Enkelt köp och nöjd kund!
Smidig beställning via en lättanvänd hemsida. Leveransen gick bra och allt var ordentligt och snyggt packat.
Produkten motsvarande förväntningarna och instruktionerna var tydliga och enkla att följa.
Mycket nöjd!!
Klosslabbet.se är en svensk webbutik och återförsäljare av original LEGO® i Sverige. Vi erbjuder ett brett sortiment av LEGO®-produkter till barn, vuxna, familjer och samlare som värdesätter kvalitet, kreativitet och byggglädje. Som återförsäljare köper vi in våra LEGO®-produkter direkt från LEGO Sverige, vilket garanterar att alla varor är original och uppfyller LEGO®:s höga kvalitetskrav. I vårt sortiment finns populära LEGO®-teman som LEGO® Star Wars™, LEGO® Technic, LEGO® Icons, LEGO® DUPLO och flera andra. Utöver byggset erbjuder vi även officiella LEGO®-produkter och tillbehör såsom pussel, mjukisdjur, väskor och ryggsäckar, nyckelringar med lampa, pennor, lunchlådor, flaskor och presenter. Vi har lager i Sverige och kan därför erbjuda snabb leverans. Hos oss handlar du tryggt med säkra betalningslösningar via Shopify Payments, inklusive Klarna, kortbetalning, Apple Pay och Google Pay. Vi erbjuder fri frakt vid köp över 799 kr samt 14 dagars öppet köp enligt gällande konsumentlagstiftning. Klosslabbet.se drivs av Sthlm Toys & Games AB, org.nr 559517-5646. Vi sätter kundservice högt och finns tillgängliga för frågor både före och efter köp. Kontaktuppgifter: Webbplats: www.klosslabbet.se E-post: info@klosslabbet.se Telefon: 076-007 09 87 Klosslabbet.se – byggglädje för alla.
Filgränd 8, 13738, Västerhaninge, Sweden
Mycket nöjd!!
Snabb leverans, bra kvalitet och super fin/lätt hemsida. Super nöjd!
Kommer absolut beställa igen!😄
Snabb service, mycket fin hemsida och lätt att hitta det man sökte.
Produkterna är av kvalité och snabb leverans.
Kan varmt rekommendera att handla därifrån.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.