Kattenadvies & Verzorging Reviews 56

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ondanks dat Ada eigenlijk een klantenstop heeft, is ze langs gekomen om te kijken naar onze paar maanden oude kitten. Ze heeft me laten zien hoe ik onze poes het beste kan scheren en ook nog extra in... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het eerste contact via mail was goed en duidelijk, zeer vriendelijke vrouw die echt aan alles (tafel, zachte ondergrond voor op de tafel, benodigde materialen) en wat lekkers om de kat tot rust te b... See more

Rated 4 out of 5 stars

Zeer vriendelijke vrouw. Zij gaat op het tempo van de kat te werk. Zij geeft aan de kat te willen verwennen, en dat doet ze. Lekkere snoepjes en ondertussen lekker gekamd en geaaid worden. Zeker een a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ada is geduldig, vriendelijk en heeft een zachte hand. Onze kat lag uiteindelijk rustig op het kussentje te rusten, terwijl Ada de klitten er met vlugge, maar professionele, hand eruit aan het kammen... See more

Company details

1. Pet Groomer

Written by the company

Gediplomeerd (2018-HKI) kattentrimster aan huis. Regio rondom Zevenaar-Arnhem. Werkt katvriendelijk en vachtbesparend. Fear Free Certified en aangesloten bij het Kattentrimkeurmerk. Tevens gedragstherapeut voor katten en werkzaam in de gezondheidszorg. Missie: Elke kat letterlijk en figuurlijk lekker in zijn vel op een schonere, groenere planeet!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rustig en doortastend

Ada heeft in alle rust, doortastend en met veel oog voor zijn gedrag en welbevinden, onze Maine Coon klit- en vilt vrij gemaakt.

11 April 2023

Dankjewel! Wat lief!

Heel tevreden,

Heel tevreden,
Ada gaat heel zorgvuldig en liefdevol te werk met respect voor mijn langhaar kat.
Ik ben erg blij met haar.
Ze communiceerde goed en duidelijk en houd zich aan afspraken.
Voor mij kan het niet beter.

13 April 2023

Fijne ervaring

Het was de eerste keer dat onze ruim 1½ jarige kat door een professionele kattentrimster van klitten werd ontdaan. Heel fijn dat dit thuis kon gebeuren!

20 February 2023

Dankjewel! Heel lief!

Ada is kundig

Ada is kundig, geeft goede uitleg, is rustig naar Puk. En Ada is heel lief voor ons katje

4 March 2023

Het viel me mee

Het viel me mee, Ada was zo lief met ons katje dat ze toch alle klitten heeft kunnen verwijderen. Had niet verwacht dat dat zou lukken, wij mogen niet eens kammen 😅.
Bedankt Ada!

27 February 2023

Reply from Kattenadvies & Verzorging

Dankjewel! Wat lief! Met alleen de kam was het mij ook niet gelukt hoor ;-)

Poes in paniek

Poes Mingus was extreem bang en verstopte zich onder het bed. Ada bleef cool en uiteindelijk is het gelukt om Mingus van zijn klitten en vilt af te helpen.
Mingus is gelukkig ook weer tot rust gekomen nu.
Bedankt Ada!

27 February 2023

Dankjewel, Heel lief!

Ada is ontzettend geduldig

Ada is ontzettend geduldig, liefdevol en kundig. Ze wist precies wat mijn kat nodig had en we hebben hem van zijn vilt kunnen verlossen. Ook voor angstige katten kan ik haar aanraden!

21 February 2023
Unprompted review

Dankjewel! Wat lief!

Deskundig & geduldig

Ada is een fijne vrouw, deskundig, geduldig en stelt de poezen op het gemak.

8 February 2023

Dankjewel! wat lief!

Geduldig

Geduldig, vriendelijk en zeer kundig. Onze kat en wij zijn blij met Afa

26 January 2023

Wat een geduld

Wat een geduld! Onze kater is erg beweeglijk, wat erg onrustig en nogal vocaal. Uiteindelijk is hij mooi van alle klitten af 🙏

6 February 2023

Reply from Kattenadvies & Verzorging

Dankjewel! Prachtige en lieve jonge kerel daar moet je soms even extra tijd voor nemen.

Aangename verzorging

Ada was de rust zelve tijdens het verzorgen van onze grote Siberische boskat. Ze was direct bevriend met al onze katten.
We kregen antwoord op al onze vragen en goed afvies.

16 January 2023

Heel lief

Heel lief. Werkt heel netjes, heeft alles zelf bij zich, tot het zakje waarin ze de haren doet aan toe.

18 December 2022

Dankjewel! wat lief!

Rated 5 out of 5 stars

Ada heeft een engelen geduld met de…

Ada heeft een engelen geduld met de katten. Ze is kundig en de katten zijn goed getrimd. Maar het allerbelangrijkste is dat ze het trimmen zo doet dat mijn katten er relaxed bij zitten. Ada is dus goed in trimmen en weet hoe het gedrag van katten is.

16 December 2022

Reply from Kattenadvies & Verzorging

Wat lief! Ik ga er helemaal van blozen! Dankjewel!

Eigen materiaal mee

Eigen materiaal mee, rustig met de kat, zonder vragen zelfs de nagels geknipt.

4 November 2022

Reply from Kattenadvies & Verzorging

Dankjewel! Heel graag gedaan!

Rated 4 out of 5 stars

Lekker verwend worden

Zeer vriendelijke vrouw. Zij gaat op het tempo van de kat te werk. Zij geeft aan de kat te willen verwennen, en dat doet ze. Lekkere snoepjes en ondertussen lekker gekamd en geaaid worden. Zeker een aanrader!

18 October 2022

Een hele goede ervaring

Een hele goede ervaring. Ze stelde Sep op zijn gemak en ze was bovenal erg geduldig.

6 October 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look