Snelle levering! Product is mooi verpakt! Dit product als cadeau geven is hierdoor ook leuk! Doeken zijn in 1 woord GEWELDIG! Afdrogen gaat met deze doeken vanaf moment 1 moeiteloos. Geloof me, je wil... See more
See what reviewers are saying
Kwaliteit uitstekend. We gebruiken ze 7 dagen in de week, ze blijven erg lang goed en we waren nu toe aan een nieuw setje.
Teneerste gekocht voor de dagelijkse vaatdoek, ideaal. Toen een dubbele set gekocht voor het poetswerk in het algemeen. Ideaal voor de ramen, doekje eroverheen en daarna droogwrijven. Ik ben verkocht... See more
Company details
Written by the company
Klud microvezelvaatdoekjes zijn er in 6 verschillende kleuren. Voor ieder wat wils. De microvezeldoekjes van Klud worden in een mooie geschenkverpakking geleverd, en bevatten 7 doekjes met ieder een dag van de week. Zo heb je voor iedere dag een schone en frisse nieuwe vaatdoek
Contact info
Zandbergen 5, 5242JB, Rosmalen, Netherlands
- 073-6440888
- info@klud-vaatdoekjes.nl
- klud-vaatdoekjes.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Teneerste gekocht voor de dagelijkse…
Teneerste gekocht voor de dagelijkse vaatdoek, ideaal.
Toen een dubbele set gekocht voor het poetswerk in het algemeen. Ideaal voor de ramen, doekje eroverheen en daarna droogwrijven. Ik ben verkocht, alleen vond ik het jammer dat ze alleen de maat vd vaatdoeken hadden met weekdag en niet een maatje groter voor het andere poetswerk.
Een nieuwe goeie gewoonte elke dag een…
Een nieuwe goeie gewoonte elke dag een verse propere vaatdoek . De koud vaatdoekjes zijn van prima kwaliteit .
Zeer voorspoedige levering
Snelle levering keurig verpakt en…
Snelle levering keurig verpakt en uitstekende doekjes
Prima geregeld
Heldere, no nonsense site. Transparante communicatie.
Ik ga met plezier de doekjes in gebruik nemen.
Top produkt zijn hele fijne kwaliteit…
Top produkt zijn hele fijne kwaliteit doeken waardoor ik meer heb gekocht en ook leuk cadeau voor een ander Ik blijf fan zeker een aanrader ga zo door zou ik zeggen :)
Super snelle levering
Super snelle levering. Gisteren besteld en vandaag in huis. Gewassen en wel op de waslijn. Lang op zoek geweest naar fijne doekjes en nu gevonden!
Een geweldige service
Een geweldige service.
Super tevreden over dit bedrijf
Ik blijf hier zeker vaker setjes kopen, om cadeau te geven.
KLUD vaatdoekjes hebben uitstekende…
KLUD vaatdoekjes hebben uitstekende service verleend, het werkt heerlijk met die dag aanduiding.
Super leuk
Super leuk, fijn en praktisch. Nooit geweten dat vaatdoekjes zo leuk kunnen zijn
De verzending lukte niet
De verzending lukte niet, na Whatsapp contact en onderzoek bleek dat ik mijn huisnummer niet genoteerd had. Daarna was eea snel geregeld. Top
Topdoekjes
Eigenlijk in eerste instantie gekozen om de mooie kleur, eindelijk eens wat anders dan die lelijke kleuren op het aanrecht. De dagen van de week vond ik eerst grappige toevoeging maar wat perfect zeg! Voor je het door hebt, ligt toch zo’n doekje al snel te lang op het aanrecht, en nu word je iedere dag herinnerd om schoon doekje te pakken, kwaliteit is super, heel mooie en fijne doeken!
Mooi in een doosje en snel bezorgd…
Goede klantenservice en fijne kwaliteit vaatdoeken
Ik wilde nadat ik wat had besteld nog wat erbij bestellen en dit werd snel opgepakt en mogelijk gemaakt. De bestelling was daarna heel snel binnen. Super bedankt daarvoor! De vaatdoekjes gebruik ik nu een week en zijn heel prettig. Zeker aan te raden!
Voldoet aan verwachtingen
heb de vaatdoekjes eerst als geschenk…
heb de vaatdoekjes eerst als geschenk gekocht voor mijn familie vorige Kerst en iedereen was laaiend enthousiast. Nu ook gekocht voor mijzelf en als cadeau voor de thuisverpleging van mijn moeder.
ook de snelle levering is natuurlijk belangrijk.
Ik geef nu iedereen in mijn kennissenkring als geschenk de vaatdoekjes.
Snelle service!
The Trustpilot Experience