Kleine Beertjes Reviews 20

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Slechte service bij problemen. Muurstickers besteld welke nooit zijn aangekomen. Waarschijnlijk zoek geraakt bij post NL. Eigenaresse doet belofte het uit te zoeken en zegt toe geld terug te stort... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Leuke hebben dingetjes gekocht als kraam cadeau bij De kleine beertjes: De spullen waren zo als omschreven op de website en werden snel aan huis geleverd. Op een aantal producten hadden we graag w... See more

Rated 5 out of 5 stars

Superfijne webshop! Ik heb hier nu meerdere keren besteld en ben hier zeker nog niet uitgekocht. Ontzettend fijn contact en er wordt echt naar je wensen geluisterd. Alle spullen worden erg leuk inge... See more

Company details

1. Baby shop
  2. Baby Clothing Shop
  3. Children's clothes shop
  4. Childrens Toy Store

Written by the company

Kraamcadeau's, kinderkleding, geboorte raamstickers, muurstickers en onwijs veel andere leuke musthaves! Verzending binnen 2-3 werkdagen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Slechte service bij problemen.

Slechte service bij problemen.
Eigenaresse doet belofte het uit te zoeken en zegt toe geld terug te storten of bestelling opnieuw te sturen. Gezegd dat ik dat erg waardeer opnieuw opsturen echter is dit nooit gebeurd en wordt geld ook niet terug gestort.
Edit: na deze review wel actie dmv terugstorting

16 August 2024
Kleine Beertjes logo

Reply from Kleine Beertjes

Hoi Desiree,

Zoals in ons mail contact aangegeven is je bestelling na de 1ste keer niet aankomen opnieuw gemaakt en verzonden. Nu weken later kreeg ik van jou bericht dat het pakket wederom niet is aangekomen. Dit was helaas voor mij te lang geleden om er bij het post bedrijf achteraan te gaan. Ik heb hierbij ook in ons mail contact aangeven dat ik het erg jammer vind hoe het gelopen is en ik het bedrag terugstort ter compensatie, uit begrip voor de gehele situatie. Niet doormiddel van de slechte review zoals je beweert.
Nogmaals jammer dat het zo gelopen is!

Fijne webshop!

Eigenaresse denkt super goed mee met het ontwerpen en is erg klant vriendelijk!! Snelle verzending en ik ben helemaal tevreden met de producten. Ik ga zeker nog eens bestellen ☺️

29 August 2024

Kraam cadeau door De Kleine Beertjes

Leuke hebben dingetjes gekocht als kraam cadeau bij De kleine beertjes:
Op een aantal producten hadden we graag wat aanvullingen welke in overleg met de eigenaar geen enkel probleem waren.
Al met al een echte aanrader voor leuke betaalbare cadeau’s!

23 March 2021

Superfijne webshop

Superfijne webshop!
Ik heb hier nu meerdere keren besteld en ben hier zeker nog niet uitgekocht. Ontzettend fijn contact en er wordt echt naar je wensen geluisterd. Alle spullen worden erg leuk ingepakt, elke keer weer een cadeautje om alle leuke spullen te ontvangen!

27 February 2021

Super!

Al een paar keer besteld bij kleine beertjes. Het fijne is dat ze ook met je mee denkt. Een super product, goede kwaliteit en raad ik het aan bij al mijn vrienden en kennissen!

27 February 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super producten en service!

Bij de kleine beertjes al regelmatig wat dingen besteld en elke keer weer goed!
Zo ook de raamsticker voor de geboorte van ons dochtertje, hele fijne en makkelijke sticker om op te plakken en ook om weer van het raam af te halen.
Ik ben erg tevreden over zowel de producten als de service van de kleine beertjes!

Geweldig!

Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst bij Kleine Beertjes. Bij iedere bestelling heb ik meerdere keren prettig contact gehad om mijn bestelling te personaliseren. Kleine Beertjes heeft een heel ruim en wisselend assortiment voor een goede prijs. Bestellingen worden super leuk verpakt zodat het ook rechtstreeks naar de ontvanger kan. Al met al een geweldige webshop met een goede service en daarbij ook nog eens een hele snelle levering.

Rated 5 out of 5 stars

Top kraamcadeaus! (en vele andere dingen)

Lisa (de eigenaresse) reageert altijd erg snel, is vriendelijk, ze denkt met je mee, komt met verschillende opties/voorbeelden. Super fijn en handig! Vervolgens erg snel in huis en top prijs en kwaliteit! Ik bestel hier altijd mn leuke en mooie kraamcadeautjes!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service, snelle levering. Het is altijd leuk ingepakt, leuk om te geven. Als het voor jezelf is, is het ook altijd een feestje om het open te maken.

Rated 5 out of 5 stars

Toffe producten met super service

Kleine Beertjes heeft voor ieder wat wils! Je krijgt altijd advies op maat en de bestellingen zijn snel binnen. Ik raad Kleine Beertjes zeker aan. Neem eens een kijkje op de site!

Rated 5 out of 5 stars

Supergoede en snelle service.

Supergoede en snelle service. Altijd bereid om met je mee te denken. En de eigenaresse ontwerpt zelfs dingen op verzoek voor je. Ik heb al heel wat mensen blij mogen maken met cadeautjes. Maar ook voor mezelf ben ik al vaak geslaagd. De producten hebben fijne prijzen maar zijn ook van hele goede kwaliteit. Kortom ik kan kleine beertjes zeker aanraden.

Rated 5 out of 5 stars

Hippe, leuke webshop, flexibel maatwerk

Leuke, hippe producten voor een goede prijs. Lisa is heel flexibel in maatwerk. Eigenlijk is alles mogelijk. Ze denkt altijd met je mee zodat je precies krijgt waar je naar op zoek bent. Leuke strijkapplicaties voor op shirts, maar ook stickers om producten te personaliseren. En.. een korte levertijd!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look