Company details

2. Air conditioning repair shop
  3. Air conditioning store
  4. Air conditioning system supplier

Written by the company

Vi är specialiserade på luftvärmepumpar för alla klimat! - Kvalitetspumpar - Snabba tider för montage! - Kundnöjdhet är a och o för oss! Värme/Kyla, AC/Aircondition, Klima, Värmepumpsberedare, Varmvattenberedare info@klimatexperterna.se / 070 - 860 04 33

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Trevliga och kunniga personer

Säljaren kom hem till mig och berättade om olika värmepumpar. Fick bra info och väldigt trevligt bemötande. Kunde få pumpen installerad inom 1v.
Installationen tog ca 2h, han var väldigt trevlig och väldigt duktig med det han gjorde

21 February 2025

Riktigt bra bemötande

Riktigt bra bemötande, hjälpsamma och gjorde ett riktigt bra jobb, pålästa kunniga men framförallt kunden i fokus, något som alldeles för få firmor i Sverige har idag.

31 October 2023

Otroligt bra kundhantering

Jag har köpt många installationer av tekniska enheter i mina dagar som projektledare. Och råkade köpa en installation av en värmepump ett mycket oseriöst annat bolag.

Klimatexperterna löste hela problemet åt mig och dessutom lyckades hantera detta med generalagenten för Sverige.

Kan bara säga stående ovationer till er och ert sätt att leverera över förväntan!

7 November 2023

Engagerade, prisvärda och seriösa

Vi hade noll erfarenhet av värmepumpar innan och tog in olika offerter när vi skulle installera en. Dick på Klimatexperterna var en av få leverantörer som tog sig tiden att förklara och gå igenom utan att ge oss känslan att man ”prackar på” något vi inte behövde. Så vi kände direkt förtroende. Vi fick sedan vår nya värmepump levererad på bestämt datum och montaget gick mycket smidigt och man tog verkligen hänsyn till huset och gjorde en snygg lösning! Vi valde också att installera en värmepumpsberedare några veckor senare och samma sak där, fantastisk engagerade och ser verkligen till att det blir bra för oss som kund.
Dom är seriösa, prisvärda och engagerade. Rekommenderar varmt Klimatexperterna!

26 October 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look