Kelds Polser Reviews 121

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mette og Johnny havde bare styr på det! De fik mættet knapt 100 sultne it-medarbejdere på under 1 time. Lækre hotdogs, fint udvalg og godt styr på de indmeldte kosthensyn.

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde lejet en pølsevogn til konfirmations festen og det var et kæmpe hit for alle. God mad og hurtig og venlig servering.

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde fornøjelsen af Kelds Pølser til vores søns nonfirmation. Det var et kæmpe hit iblandt alle gæsterne, super fantastisk mad (især deres flæskestegssandwich), drikkevarer og ikke mindst stor ros... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan man give andet end 5 stjerner? Vi havde fornøjelsen hos Van Mossel I Søborg, af at blive serviceret af to fuldstændig herlige og dygtige kvinder. Personalet fik burgere, pølser og drikke ad... See more

Company details

1. Hot dog stand

Information provided by various external sources

Vi har et stort udvalg af pølsevogne, slushice-maskiner, popcorn-maskiner, festtelte, stole, borde, service osv.

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Havde fornøjelsen af at leje pølsevogn

Havde fornøjelsen af at leje pølsevogn, rodeo tyr,sumodragter, airhockey, bordfodbold , borde og stole til sommerfest .
Service, levering og udstyr var helt i top. Super venligt personale med et smil og en god replik. Gæsterne nød pølsevognen og udvalget. Særlig flæskestegs sandwichen var populær. Effektiv betjening og alle blev mere end mætte 😀 det er helt sikkert ikke sidste gang vi skal have besøg af en pølsevogn og grej fra kelds pølser 👍

25 September 2020

Top service

Vi Skive rideklub har nu på andet år haft fornøjelsen af og leje slush icemaskine hos Kelds pølser til bores rytterlejr.
Og må virkelig sige de er yderst profesionelle og yder den bedste service. Vi vender tilbage til næste års rytterlejr.

24 August 2020
Rated 1 out of 5 stars

Havde bestilt pølsevogn ad libitum men......

Havde bestilt pølsevogn ad libitum i 2 timer med fadøl, sodavand og Cocio til 30 personer. Da de kom havde de ingen fadøl med men i stedet 2 kasser varme Hancock øl. Dvs. Ad libitum betød 2 varme øl til hver. Maden var god skal siges og der manglede ikke noget. Vi blev kun 23 personer pga afbud men trods det løb vi tør for varme øl en halv time før arrangementet sluttede.
Vi skrev efterfølgende til firmaet at vi gerne så at de gav afslag i prisen, da vi jo ikke havde fået hvad vi bestilt og var blevet faktureret for. Vi fik en meget uforskammet mail retur hvor de bl.a skriver at vi bare skriver for at skrive og at vi havde spist igennem. Hvad der skulle have været en hyggelig sommerfest endte med at alle fik en meget dårlig oplevelse. Jeg vil ikke anbefale at man bruger dette firma.
Her er svar på min klage.

Hejsa

Vi var ramt af at hancock ikke havde anlæg nok.... og i fik 2 kasser øl i erstatning... og løb tør 10 min før sidste servering fordi i ikke ville have de varme han havde i vogn,

Jeg vil osse have lidt ordentlighed fra jeres side.... jeg har givet jer 10 % i rabat som jeg normal ikke gør.
Jeg mener at du bare vil skrive bare for at skrive / og nedgør et godt stykke arbejde en lørdag fra vor side..... jeg vil ikke give mere rabat på denne ordre for jeg mener vi har givet jer en service, hvor på at det eneste i have fokus på hvad i kunne få i rabat i har fået 625.- fra start af
Syntes det er øv vi ikke har hancock fadølsanlæg med (gratis for os) så vi blev ramt af dk går amok og de tørkage hancock.... og der havde vi ordentlighed retur for hancock og vi lavede nogen der desværre fik øl der kun lige havde kikket ind i køleskab 60 øl i jeres tilfælde = 4 hver.... vil du ikke være sød at være fair over for os og lige skive at jeg måske har ret i har spist igennem osv som du selv skrev var i fint tilfreds med mad.

29 June 2020
Kelds Polser logo

Reply from Kelds Polser

Hej Pia, Vi er rigtig kede af at I fik en dårlig oplevelse - vi var løbet helt tør for fadøl, så vi skyldte os at fremskaffe andre øl, - de nåede desværre ikke at blive kolde. Vi er glade for at i synes maden var i orden.
Vi havde allerede givet en god rabat på arrangement, derfor kan vi ikke give yderligere afslag desværre.

Fleksibelt og nemt

Vi skulle leje duge til vores studenterfest. Nemt at bestille, fleksibel afhentning og aflevering og ingen regning for de ubrugte duge, som vi returnerede.

29 June 2020

Fantastisk service

Fantastisk service
Havde en af jeres vogne ude til et arrangement idag.
Alle gæster roste maden og betjeningen.
Absolut ikke sidste gang .

3 March 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look