel. Ik ben er trots op dat ik af en toe mag deelnemen aan dit proces.

Lisette Hesselink Digitale Beeldbewerking

4 February 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look