FANTASTISK oplevelse til min søsters…
FANTASTISK oplevelse til min søsters polterabend 🥳 Hele forløbet før, under og efter var sådan en god service! 🙌
Det var en helt og aldeles fortrinlig oplevelse; Fra den indledende korrespondence med KlarBar til afvikling med bartenderen. Hele vejen igennem blev jeg taget godt hånd om. Kundeservice var behjælpelig med logistikken og gik sågar på kompromis med minimumsbeløbet, så jeg kunne give min familie den gave (cocktail-kursus), jeg håbede på. Og den bartender vi fik ud (Kim Hass der har opfundet Gin Hass) er enestående dygtig og elsker at fortælle, så vi følte i dén grad at vi blev godt behandlet, lærte en masse og fik mere for pengene, end hvad man kunne forvente. Jeg vil bestemt anbefale KlarBar til alle, der kunne tænke sig et privat cocktail-kursus - det kan virkelig sætte gang i festen, og så lærer man en masse man kan tage med til næste gang man mixer cocktails :-)
/ Mathias
Vi brugte KlarBar til en større firmafest i København. De leverede et fremragende stykke arbejde og nogle yderst lækre cocktails. Søde og sympatiske bartendere, som også kunne tage fra, når der var tryk på i baren. Alt i alt en rigtig fed oplevelse og bestemt ikke sidste gang vi booker jer.
Dårlig og langsom service! Jeg vil bestemt ikke anbefale denne bar. Da de serverer 1,5 år for gamle øl og stiller op med sølle 3 bartendere, da den 4. havde tømmerænd. Det er simpelthen for useriøst og på ingen måde pengene værd.
Brugte KlarBar til vores firmafest, og de får får vores varmeste anbefalinger. De kom ca. 1,5 time før for at gøre klar, så alt spillede 100%, da baren åbnede. Der var 4 bartendere (vi var 120 personer), og de leverede alle en fantastisk service. Søde, smilende og superdygtige til deres arbejde. En helt igennem sublim service og bestemt ikke sidste gang vi bruger KlarBar til vores firmafest!!
Klarbar var lejet til min skoles galla fest, og de virkede ret inkompetente i deres arbejde. Der var tre bartendere, en af dem var nærmest låst fast til blenderen, mens de andre to ikke så ud til at vide hvad de lavede, da de var nødt til at være to om at hælde vodka i en kop. Desuden var drinksene så svage at vi nærmest fik ren juice, og koppen var 70% isterninger. Det blev kun værre at vi stod i kø over en halv time for hver drink, og så mange mennesker var vi heller ikke. Overordnet en elendig oplevelse med jeres service, og ikke noget jeg nogensinde ville booke frivilligt
Fantastisk bar
Jeg brugte klarbar til en 40 års fødselsdag - derhjemme. Det fungerede helt vildt godt, de kom med det hele. Var i super god tid, så det hele spillede da gæsterne kom. Alle har rost drinksne og de gode bartendere. Det er klart en anbefaling værd.
Søde, dygtige bartendere og rigtig gode drinks!!! Vi havde Klar-bar til at mixe drinks til en 2x40 års fødselsdag for 28 gæster her i weekenden, og alt fungerede upåklageligt. Især var drinks'ne 'Rhubarb dream' og Passionada' kæmpe hits blandt vores gæster. Jeg klart anbefale Klar-bar til alle som kunne tænke sig at løfte deres fest op på et andet niveau ...
Vi benyttede klarbar.dk til 40 års fødselsdag og er virkelig positivt overrasket. Alt spillede lige fra bartenderen ankom til han forlod os igen 9 timer senere. Drinksene var gode og vellavede. Bartenderen Bjørn, var professionel, smilende og behandlede vores hjem som var det hans eget og efterlod det ryddeligt og rengjort. De bedste anbefalinger herfra.
Vi havde glæden af at have klarbar til at servicere vores gæster under vores bryllup. De fik hurtigt stillet op og var klar til at svinge drinks over baren. Vanvittigt gode cocktails og super søde og effektive bartendere. De kom med der hele og tog der hele med sig igen. Det bliver ikke sidste gang vi bruger dem til et arrangement.