Jureskogs Reviews 138

TrustScore 2 out of 5

1.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Beställde en bacon burgare, burgare var klar på 2min fick rått fläskkött, baconet var alltså totalt rått. Visade det till personalen som var ignorant och sa att det iaf var marinerat.. det betyder ju... See more

Rated 1 out of 5 stars

Var på restaurangen i Birsta, Sundsvall. Bytte bröd mot det som kallades "salladsbröd". Väntade mig ett wrap som går hålla i handen men allt var nedtryckt i en pappburk och fick mödosamt fiskas upp me... See more

Rated 3 out of 5 stars

Ok mat, inte jättegod, konstig sammansättning i smaker. Va där innan lunchtid, alla bord var smuliga. Kändes som det var en smutsiga hinna överallt, känns inte rent alls där inne. Bananflugor runt dr... See more

Rated 1 out of 5 stars

Totalt bedrövligt av en stjärnkock som åkt runt i hela USA för att hitta den perfekta burgaren. Att äta en burgare som dryper av fett och brödet har konsistensen av en Karl-Johan svamp. Detta var för... See more

1.8

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fail!

Gillar Jureskog som person, men här har han gjort bort sig rejält. Att försöka kopiera McD, BK eller Max... Gör man det och tar 144 spänn för en meny, så ska kvalitén på maten banne mig vara ett par snäpp bättre än ovan nämnda kedjor. Det var det INTE! Snarare sämre. @Jureskog Fortsätt med det du kan istället!

11 November 2023

Minsta burgare och Dålig service

I Växjö: Kunde där bara välja läsk när man beställde i automaten. Dålig och fruktansvärt långsam service med oengagerad personal. Sen den minsta torra burgaren!! Som en en liten burgare på McD i storlek 😡
Och dyrt var det! Första och enda gången jag äter där

29 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

JÄVLIG GOD MAT

Jättebra! Jag beställde en hamburgare med pommes och pepsi. Hamburgaren var så himla god!!! Pommes var jättebra friterad och jag kunde inte sluta äta!!!!! Pepsin var för god 😋

1 November 2023
Rated 1 out of 5 stars

Vi var inte de enda som fick fel…

Vi var inte de enda som fick fel beställning. Saknades flera saker. Ketchupen slut. Ingen kompensation. När flera saker blivit fel och sås saknas kan man tänka att de skulle bjuda på en dippsås tex men icke. Oengagerad personal.

30 October 2023
Rated 1 out of 5 stars

Tisdagen 24/10 åt jag en hamburgare med…

Tisdagen 24/10 åt jag en hamburgare med tryffelmajonäs på Jureskogs Värnamo. På onsdagen blev jag REJÄLT magsjuk, enda möjliga orsaken var hamburgaren (allt annat hade jag ätit detsamma som övriga i sällskapet). Har mått urdåligt resten av veckan. Först idag lördag 28/10 är jag återställd. KATASTROF! Sista gången jag äter på Jureskogs!!!!

24 October 2023
Rated 1 out of 5 stars

Helt fruktansvärd upplevelse och den…

Helt fruktansvärd upplevelse och den sämsta snabbmatsrestaurang jag någonsin besökt. 170kr för en burgare och strips. Först får jag fel burgare där den jag beställt ska ha jalapeno men jag får en annan. Jag påtalar detta för personalen som är påtagligt irriterad och går och hämtar en burk med jalapeno. Jag frågar då om jag istället kan få en ny korrekt burgare. Personalen är då än mer irriterad och kastar den burgare jag fått i soporna och ska göra en ny. De kommer efter en par minuter med en burgare de uppenbart bara kastat ihop och lagt i tre jalapeno. Det är dock bara en burgare och inte en extra som jag hade beställt. Efter att ha betalat 170kr så lämnade jag restaurangen och gick till Max istället. Absolut sista gången jag besöker detta ställe!!

26 October 2023

Jureskogs Arlanda

Jureskogs Arlanda, kall mat, lite smak, dålig ordning på personalen. Hur kan Jureskogs sätta sitt namn på detta hak. Dålig start på resan.

14 October 2023
Rated 4 out of 5 stars

Mycket god hamburgare

Mycket god hamburgare - High Five. Jureskogs är ett lyft för Arlanda. Litet virrigt kring utlämningen av vår beställning. Restaurang och personal inte riktigt intrimmade ännu. Fick säga till om kaffet som saknades i vår beställning.

30 September 2023
Rated 5 out of 5 stars

Supergott och fräscht plus eko

Vi har precis ätit på Jureskogs i Jönköping! Wow! Vi är supernöjda. Det här var lätt bland det godaste i snabbmatsväg som vi ätit. Vi tog All America-hamburgarna med sötpotatis-frites och raw-grönsaker. :-D

1 October 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jureskogs är bedrägeri och inget annat

Åt i Växjö först när restaurangen var nyöppnad totalt kaos. Han som
Stod i luckan höll på att få en stroke varje gång det kom en bong. Köttet var rått, pommes kalla. Hörde av oss till Jureskogs får då en värdekod på 120 kr som gäller för en meny. När vi återvänder för att använda koden så fungerar inte den. Det står att den är använd. Vi kontaktar Jureskogs men får inget svar. Lär inte äta på deras restaurang igen. Rent bedrägeri är vad det handlar om och inget annat.

16 September 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look