God hurtig service, jeg bruger altid denne butik når min datters iPhone skal laves.
See what reviewers are saying
God service hver gang jeg har været der det er ellers sjældent jeg har været tilfreds hver gang jeg har handlet der så det kan jeg varmt anbefale
Da jeg selv driver forretning ved jeg hvor vigtigt det er at give kunderne en god oplevelse hele vejen igennem, og det må siges at være tilfældet her. Kompetent svar på spørgsmål og grundig ve... See more
Leveringen blev forlænget uden nogen notifikation om dette og da produktet, i dette tilfælde en 3DS oplader, ankom brændte det sammen efter en times brug. Det er ikke en historie jeg gentager. Jeg har... See more
No history of asking for reviews
Billigt og hurtigt leveret
Alt foregik nemt og hurtigt fra bestilling til levering.
Super service og personlig betjening. Kan varmt anbefales.
100% god service og vil handle der igen en dag :)
Jeg syntes servicen er 100% for lå i postkassen inden weekenden og ventede i 2-3 dage fra jeg havde sendt mine penge fra nordea til deres anden bank.
Perfekt
God service og gode priser. Havde bestilt en ny laser til en ps3. Var pakket godt ind så der ikke kunne ske noget under fragt. Det hele var som det skulle være.
OK - lidt forsinkelse
Bortset fra at der gik 4-5 dage fra beskeden om at varen var afsendt, indtil den ankom, var alt som det skulle være.
Go service og hurtig modtagelse af varer
Købte et usb dongle chip til PS3 og ingen problemer med med
Godt nok
Som smurt, afleveret som aftalt, alt virkede, er bare ok i første hug
super service og hurtig levring
rigtig god service og mange reservedele og så er der hurtig leviring
Top service!
Kompetent svar på spørgsmål og grundig vejledning i alt hvad jeg havde brug for, hvilket efterlader mig (kunden) med et smil på læberne.
Kan varmt anbefales! :-)
Fuldstændig som forventet
Jeg har købt en spilsokkel til en nintendo dsi xl og dagen efter bestillingen var lavet, dukkede pakken op på min adresse.
tvetydig
pakken kom frem rigtig hurtigt. desværre var det produkt jeg bestilte ikke den model som jeg fik tilsendt :(
bestilte varen... og dagen efter lå den i postkassen
Super hurtig levering. Nemt at finde varen jeg skulle bruge.
Kan klart anbefales
Intet at klage over
Hurtig forsendelse, ingen problemer ifm. returnering af en enkelt del jeg ikke fik brug for. God telefonsupport. Vil helt sikkert handle der igen.
Hurtig forsendelse, men......
Bestilte forsendelse som pakke og fik sendt som brev, dvs de scorede forskellen på kr 30 og at forsendelsen ikke var forsikret.. ellers ok.
Super service. Havde faktisk bestilt to af den samme vare, men blev ringet op og gjort opmærksom på, at der var 2 stk i én vare - jeg sparede derfor penge på min bestilling:-)