Vi har haft en god og professionelt…
Vi har haft en god og professionelt oplevelse hos jer. Vi vil klart bruge jer igen.

Reply from KA-Termografi ApS
KA-Termografi ApS (tidligere Kurt Andersen Thermografi) er førende og landsdækkende inden for en bred vifte af termiske undersøgelser, samt trykprøvning/blowerdoor test, energimærkning og andre byggetekniske målinger. Vi er stolte af at være: - ISO 9001 certificeret - Certificeret af Byggeris Kvalitetskontrol - Medlem af brancheforeningen Danske Bygningskonsulenter Vi sikrer vores kunder pålidelige og nøjagtige resultater samt en førsteklasses serviceoplevelse.
Herstedvang 14, 1, 2620, Albertslund, Denmark
No recent history of asking for reviews

Reply from KA-Termografi ApS
Jeg havde besøg af René i forbindelse med energimærkning af mit hus.
René er fagligt meget stærk, grundig, positiv og meget behagelig. Alle spørgsmål jeg havde blev besvaret fyldestgørende og med masser af gode råd, som rakte langt ud over hvad man med rette kunne forvente. Udarbejdelsen af energimærket var hurtig og minutiøst nøjagtig.
Min allerbedste anbefaling gives hermed.

Reply from KA-Termografi ApS
Rene Andersen fra KA-Thermografi kom og reddede mit hus fra at drukne og det gjorde han hurtigt, venligt og med et netværk der kunne træde til med kort varsel, især vigtigt i minus -4 grader udenfor og 3cm vand i kælderen.

Reply from KA-Termografi ApS
Rene og Benjamin er meget dygtige til deres arbejde, og jeg vil uden tvivl bruge dem fremadrettet.

Reply from KA-Termografi ApS
Jeg brugte KA-Termografi til at finde utæthed på vores vandstikledning. Hurtig og præcis service og søgning.
5 store stjerner.

Reply from KA-Termografi ApS
Professionel arbejde, hvor gennemgang og forklaring giver mig en ide om hvad der skal forbedres for at varmeisoler mit hjem.

Reply from KA-Termografi ApS
Kæmpe anbefaling herfra! Benjamin og René er utrolig professionelle og serviceminded. Ikke sidste gang jeg ringer til Kurt Andersen Thermografi!

Reply from KA-Termografi ApS
Jeg vil gerne give en stor anbefaling til Kurt Andersen Thermografi. Både Benjamin og René er dygtige, behagelige og har styr på det de laver. Så hvis du skal bruge hjælp, er du her sikret et sted med styr på tingene.

Reply from KA-Termografi ApS
Vi havde Benjamin ude til en gennemgang af en nyopført bygning i Greve. Aldeles grundig, dygtig og professionel service og vi fik hurtigt rettet op fejl og mangler.

Reply from KA-Termografi ApS
God service og med professionel rapport.

Reply from KA-Termografi ApS
God oplevelse hvor jeg fik foretaget blowerdoortest. Arbejdet blev udført professionelt og til aftalt tid.

Reply from KA-Termografi ApS
Jeg fik i januar foretaget en termisk undersøgelse af min lejlighed af Kurt Andersen Thermografi. Det gav godt indblik i lejlighedens isoleringstilstand, og René var meget behagelig og professionel.
Kan klart anbefales.

Super service.
Vi var så heldige at få besøg af René.
Vi har fået udarbejdet en fin thermografirapport samt tryk prøvning af vores nye hus. Efterfølgende har jeg kunne stille spørgsmål, som er blevet besvaret hurtigt og professionelt.