Koop-een-partytent.be Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Tentzeil werd door de leverancier niet geleverd. Na telefonsich contact kon er niet direct een oplossing gevonden worden. Tot grote spijt want we hadden dat weekend een feest waar we deze tent sp... See more

Rated 5 out of 5 stars

De partytent werd snel verstuurd. Kwaliteit is echter ver te zoeken. De zijwanden van de partytent al gescheurd na eenmalig gebruik. Na mijn review hier hebben ze zelf contact opgenomen. Ik krijg ko... See more

Company details

1. Events & Entertainment

Information provided by various external sources

LAAGSTE PRIJSGARANTIE ✓ groot assortiment partytenten ✓ Voor 21.00 besteld ✓ de volgende werkdag geleverd in heel Belgie ✓

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

47 reviews in the last 12 months

Write a review

Slechte kwaliteit,geen semi professioneel

Na een paar weken waren de zijwanden al afgescheurd, na contact werden er nieuwe geleverd, maar helaas is nu ook het dak gescheurd, maar natuurlijk net na de garantie periode. Na telefonisch overleg is er de mogelijkheid geboden om met korting een nieuw dak te kopen.
De service van partytent.be is prima maar de kwaliteit laat te wensen over, men noemt het semi professioneel, maar dat is dit zeker niet.

10 April 2026
Unprompted review

Beste,

Hartelijk bedankt voor de moeite welke u heeft genomen voor het plaatsen van een beoordeling. Allereerst wil ik u mijn oprechte excuses aanbieden voor het ongemak welke u heeft ervaren in deze situatie.

Graag kom ik met u in contact om met u mee te kijken naar de mogelijkheden in deze situatie. Ik zou u zodoende willen vragen terug contact op te nemen met telefoonnummer 0031-882266300 om verder met u mee te kijken.

In afwachting van uw reactie, verblijf ik.

Team klantenservice.

Verkeerde zeilen geleverd

Er zijn verkeerde zeilen voor de tent geleverd waardoor we de tent niet konden gebruiken. Ze hebben 2 keer de zeilen voor de zijkanten geleverd en geen dakzeil.
Contact opgenomen met dienst na verkoop en deze hadden geen oplossing.
Na het plaatsen van een slechte review hebben ze terug zelf contact opgenomen en hun fout toch recht gezet.
Hiervoor dank.

6 February 2026

Beste Wouter,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Wat spijtig om te vernemen dat het dakzeil ontbreekt in uw bestelling, mijn excuses voor het ongemak hierin!

Inmiddels heb ik u telefonisch gesproken en hopelijk toch een passende oplossing kunnen aanbieden.

Rated 1 out of 5 stars

Er zijn verkeerde zeilen voor de tent…

Er zijn verkeerde zeilen voor de tent geleverd waardoor we de tent niet kunnen gebruiken. Ze hebben 2 keer de zeilen voor de zijkanten geleverd en geen dakzeil.
Dit hebben we ondekt als we de tent voor de eerste keer hebben willen rechtzetten. Omdat wij niets hebben laten weten binnen de twee weken van bedenktijd willen ze de verkeerde zeilen NIET ruilen voor de juiste doos met dakzeil. Ondanks ze de tent nog altijd in hun gamma hebben en beschikbaar is.
Voor ons heeft dit niets te maken met bedenktijd maar met een fout bij de levering.
Voor ons is dit 780 euro in de vuilbak.
Dit zijn gewoon CORRUPTE PRAKTIJKEN.

3 February 2026
Unprompted review

Beste Wouter,

Rated 5 out of 5 stars

Goede informatie gekregen en stipte levering

Ik heb eerst even gebeld om wat informatie voor we onze definitieve keuze gemaakt hebben. Je kan je leveringsdatum kiezen, wat handig is, je kan ervoor zorgen dat je dan thuis bent want er wordt niet in een afhaalpunt bezorgd. Alles ziet er dik kn orde uit. We hebben de tent nog niet opgezet, we gaan dit weekend even oefenen.

