Beloftes worden niet nagekomen en klantvriendelijkheid is geen prioriteit
Maandagochtend voor 09:45 uur heb ik een bestelling geplaatst voor een aantal artikelen van Annie Sloan. Op de betreffende productpagina’s was te zien dat deze artikelen in zeer grote aantallen op voorraad waren.
Volgens hun eigen website worden Annie Sloan en aanverwante artikelen “dezelfde dag verzonden”. Het is nu donderdagavond laat en mijn bestelling is nog steeds niet verzonden.
Vanochtend heb ik de krijtverfspecialist.nl gebeld en toen werd mij aangegeven dat ik “geduld” moet hebben. Begrip voor mijn situatie hadden ze niet. Ik moest volgens hen simpelweg, gewoon “geduld” hebben.
Het vervelende aan de situatie is dat mijn vriendin juist deze week heeft vrijgenomen om meubels te verven. De planning was om maandag de meubels te reinigen en dinsdag te beginnen met verven. Ik wilde eerst bij een andere webshop bestellen, maar die zaak was op maandag gesloten en zou pas pas dinsdag kunnen verzenden. Daarom besteld bij de krijtverfspecialist.nl, want deze zou maandag dezelfde dag nog kunnen verzenden… Ik snap het als het door omstandigheden een dag langer duurt, maar dit is echt heel vervelend allemaal. Te meer nu ze niet eens een reden konden geven van de vertraging.
De krijtverfspecialist.nl probeert zich te onderscheiden door snelle levertijden aan te bieden, die men vervolgens (bij lange na) niet nakomt. Hun beloftes niet nakomen vinden ze de normaalste zaak van de wereld en de klant… die moet volgens hen maar “geduld” hebben.
Uiteraard heb ik er begrip voor wanneer door een bepaalde reden niet tijdig geleverd kan worden, maar dan zou ik verwachten dat ze de klant hier tijdig over informeren. Maar in plaats daarvan laten ze hun klanten blijkbaar liever bungelen.
Afspraken over levertijden niet nakomen en vervolgens van mening zijn dat de klant schuldig is aan de situatie omdat deze te weinig geduld heeft…. Dit is de wereld op zijn kop, als je het mij vraagt.