KATERTJE Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

K. bedrijf. Geen enkele communicatie mogelijk. Reageert nergens op. Mailtjes, privebericht facebook, privebericht instagram enz.. Pakketje zou 5 dec geleverd worden tot nu toe helemaal niks. 06 nr... See more

Rated 2 out of 5 stars

Op 17 november een Snuggy besteld. Op 5 december verstuurd. Kort daarna bericht van postnl dat het pakket vertraagd is. Manon van katertje heeft nog twee keer gereageerd op mail. Nu nog steeds geen pa... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ik had een aantal t shirten besteld in meerdere maten. Omdat ik wilde passen welke het beste was qua maat. Ik heb daarna al 2 x het retourformulier op de website ingevuld, maar ik krijg geen enkele re... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zulke leuke spullen gekocht tijdens de Black Friday actie... maar de status van mijn pakketje veranderde maar niet, waardoor ik haast zonder kadootjes zat op 5 December. Ik had dus een berichtje gestu... See more

Company details

1. Clothing Shop

Written by the company

KATERTJE is momenteel de snelst groeiende community in de Benelux. KATERTJE zorgt voor een portie positieve content om de kater te verzachten. Bekend van zijn unieke quotes en memes heeft KATERTJE nu ook een kleding lijn ontwikkeld.

Contact info

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Wij zijn ook genaaid door dit bedrijf

Wij zijn ook genaaid door dit bedrijf, onder de naam Tippyshot. Niet gekregen wat is gekocht, geen antwoord meer op mails. Nu is de site offline en verdwenen. Ik ga het bedrijf rapporteren, dit is zeer bewuste oplichting.

22 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Een shirt besteld die ik nooit binnen…

Een shirt besteld die ik nooit binnen heb gekregen. Voor de rest via mail niet bereikbaar en via insta dm wordt er eens op de zoveel dagen gereageerd. Ze zijn mij nog steeds geld schuldig. Erg slecht geregeld zooitje dit.

20 December 2024

BESTEL HIER NIET ....

BESTEL HIER NIET ....
Deel bestelling niet gehad ...
Krijgt geen reactie .reageren niet op mails .
zo jammer want leuke producten. Bestelde hier vroeger regelmatig .
Maar blijken oplichters blijf hier weg

7 December 2024

Bestelling nooit ontvangen.

Bestelling nooit ontvangen.

Meerdere keren hierover gemaild maar geen reactie. Verder wordt je wel gespamt met aanbiedingen maar reactie of je bestelling komen niet. Ook uitschrijven lukt niet. Waardeloos bedrijf.

29 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

Adverteren met nep gratis producten als…

Adverteren met nep gratis producten als aanbieding, maar dat zijn lokkertjes en krijg je niet bij je bestelling. Vervolgens word je als klant genegeerd, want enige reactie op e-mails hoef je niet te verwachten.

4 September 2024

Koop hier niet!

Koop hier niet!! Besteld via Klarna, nooit iets gekregen en ze reageren gewoon niet op mails.. ondertussen wacht Klarna wel op bevestiging..

30 August 2024

Slecht / geen contact mogrlijk

2 dezelfde T-shirts besteld, 2 verschillende ontvangen. Mailtje gestuurd omdat telefonisch contact niet mogelijk is. Na een week kreeg ik antwoord met hierin oplossing, waarop ik positief antwoordde. Daarna nooit meer iets gehoord ook niet na 2 reminders.

26 June 2024
Rated 1 out of 5 stars

Mijn pakketje is direct retour gegaan…

Mijn pakketje is direct retour gegaan toen ik niet thuis was. Hij is niet bij een afhaalpunt terecht gekomen. Ik heb hiervan ook geen bevestiging gehad. Ik heb mijn pakket dus nooit ontvangen en ook mijn geld niet terug gekregen.

7 June 2024
Rated 1 out of 5 stars

Wel besteld, maar niks ontvangen en ook geen geld terug.

Een bestelling werd door DHL niet afgeleverd maar naar Katertje.shop geretourneerd. Dit was 6 juni. Katertje.shop zou alsnog de bestelling toesturen. Dit is niet gebeurd en uiteindelijk was toegezegd dat ik mijn geld terug zou krijgen. Ook dit is niet gebeurd.
Daarbij krijg je geen reactie op mail die je naar hun klantenservice verstuurd.

6 June 2024

The Trustpilot Experience