Efter kontakter på såväl mejl som telefon har Weloc förklarat vad som hänt, varför jag nu kan ändra min bedömning till 5. Produkten är alldeles utmärkt bra - men viss försiktighet tillråds omedelbart... See more
See what reviewers are saying
Mycket bättre klämmor än dom man vanligen hittar i affären. Doms stora har dessutom "gångjärn", d.v.s det är inte en tunn plastbit som kan slitas ut. Dom långa klämmorna ska inte underskattas. Numera... See more
Snabb leverans, skitbra produkt! Köpte faktiskt ett antal klämmor i tjänsten för att se hur gångjärn i PA bäst konstrueras... I alla avseenden välkonstruerade klämmor som jag är övertygad kommer hål... See more
Köpte en jätte klämm, fick med tre mindre utan kostnad! Nice! Jätte klämman var lite dyr och momsen var inte med i sajten, utan kom som en överraskning vid kassan. Det var lite dåligt men det kom med... See more
Company details
Information provided by various external sources
Nu kan alla privatpersoner köpa påsklämmorna av nylon från WeLoc- Weland M. AB direkt på nätet. Våra klämmor är originalet sedan 1983.
Contact info
Dalsgatan 17, 33330, Smålandsstenar, Sweden
- 0371-34810
- kundtjanst@klammor.se
- klammor.se
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fick beställningen hem dagen efter jag…
Fick beställningen hem dagen efter jag hade lagt ordern. Och super bra klämmor för mitt ändamål
Bra hemsida och snabb leverans!
Riktigt bra klämmor
Riktigt bra klämmor. Snabb och smidig leverans. Kassan/betalningen kunde vara smidigare.
Bra kvalitet
Bra klämmor som jag även köpt tidigare, vill inte ha de billigare varianterna efter det. Pålitlig leverans.
Snabb leverans och bra produktkvalitet.
Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans. Generös leverans med lite "extra" i paketet.
Snabb leverans.
Bra produkter.
Bra produkter.
Väldigt bra kundservice när det blev lite problem med en klämma
BRA kvalitet
Jättebra säckklämmor
Jättebra säckklämmor. Uppskattad present till andra också. I år blir det som julklappar till flera personer.
Snabb leverans och mycket bra klämmor.
Superbra klämmor
Superbra klämmor, kvaliteten är kanon. Snabb leverans och perfekt storlek. Särskilt de stora till fodersäckarna till hunden
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.