Et rigtig godt firma, som laver kvalitetsarbejde og overholder deres aftaler. Vi bruger bl.a. firmaet til vores udlejningsejendom. Opstår der noget akut, er de altid på pletten.
See what reviewers are saying
KLEIN vvs har upåklageligt ændret varme, vand og ventilation i vores nye lejlighed og været meget fleksibel i samarbejdet med de øvrige håndværkere. Jeg har brugt og bruger også KLEIN VVS i mit firma... See more
Vi stod i dag 23. december uden varme og varmt vand. Ringede fra morgenstunden og de forstod, at opgaven var en haster, så den blev prioriteret samme dag. Jens fra Klein VVS var en behagelig mand at h... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Hos KLEIN VVS er vores mål at levere de bedste produkter og service til vores kunder. Vi er dedikerede til at skabe en positiv oplevelse og opfylde dine behov på en pålidelig og professionel måde. Vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed er kernen i vores virksomhed. Vores mission er at levere førsteklasses VVS-tjenester og skabe langvarige kundeforhold. Vi stræber efter at være en pålidelig og respekteret VVS-virksomhed, der er kendt for vores kompetence, pålidelighed og forpligtelse til kundetilfredshed. Vi sætter pris på din feedback og ønsker at høre, hvordan din oplevelse med KLEIN VVS har været. Del din mening og anmeldelse på Trustpilot, så vi kan fortsætte med at forbedre vores service og opfylde dine forventninger endnu bedre. Vi værdsætter din ærlige feedback og bruger den til at styrke vores virksomhedsprofil og servicekvalitet.
Sabroesvej 2, 8600, Silkeborg, Denmark
- +45 70 55 55 44
- info@kleinvvs.dk
- kleinvvs.dk
Alle aftaler overholdt og til tiden
Alle aftaler overholdt og til tiden, super fin information gennem hele forløbet. Alle udfordringer blev fikset uden besvær.

service i top ...ganske enkelt
hurtigt svar, god service og behagelig kommunikation

Kvalitetsarbejde
Skulle have skiftet alle rørføringer og radiatorer i vores hus.
Klein VVS klarede det på få dage og med superfint resultat.
God service og dialog.

Reply from KLEIN VVS
Altid en kompetent service og god…
Altid en kompetent service og god kommunikation

Kælderrenovering
Martin og hans svend hjalp med en midlertidig løsning til vand og varme ifm. vores igangværende kælderrenovering. De leverede en god, pragmatisk løsning, som vil fungere fint, indtil de skal hjælpe med det endelige setup, når den tid kommer.

Klein VVS leverer varen
Klein VVS leverer varen – og mere til!
Super professionelt firma med styr på sagerne, god kommunikation og en service, der sidder lige i skabet. Jeg har kun ros til overs – og fem stjerner herfra uden at blinke. Anbefales på det varmeste!

Rigtig god oplevelse
God kommunikation gennem hele processen. De fandt hurtigt årsagen til at vores toilet ikke fungere optimalt, efterfølgende fik de skaffet og installeret de nye dele, og alt fungere nu perfekt.
Professionelt arbejde og til ganske fornuftige priser - det kan klart anbefales!

God rådgivning - aftaler overholdt
God rådgivning og overholdelse af aftaler.
Vi kontaktede Klein VVS, da vi konstaterede, at vores gamle fjernvarmeunit var mærket af tidens tand. Mester kom og besigtigede skaderne og orienterede om mulighederne. Vi traf et valg om installation af nyt unit, ligesom vi fik råd om udskiftning af gammelt blandingsbatteri. Arbejdet blev udført få dage efter af to særdeles behagelige og kompetente medarbejdere. Aftaler blev overholdt til vores fulde tilfredshed. Vi oplevede Klein VVS, som en ordentlig håndværksvirksomhed, som vi vil henvende os til igen, hvis vi får behov for VVS arbejde i fremtiden.

Reply from KLEIN VVS
Jeg har haft en god dialog med Martin…
Jeg har haft en god dialog med Martin omkring ny fjernvarme unit. Der har været super rådgivning hele vejen. Og heldigvis var hans montører lige så dygtige da arbejdet skulle udføres.
Kan anbefales.

Meget professionelt
Meget professionelt. De løste ret enkelt et problem, som to andre VVS’ere ikke var lykkedes med. De vender tilbage og følger op. Vil absolut anbefale Klein VVS og vil helt sikkert bruge dem igen

Reply from KLEIN VVS
Som altid meget god oplevelse med Klein…
Som altid meget god oplevelse med Klein VVS. Hurtig hjælp ved akutte problemer og behagelig og professionel kontakt gennem hele forløbet. Giver alle hos Klein VVS mine bedste anbefalinger!

Reply from KLEIN VVS
Klein VVS holder hvad de lover og…
Klein VVS holder hvad de lover og kommer som aftalt.

Reply from KLEIN VVS
Professionelt og effektiv udført arbejde
Professionelt og effektiv udført arbejde, STOR Ros.

Meget kompetent VVS'er
Jeg fik skiftet radiatorer og rør på et værelse og gemt rørene af vejen i en skinne langs gulvet.
Ham der udførte arbejdet var alletiders og kunne sit kram.
Det var tydeligt at det var en garvet herre med mange år i branchen.

“Hurtigt udrykning”venlig og…
“Hurtigt udrykning”venlig og kvalificeret arbejde

Book ham!
Martin fikser det bare hver gang og til en rigtig fair pris!
Samtidig formår han at forklare, hvad der vil være en god løsning, til en ikke VVS kyndig som jeg.
Giv ham et ring!

Hurtig og høflig betjening
Hurtig og høflig betjening . Det er ikke sidste gang vi bruger Klein vvs i låsbyforsamlingshus.

Reply from KLEIN VVS
Yes! Du skal vælge dem her!
Super god service. Alt forløb præcis som aftalt og alt fra tilbudsgivning til installation var hurtig, behagelig og pragmatisk.
Jeg kommer med 100% sikkerhed til at bruge Klein igen.

Kompetent VVS arbejde
Vi har haft Martin og Jens fra Klein VVS på til at installere varmepumpe, samt stramme lidt op på den eksisterende installation for at få det hele til at gå op. Udover kompetent vejledning, god kommunikation og sindsygt flot arbejde er de også bare nogle rare mennesker. Martin får ekstra plus point for tålmodighed med min uvidenhed omkring VVS og hans evne til at forklare. :)
Vi kan kun anbefale Klein VVS, og de bliver første kald når vi skal bruge professionel hjælp til VVS igen. Og det skal vi snart.