Klitvejen 10
Klitvejen 10, Blokhus. Et hus med mange overraskelser!
Ophold booket 3 nætter, med hele familien.
Vi var de 20 mennesker, som der blev beskrevet der kunne være,
men huset er mere optimalt, hvis man er 12-15 mennesker.
Der er forsøgt, at finde en løsning på en kompensation, men
vi har desværre været for sent ud ift. at oplyse om de fejl og mangler der var.
Dette er selvfølgelig på vores kappe.
Dog mener jeg godt, at man i bagklogskabens lys, kan sætte fokus på de ting der ikke var i orden,
og de ting der direkte kunne medføre legemlig beskadigelse.
Når man kigger på beskrivelsen på jyskferie.dk, lyder det hele rigtig godt.
Der nævnes ikke nogen steder, at huset er 2 stjernet i beskrivelsen.
Dette er bl.a. en af de begrundelser, som de kommer med, så man ikke kan opnå kompensation.
Billederne er selvfølgelig rigtig fine på deres side, og viser måske ikke helt virkeligheden.
Så man må antage, at de er redigeret på en eller anden måde ift. lysmætning etc.
Vi havde en rigtig god weekend, men må desværre påpege de fejl og mangler, så der er mulighed for udbedring. Også så andre der vælger, at leje huset, måske kan finde frem til, hvad de kan forvente.
Her er de ting, som vi "opdagede" i huset.
1: Der er ikke siddepladser nok til 20 personer ved spisning.
2: Det er en god ide, at medbringe egen pude. Dem man kan bruge derude, kan man næsten ikke kalde for en pude.
3: Pool området er dårligt udluftet. Det så ud til, at tagvindue kunne åbnes. Men der var ingen instruktioner på hvordan. Den var motoriseret.
4: (Potentielt farlig) Rutchebanen var ikke fastgjort korrekt, og manglede fastgørelse i flere bolte.
Derved var den meget levende.
5: (Potientielt farlig) I spabadet var ribberne ved overløb beskædiget, og løse. Derfor kunne man sagtens skære sig på de skarpe kanter på plastikken.
6: Rengøring var ikke 100% i top. Spindelvæv, samt en del myre.
7: Ingen bordtennisbolde (Mindre problem)
8: Lineren i poolen var meget løs, og har højst sandsynligt et brud et sted.
Prismæssigt lå det på 10.000+ for leje incl. rengøring for de 3 nætter.
Et hus med utroligt meget potentiale, men tegn på ligegyldighed ift. vedligehold.
Vil nok ikke leje dette igen.