Kongensgaard Efterskole  Reviews 38

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun godt at sige om Kongensgård Efterskole. Fantastisk skole med fantastiske lærere og en fantastisk forstander, der møder sine elever, hvor de er og sørger for den bedst mulige skolegang... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det er den mest fantastiske efterskole min datter har gået på. Aldrig har der været så meget fokus og støtte til min datter som der er der. Min datter har udviklet sig utrolig meget og er stad... See more

Rated 1 out of 5 stars

Der er sådan set ikke så meget mere og sige. Men find mig gerne og spørg så vil jeg svare hudløs ærligt. Dog vil jeg på ingen måder anbefale denne efterskole. Ærlige anmeldelser fjernes desværre.

Rated 1 out of 5 stars

Meget arrogant ledelse Laver aftale med kontoret lige så snart man vender ryggen til lade de elev selv stå med at alle de indgået aftaler ikke overholdes Meget ringe hygiejne Elev fik kvalme... See more

2.7

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 2 out of 5 stars

Sandheden

Det er en super fin efterskole hvis man har behov for hjælp eller at udvikle dig socialt, men hvis du gerne vil noget andet noget med sport eller godt fagligt skal du nok tage en anden. Efterskolen her sætter stor fokus på trivslen hvilket også er super godt. Personalet er okay til tider men virkelig langsomme og fokusere ikke rigtigt på de elever der allerede er på skolen med fokusere i stedet på at få nye ind.

1 May 2025

Fantastisk efterskole

Den måde vores søn er vokset på og kommet i trivsel på, efter nu 8 måneder på efterskolen, kan slet ikke beskrives. ❤️
Her er der nærværende og dygtige lærere, og en forstander der med liv og sjæl vil sine elever, og forstår dem.
Der er en hel særlig plads til hver enkelt elevs unikke måde at være menneske på, og vores dreng har været så glad for opholdet fra første dag.
Det giver sig selv at han nu skal starte på sit næste år på Skolen efter sommerferien, og vi kan som forældre ikke føle os mere trygge og glade for lige præcis det KGE kan tilbyde, både pga størrelsen og dermed et stort nærvær, og fordi det føles som om lærerteamet har øje for alles trivsel og udvikling.

15 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Min yngste søn er andens års elev

Min yngste søn er andens års elev, han har hele sommerferien glædet sig til, at komme tilbage på skolen.
Han er blevet mere selvstændig og bevist om ham selv som person.
Da han ikke kunne få det fag, som han helst ville, kom han på performance og det fortrød han ikke, for her fandt han et super godt sammenhold, og en ny kompetence, nemlig at han kunne spille trommer.

Man mødet med kanon venlige og hjælpsomme voksne, og man kan aflevere sine unge med ro i sjælen.

17 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft vores pige på KGE i 23/24…

Vi har haft vores pige på KGE i 23/24 og hun forsætter i år som 2.års elev med tryghed i hjertet.

Vi er blevet mødt med ærlighed og personale med overskud.

Samarbejdet med skolen har været upåklageligt og vi har fået en pige, som er i rivende udvikling og med øget selvtillid.

1 January 2024

Meget tilfredse forældre ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vores datter starter som 2. års elev i år og hun har glædet sig til at komme "hjem" til KGE igen🫶

Hun er på 1.år i 8.klasse blevet set, elsket og anerkendt, som den hun er, det har positivt modnet hende og dejligt som forældre, at vide hun føler sig tryg et andet sted end hjemme🙏

ALLE ansatte er utroligt imødekommende og både de unge og vi forældre mødes med et kram på skolen🫶

De ansatte har store kompetencer både socialt og fagligt og vi mærker hvordan det styrker, ikke kun vores datter men hele skolen.

De har hjertet på rette sted og når skolen er forholdsvis lille, kender ALLE ansatte eleverne indgående og de er altid klar med en snak, et kram eller hvad de unge måtte have brug for i deres hverdag, uden familie🫶

10 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

KGE - kongeriget af alle efterskoler

Vi har som forældre kun, mere end positivt at sige om Kongensgaard efterskole. Skolen har givet vores søn et kæmpe løft og støttet ham i at vokse markant. Han har fået lov til at udvikle sig, som den person han er, og det kan vi kun takke KGE for! De er yderst imødekommende, støttende, søde, og lærerige allesammen og man føler sig HJEMME ligeså snart man kan se taget på KGE’s bygninger. Vores søn spurgte efter 3 mdr på hans første år, om han kunne forsætte på skolen i 9.-10. og derefter blive lærer på skolen! Han er nu startet på hans 2. år, og med spænding i maven er han lige kommet retur efter sommerferie og glæden var stor! Vi kan kun anbefale KGE, og har intet at sætte en finger på! Hans storebror (7 år siden) og moster ( ca 20 år siden) har også gået på KGE, og været glade for det. Skolen har nogle fantastiske ansatte, som alle har et hjerte af guld! Vi vil give KGE meget mere end 5 stjerner - for det er virkelig blevet vores søns andet hjem🙏❤️

10 August 2024

Vælg en anden efterskole

Man burde kunne give 0 stjerner. Med det mine børn har været ude for på den skole, vil jeg advare andre mod at sende deres guld derhen.

