Vi valgte at holde vores bryllupsfest på Kolvig med 38 gæster og vi fik en fantastisk oplevelse. Fra start til slut var der virkelig styr over alt. Serveringen var helt i top, og maden var virkel... See more
See what reviewers are saying
Bare jeg dog havde læst anmeldelser her, før jeg valgte hotelpakke med 4 retter på Kolvig. Forret velsmagende og "kun" 15 min ventetid. De næste 3 retter var ordinære og kedelige f.eks.grå skiver k... See more
Skulle holde min 60 års fødselsdag som damefrokost i et telt i vores have. Kolvigs ejer og jeg fandt frem til en rigtig lækker menu, som passede perfekt til mine gæster, som var kvinder i alle aldre... See more
I dag for præcis 10 år siden havde vi en uforglemmelig bryllupsfest på restaurant Kolvig i Ribe. Efterfølgende har vi hvert år fejret vores bryllupsdag på Kolvig. Vi har i aften nydt en udsøgt 3 -... See more
Skøn mad og skøn betjening af søde…
Skøn mad og skøn betjening af søde lærling Niels. Han er og bliver en fantastisk tjener 🥰
altså vi skal have gæster på 12…
altså vi skal have gæster på 12 personer, men heldigvis bestilte vi en prøve, af tapas til 2 personer til kr. 250,00.
jamen der er jo ingenting, det kan man ikke byde gæster, så jeg gik heldigvis selv igang, da det kan man ikke byde nogle. tørt brød, lille reje,lidt skinke, spegepølse, reven gulerod og lidt grønt prynt 2 ostestænger. har fortrudt jeg ikke tog et billed.jamen jamen, kan ikke engang give en stjerne. kom nu igang kolvig, se bare hvad kvickly og føtex byder på. men det har altid været et problem hos kolvig man ikke kan blive mæt. så gå hellere til Pinochio Ribe der er der altid godt uanset hvad.
Bestilte Tapas i fredags og hold kæft…
Bestilte Tapas i fredags og hold kæft en gang hundeædelse. Fik at vide der var mad nok og fulgte deres anbefalinger. 2 x tapas til 2 og 1 tapas til en. Da jeg kom hjem og troede jeg skulle åbne en masse lækkerier, kunne jeg konstatere at intet stemte over ens med hvad de lovet. Det var så mangelfuld, at jeg måtte selv i gang med at lave ekstra tilbehør. Bla lå der kun 3 ostestave ( vi var 5 i alt) en eller anden form for kage! ( butterdej med chokolade på bunden, i alt 3 stk, vi var stadigvæk 5 i alt) Brød der var tørt og kedelig. Pålæg som bare så trist og ikke indbydende ud. Kan godt forstå at Føtex, modtager masser af bestillinger på tapas, for Kolvig lever absolut ikke op til deres dyre priser. Brug jeres penge en anden sted.
Vi var Idag på jeres restaurant til…
Vi var Idag på jeres restaurant til frokost og måtte som stort set alle dem der sad der i forvejen vente i 50 min på vores mad - der var flere der klagede over ventetider på næsten en Time og da vores kom fik vi gratis drikke varer på huset som flere andre også gjorde - tjeneren i baren sagde til en klagende gæst at det skete nogle gange og ærgerligt at de lige var der Idag hvor det skete!! Vi syntes at i burde informere om ventetider der er tæt på en time så man ikke sidder og spilder sin tid, plus at vores 2 sandwiches smagte at ingenting som vi sagde til pigen da vi betalte hvorefter hun surt sagde at nu havde vi jo fået betalt vores drikkevarer!!! Vi ville simpelt hen bare fortælle køkkenet at det ikke var i orden intet andet - vi kommer her aldrig igen - en virkelig dårlig oplevelse at høre stort set samtlige gæster klage over lange ventetider og manglende ingredienser - øv øv og atter øv
Hold jer væk fra denne restaurant
Fik bord uden problemer, men ventetiden var et kapitel for sig selv. Efter næsten 20 min kom tjener og fik vores bestilling. Vi blev ikke gjort opmærksom på ekstra lang ventetid, efter 1 time havde vi stadig ikke fået vores mad. Endelig lukkede de ikke flere ind, køkkenet modtog ikke flere bestillinger, da de ikke kunne følge med. Vi måtte gå uden mad og betalte ikke for drikkevarerne. Ingen information i ventetiden, de virkede nærmest ligeglade. Kommer aldrig her igen!!!!!
Blandet oplevelse
Blandet oplevelse, hvor personalet venlige betjening redder lidt af den dårlige oplevelse af urimelig lang ventetid.
Velsmagende, men i den dyre ende hvor kvalitet, portioner, pris ikke er rigtigt afstemt.
