Kompressionsstrumpan Reviews 16

1. Underwear shop
  2. Activewear shop
  3. Clothing Shop

Written by the company

Kompressionsstrumpan.se är en svensk e-butik som främst säljer kompressionsprodukter såsom stödstrumpor och skydd.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Köp inte

Strumporna kom i väldigt billig vit/grå förpackning på posten vilket fick mig att höja på ögonbrynen.
De ligger i billiga plastförpackningar och luktar plastigt/kemiskt.
Googlade "stödstrumpor temu" och fick upp samma strumpor som jag köpt till en fjärdedel av priset på just temu...
Fina mönster på strumporna iaf

2 January 2026
Rated 2 out of 5 stars

Köpte 2 paket med kompressionsstrumpor

Köpte 2 paket med kompressionsstrumpor. Ett av paketen kan inte kallas kompressionsstrumpor är inget stöd alls i dem. Paket nr 2 var mer stöd i. Står inget på sidan om att det skulle vara olika kvalitéer.

1 December 2025
Rated 3 out of 5 stars

Smidig och effektiv, men känslig.

Kompressionsstrumpan med dragkedja, med eller utan tå är lätt att ta på och av och den effektivaste jag har prövat. Det blev snabbt ett hål i hälen varför jag rekommenderar en ankelstrumpa på foten under kompressionsstrumpan och en ankelstrumpa utanpå kompressionsstrumpan för att undvika inre- och yttre slitage.

30 September 2025

Kompressionsstrumpor, ej nöjd

Köpt lårhög kompressionsstrumpa. Dåligt stöd. Resår i överkant skär in och rullar ner vilket stryper blod-och lymfflödet. Även köpt knästrumpan med blixtlås och öppen tå. Ger väldigt dåligt stöd. Kommer inte beställa här igen. Betalar hellre lite mer för bättre kvalitet.

2 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dålig kvalitet och nekad reklamation

Köpte 6 par kompressionsstrumpor för ca 6 mån sedan, varav 3 par helsvarta modell Trofast, och 3 par mönstrade. Mailade nu företaget med en reklamation då 4 av de 6 helsvarta kompressionstrumporna gått sönder på precis samma ställe, mellan hälfodringen och tyget under hålfoten, och de resterande 2 strumporna är så trådslitna på samma ställe att de kommer gå sönder när som helst. Jag meddelade även företaget att de mönstrade kompressionsstrumporna, vilka är de jag använt mest, knappt hade något slitage alls. Det kan alltså inte ha med mitt användande att göra.
Fick ett kort svar från företaget att de nekade reklamation och hänvisade till att det är olika material i strumporna och därmed sämre hållbarhet.
Då jag anser att kvaliteten inte är rimlig till prisbilden skrev jag en recension om detta under aktuell produkt på företagets hemsida. Denna recension valde företaget att inte lägga ut, dvs de sollar bort dåliga omdömen.
Jag rekommenderar inte detta företag pga bristande kvalitet.

27 May 2025

För hård och stum.

För hård och stum.
(Tyckte färgen/mönstret var "roligt" inför ett kommande speciellt tillfälle.)
Avråder från köp.

28 March 2025
Rated 2 out of 5 stars

Selektiva med mina recensioner.

Har handlat pronations inlägg där tidigare och när jag skulle köpa fler passade min man på att köpa stödstrumpor. Stödstrumporna var en besvikelse. Jag lade recensioner för båda produkterna. Hög för inläggen och låg för strumporna. De har inte lagt in den negativa för strumporna, men de har lagt in den positiva för inläggen. Fortfarande inget efter någon vecka. Det visar mig att det inte är ett ärligt företag. Jag kommer inte handla från dem en tredje gång.

23 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastiskt bra kundupplevelse!

Fantastiskt bra kundupplevelse!
Jag har beställt stödstrumpor här flera gånger då de är otroligt bra.
Denna gången fick jag fel levererad storlek, hörde av mig direkt och fick veta att de skickar ut korrekt storlek direkt.
Fick dessutom behålla de "felaktiga" :)
Härlig och snabb service!

9 January 2025

Vi fick aldrig paketet

Vi fick aldrig paketet. Jag har mailet dom nu fyra gånger och de återkommer inte med ett svar och har inte ett telefonnummer där man kan nå dom. Bluff företag! Handla inte där!

6 January 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look