Keukenwrapservice Reviews 15

4.5

Company details

1. Kitchen Renovator

Written by the company

Met onze keukenwrapservice is het mogelijk om een complete make-over te geven aan uw keuken. Het resultaat is een keuken die lijkt als nieuw, volledig vormgegeven naar uw wensen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Denk je na over wrappen? Zeker doen!

Wij hadden vandaag 2 hele leuke mannen over de vloer voor onze keukenkastjes en aanrecht te laten wrappen. Ze waren binnen de afgesproken tijd aanwezig en waren vriendelijk en vakkundig. Ze hebben topwerk afgeleverd en de keuken ziet er nieuw en helemaal naar onze wens uit!

Vanaf het moment dat Jan bij ons langskwam voor de vrijblijvende offerte tot de uit- en afwerking door Noah en Ahmad zijn wij heel tevreden en kunnen dit bedrijf ten zeerste aanraden.

10 April 2026

Top bedrijf

Super goede communicatie, erg snel en professioneel.
Vooraf voldoende tijd om de stalen te bekijken en ook de uitvoer helemaal top.
Dik en dik tevreden over dit bedrijf.
Zeker een aanrader

20 March 2025

Perfecte uitvoering en services

De communicatie vooraf, de grote stalen, was prima.
De uitvoering was helemaal to
Juist op de werkvloer werd een uitstende services verleend.
alles is gewrapt en helemaal top gedaan.
zelf de ronde hoeken zien er goed uit.
ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

26 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Bedankt Keukenwrapservice, ga zo door! :)

Na heel wat twijfels tussen het aanschaffen van een gloednieuwe keuken of het laten omtoveren van mijn huidige keuken, koos ik uiteindelijk voor de tweede optie. Na uitgebreide oriëntatie besloot ik dit bedrijf mijn keuken te laten wrappen, en wat ben ik blij met het eindresultaat! Mijn keuken heeft nu precies de 'look' die ik voor ogen had, en alles is prachtig afgewerkt. Het contact met het bedrijf verliep super vlot en de vriendelijke en professionele wrappers hebben de klus zelfs binnen één dag geklaard. Kortom, ik heb echt niets aan te merken en ben meer dan tevreden.

13 November 2023

Wat een uitkomst!

Wat een uitkomst!

Een volledig nieuwe keuken was te veel van het goede maar de oude kon ook eigenlijk echt niet meer. Zodoende kwamen we bij deze razendsnelle keukenwrapservice uit.

Na eerst leuk contact te hebben gehad, was een afspraak zo gemaakt en was onze keuken binnen no time weer helemaal FRESH!

17 January 2023
Rated 5 out of 5 stars

Prachtig resultaat van Keukenwrapservice.nl!

Uitstekend werk van twee vakkundige professionele wrappers. Het resultaat is bovenverwachting mooi geworden, en voelt tot in detail als een gloednieuwe keuken. Het proces is van begin tot eind met fijne communicatie erg soepel verlopen. Top service!!

16 October 2023

Werkelijk fantastisch

Lang georiënteerd om het juiste bedrijf te zoeken voor het wrappen van onze keuken. Onze keuze viel op keukenwrapservice en dat bleek de goede. Want wat is onze keuken toch mooi geworden. Ieder detail is vrijwel naadloos afgewerkt, wat een nauwkeurigheid. Ze namen dan ook ruim de tijd. Al na het intakegesprek waarbij Jordy langskwam hadden we een goed gevoel, en dat is ruimschoots waargemaakt. Communicatie verliep vlot, ze konden al snel aan de slag met een team van vakmensen. Het eindresultaat is waanzinnig. Een absolute aanrader namens ons.

16 October 2023
Rated 3 out of 5 stars

Keuken redelijk netjes gewrapt maar…

Keuken redelijk netjes gewrapt maar geen service.
Keuken had kleurverschil maar ze zeiden dat is lichtinval.
Keukenblad zitten 2 bobbels op en niet opgelost.
4 x een mail gestuurd maar geen reactie.
Een review geschreven op hun site maar die wordt niet gepubliceerd.

24 March 2023
Rated 5 out of 5 stars

Top, alles helemaal naar wens

Nieuw huis gekocht, daarin zat een witte keuken. Deze wilden we graag matzwart hebben dus hebben we het laten wrappen. Dit is helemaal naar wens verlopen en we zijn erg blij met hoe het er nu uitziet.

23 May 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look