See what reviewers are saying

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Rigtig fine vare. Desværre var den ene glaslysestage knækket, men der var extra lys i pakken, og lysestagen fik jeg limet så den kan bruget 😊

Company details

1. Decoration and Interior Design Store

Written by the company

Udlejning og salg af kurateret service og blomster til dit næste event. Vi bestræber os på at bruge danske ´håndværkere og designere.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun give Karens Bord mine…

Jeg kan kun give Karens Bord mine varmeste anbefalinger. Borddækningen og blomsterne til vores bryllup var helt igennem smukke og skabt med stor kreativitet og sans for detaljen. Hun var utrolig lyttende og formåede at omsætte vores ønsker til præcis det udtryk, vi drømte om. En dygtig og professionel oplevelse fra start til slut.

28 February 2026

Reply from Karens bord

Tusind tak for de søde ord! Det gør os så glade og stolte!

super professionel

super professionel, og nem at arbejde med - tænke udover hvad aftalt var og tilførte detajler til vores bryllop der glædede og overrraskede. igen smukt arbejde, nem ar kommunikere med og selvkørende - lige hvad vi havde brug for til vores store dag.

20 September 2025

Karens bord fejrer!

Indehaveren af Karens bord gør altid en dyd ud af at sørge for en virkelig god og personlig oplevelse når man er gæst hos Karens. Hun fejrer én i alt fra et køb i onlineshoppen, et besøg i studiet på Sølvgade til arrangementer hvor hun står for opdækning og blomster. Jeg er vild med hvad Karens Bord gør for at fejre hvad fejres kan!

26 July 2023

Kære Anne Sophie

Mange mange tak for din anmeldelse, det gør os rigtig glade :)

Housewarmning

Vi har brugt Karens bord til housewarmning i vores nye lokaler. Vi mødte op til en velplanlagt og æstetisk smuk fest, hvor der var tænkt på det hele.

Stor anbefaling herfra :-)

C A Commodities A/S

7 October 2022

Magisk

Med stor sans for såvel mine ønsker og det æstetiske guidede ‘Karens Bord’ mig med stilsikker hånd og skabte de mest vidunderlige smukke rum. Som at have to ønskefeer på besøg, som udøver deres magi og får dine ønsker til at gå i opfyldelse. Kæmpe tryghed og oplevelse at være i deres kompetente hænder.

28 August 2022
Rated 5 out of 5 stars

Smukt, stilrent og styr på det !

Vi brugte Karens bord til flere aspekter ved vores bryllup, for at skabe en rød tråd igennem det hele. Først var Andrea med til at lave et grafisk design til vores fysiske invitation, så den var unik og vores egen. Dernæst fandt vi i tæt samarbejde med Andrea ud af, hvordan vores rundborde kunne sættes op, opdækkes og pyntes, så det hverken blev for kedeligt eller for voldsomt. Hun fandt en helt perfekt mellemvej. Slutteligt stod Andrea helt selv for at føre tankerne og ideerne ud i livet og vi kunne ikke have været mere tilfredse med resultatet på vores store dag. Det blev farverigt, stilrent og hammer smukt.

Vi vil til hver en tid give vores bedste og varmeste anbefalinger til Karens bord og Andrea.

9 August 2022

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. I trådte til med kort frist, da vi havde et problem, og jeres service mv. var simpelthen så fint. Dertil en rigtig god service. Vi vender klart tilbage en anden gang!

2 August 2022

Hej Thomas
Tusind tak for de fine ord.

Vh. Andrea & Louise

Rated 3 out of 5 stars

Rigtig fine vare

9 October 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look