8 August 2024

Arrogant leder og personale

I den tid jeg har gået der har jeg aldrig følt mig mere overset og svigtet lederen går ikke op i elevernes velvære det vigtigste for dem er indkomst intet hjælp at hente nogen steder kan ikke anbefales til nogen

13 October 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan kun bekræfte de perspektiver…

Jeg kan kun bekræfte de perspektiver øvrige anmeldere med en stjerne har skrevet.
Desværre ikke muligt at give nul eller fratage stjerner.
Den højeste værdi for ledelse og bestyrelse er penge, og ikke som de lover trivsel og tryghed.
Udskiftning på en årgang slår alle rekorder og skæpper godt i kassen.
Det tjener dog ikke den enkelte elev.
Jeg har fortrudt mange gange at min datter har stiftet bekendtskab med dette sted.

18 January 2024
Rated 5 out of 5 stars

KGE- et trygt sted at udvikle sig

Ønsker du en fantastisk efterskole til dit barn, hvor fællesskab, trivsel og udvikling går hånd i hånd, skal du vælge kongensgaard efterskole.

Her kommer de unge og deres trivsel først. De lærer hvem de selv er, hvor deres grænser går, hvordan de bidrager og er en del af fællesskabet og ikke mindst, hvordan de kan håndterer alt dette.

Dette foregår i et trygt læringsmiljø, hvor højt kvalificerede medarbejdere arbejder og brænder for de unges trivsel og udvikling hver dag. Du kommer til at opleve en samlet medarbejder stabel som alle lige fra køkkenmedhjælper, pedel, lære, forstander, pædagog mm samarbejder for at finde den bedste løsning for den enkelte og fællesskabet.

Et helt unikt sted 😊

8 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fede oplevelser, godt humør og klar til fremtiden

Vores søn har gået på KGE i knapt 2 år nu. (8. + 9. Klasse) Han trives og er glad for den tid han har haft på skolen og ligeledes har tilbage. Han er samtidig modnet meget og fået mod på at komme videre i uddannelsessystemet.

Skolens medarbejdere er engagerede i eleverne og man kan mærke at de vil de unge mennesker det bedste og møder dem hvor end de er i nuet.

Besøg skolen, snak med medarbejdere, elever og lyt til jeres unge. Vi var ikke i tvivl om at der var et match for vores søn og det var han heller ikke.

27 February 2024

Min datter på KGE

At sende min datter afsted på KGE, er nok noget af det bedste jeg har gjort for hende.
Hun er SÅ glad for at gå der.
Hun har fået en masse nye og gode venner og det betyder bare alverden for hendes trivsel, og at hun trives er jo det vigtigste for mig som mor 😍
Da vi besøgte skolen første gang, kunne hun mærke at det var lige hende og jeg kan kun give hende ret. Den glæde og passion som både lærere og forstander har for stedet, smitter ihvertfald af på min datter. Vi har ikke fortrudt valget af KGE ❤️

26 February 2024

Kan varm anbefales

Kan varm anbefales, har en søn der er blevet glad for og gå i skole igen. Dyrker meget idræt som han elsker. Søde lære og forstander som eleverne elsker. Har fået nye venner.

26 February 2024
Rated 1 out of 5 stars

Desværre kan jeg ikke give 0 stjerner…

Desværre kan jeg ikke give 0 stjerner…
Jeg synes ikke, at Kongensgaard Efterskole fortjener bare en enkelt.

Jeg har ikke noget positivt at sige om dette sted.
Det er ikke en efterskole som jeg ville anbefale til nogen forældre, at de skulle sende deres unge menneske hen ☹️👎👎

20 January 2024

Meget arrogant ledelse

Meget arrogant ledelse
Meget ringe hygiejne
Elev fik kvalme af forfærdelig lugt på værelset hvilket ledelsen var ligeglad med de ville at hun skulle sove på værelset det næste halve år
Møder ikke forældre og eleverne så eleverne kan få et godt år
Nægter at hører hvad der er galt og nægter at gøre noget ved det
De lyver og er ligeglad med både forældre ig elever

11 August 2022
Rated 1 out of 5 stars

KAN IKKE ANBEFALES! ELEV MÅTTE FJERNES.

Møgskole der lyver for børnene og behandler dem dårligt! Direkte sundhedsskadelig behandling der modstrider special lægers anbefalinger.
Da de blev konfronteret med dette lyver de som viden kan blæse, hvilket resulterede i eleven måtte fjernes fra efterskolen for alle aftaler der blev indgået belv ikke holdt fra skoles side!

KAN IKKE ANBEFALES!

10 August 2022