28 October 2025

Beste Compernolle,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat alles naar wens voor u verlopen is.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!
Uiteraard hopen wij u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze webshop.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer behulpzame klantendienst waarvoor dank

Zeer snelle levering.
Helaas bleek in de doos van de tent een onderdeel te missen. Na contact met de klantendienst hebben ze dit onmiddellijk en correct opgelost.
Dus een aanrader voor volgende bestelling

28 October 2025

Beste Bart,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wat spijtig om te vernemen dat u een onderdeel miste. Nogmaals excuses hiervoor! Fijn dat dit snel voor u is opgelost.

Rated 4 out of 5 stars

Klantenservice goed en snel!

Tent ging na eerste gebruik stuk. Ze hebben me hiervoor wel goed verder geholpen. Waarvoor dank !

2 October 2025

Beste Sarah,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wat spijtig om te vernemen dat de tent na het eerste gebruik defect ging. Fijn dat u naar tevredenheid hiermee bent geholpen.

Rated 5 out of 5 stars

we zijn tevreden van de klantenservice.

we zijn tevreden van de klantenservice.

29 September 2025

Beste,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de geboden klantenservice.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle service en van zeer goede…

Snelle service en van zeer goede kwaliteit!

29 September 2025

Beste N Beckers,

Bedankt voor uw beoordeling.
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de levering en de kwaliteit van uw aankoop.

Top klantenservice

26 September 2025

Beste,

Hartelijk bedankt voor de moeite welke u heeft genomen voor het plaatsen van een beoordeling. Wat spijtig te vernemen dat de zending incompleet aan u is afgeleverd, mijn oprechte excuses hiervoor.

Onlangs heb ik u telefonisch gesproken omtrent de situatie en deze voor u naar wens op kunnen lossen. Ik wens u alsnog veel plezier met de aankoop toe en ik verwelkom u in de toekomst graag wederom in onze webshop.

Team klantenservice

Prachtige tent

Prachtige tent, heel makkelijk op te zetten!

2 October 2025

Beste Marie,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Fijn dat u het opzetten als makkelijk heeft ervaren

Beste A Karamanis,

Bedankt voor uw beoordeling.
Fijn om te vernemen dat u geheel tevreden bent.

Makkelijk op te zetten

Makkelijk op te zetten

1 October 2025

Beste,

Zojuist heb ik u telefonisch gesproken en de situatie voor u naar wens opgelost. Ik verwelkom u zodoende graag wederom in de webshop.

Team klantenservice.

Goede prijs/kwaliteitverhouding en…

Goede prijs/kwaliteitverhouding en vooral zeer snelle levering!

12 September 2025

Beste DXTbvba,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.
Fijn om te vernemen dat u geheel tevreden bent.

Partytent

Correcte afspraken.
Materiaal : Helemaal in orde 🙂. Niets ontbrak !
Proficiat !

25 September 2025

Beste Gerda,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Fijn om te vernemen dat alles naar tevredenheid voor u is.

Super goed en super snel geleverd

Super goed en super snel geleverd
Een tevreden klant

25 September 2025

Beste Dave,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw beoordeling.
Fijn om te vernemen dat de levering naar wens verlopen is en u geheel tevreden bent.

Stevige tent

Stevige tent, goede kwaliteit

17 September 2025

Beste Mieke,

Bedankt voor uw beoordeling.
Fijn om te vernemen dat de tent geheel naar wens is voor u .

Rated 5 out of 5 stars

Zijn snel met leveren en oplossingen te…

Zijn snel met leveren en oplossingen te zoeken als het toch niet is wat je zoekt of als je niet de vrede bent met de aankoop

11 September 2025

Beste Gesuino,

Bedankt voor uw beoordeling.
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze service

Rated 5 out of 5 stars

Ik zocht heel dringend nieuwe tent &…

Ik zocht heel dringend nieuwe tent & jullie hebben fantastisch geholpen! & wat een prachtige handige tent!

10 September 2025

Beste C.G,

Bedankt voor uw beoordeling.
Fijn dat wij u naar tevredenheid geholpen hebben en u tevreden bent over uw aankoop.

Snelle levering .

Snelle levering .

16 September 2025

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de levering.

Snelle levering.
Een budget tent zoals naar verwachtingen.

9 September 2025

Beste Eline,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat de tent naar verwachting is.

The Trustpilot Experience

Take a closer look