Følte sig mistænkelig gjort
Skulle fejre min fødselsdag den 13/6, men servitricen ville ikke godtage min datters negative coronatest. Der skulle fremvises sygesikringsbevis/billedlegitimation og det havde min datter ikke med. Ufatteligt at man kan være så emsig, når man ved at stedet har været lukket ned længe og haft udfordringer med oversvømmelse.....
Har i dag haft en kedelig oplevelse hos…
Har i dag haft en kedelig oplevelse hos jeres restaurant. Jeg havde bestilt tapas og til min kone bestilte vi burger- bøffen i burgeren var rå selvom den var bestilt gennemstegt - fik ny der også var rå - vi fik en venlig betjening af tjeneren, der beklagede mange gange og kompenserede med en gratis øl og vi ikke skulle betale for burgeren, men ændrer ikke på oplevelsen var total øv. Endte med konen ingen mad fik og vi delte resten af min tapas. Skulle have været hyggelig madoplevelse. Generelt meget skuffende og kommer ikke igen.
Vi ankom kl 19 og fik efter pres og…
Vi ankom kl 19 og fik efter pres og klager hovedret kl 21 eller lidt over.
2 af os fik ikke hovedret så 2 timer er meget længe at vente .
Maden var meget middelmådig ,rigtig god og lækker bøf ,resten var der bestemt ikke noget at råbe hurra af ,på trods af prisen 😒
Bestilte bord til kl.1900
Bestilte bord til kl.1900. Hovedret serveret kl.21.02. Tydeligt vi gentagende blev glemt, selv om vi flere gange forsøgte at gøre opmærksom på at vi var klar til servering og egentlig også klar til at købe flere drikkevarer, men ingen så os. Indendøre var der slet ikke fyldt og tjener og kok havde tydeligvis god tid til intern hyggesnakke - men gæsterne var der ikke tid til
Pinselørdag
Pinselørdag. En let tone fra et opmærksomt, venligt personale. Maden var virkelig god, ventetiden var ikke for lang. En god vin til prisen. Skal man påpege en detalje, måtte der godt være lidt mere bid i veganer bøffen, men smagen var ok. Vi kommer gerne igen.
Stjerneskuddet var ikke et stjerneskud
Stjerneskuddet var ikke et stjerneskud.
Brændt, blød fiskefilet. Ingen asparges, og et MEGET LILLE stykke brød.
Børnene fik pasta, som skulle forestille at være frisk pasta, men pastaen var næsten som dej. Børnene ville ikke spise det (selvom de normalt elsker pasta!!!)
Alt i alt, virkelig ussel mad, på niveau med tankstations mad.
Meget skuffende oplevelse😔
Meget skuffende oplevelse😔
Meget lang vente tid, hvor der også var folk der gik.
Stjerneskuddet var ikke noget, at skrive hjem om. Fiskefileten smagte, som et man køber i supermarkeder, brødet var ikke større end et frimærke🤥
Prisen var alt for høj til den standart😮
Ringe service
Frokost. Dejlig mad, men ringe service. Vi ventede en time på bare at bestille drikkevare og fra vi kom til maden kom, gik der 2 timer. Flaskeøl kom med kapsel på og de havde ikke overblik over, hvem der havde bestilt hvad.
God lækker mad god udsigt perfekt stegt…
God lækker mad god udsigt perfekt stegt bøf
Dejlig mad
Dejlig mad, skønne omgivelser og en frisk betjening med humoren i orden. Vi var 4 personer til frokost. Fik inden bordhenvisning at vide, at der kunne være ventetid. Ikke noget problem for os, vi nød et ekstra glas vin i solen. Men god stil at oplyse det inden, man har taget plads. 3 stjerneskud og en pariserbøf, begge retter var så lækre. Dejlig kold rosevin, anbefalet af tjeneren (som ikke fremhævede den dyreste, god service) Og maden kom faktisk alligevel ret hurtigt, selvom vi var der lige i rush hour
så dejligt at se at de nye ejere er kommet godt fra start
kh inge
Lækker mad med kant
Lækker mad med kant. Velsammensatte retter med eminent smag. Restauranten er absolut et besøg værd.
Flot oplevelse
Lørdagens besøg i Ribe blev afsluttet med en vadehavsgastronomisk oplevelse. Super mad, super betjening, super vinmenu.
Stedet kan anbefales og vi kommer bestemt igen næste gang vi er i Ribe eller omegn.
super aften
Lørdag aften til en hyggelig aften med super god betjening, smil over hele linjen, super veltillavet 5 retters menu med tilhørende vine, fantastisk aften
10 års bryllupsdag
Vi har i aften nydt en udsøgt 3 - retters menu. Fantastisk dejlig mad og vin og dejlig afslappet og kompetent betjening.
Vi kan varmt anbefale Kolvig som et dejligt spisested, eller blot for at nyde en drink på en lun sommeraften udenfor langs med åen, hvilket vi har benyttet os af flere gange her i sommer.