Kulnord Reviews 26

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har modtaget en demin jakke som er alt for lille ( str xl men svarer til str m) Ønskede at returnere og skrev derfor på den anviste ( kopierede adressen) mailadresse. Fik tilbagemelding på... See more

Rated 3 out of 5 stars

Min vare kom efter 14 dage, var ved at tro, at jeg aldrig fik det, da de ikke svarer på henvendelser og pengene var trukket. Det tager tid, fordi det kommer fra Kina.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

SVINDEL FIRMA

SVINDEL FIRMA - lad være med at bestille noget herfra. Man kan ikke skrive til dem, og de trækker pengene så snart du har lagt en ordre. Når man modtager sin vare efter 4 uger så er det tydeligt fra Kina og lever absolut IKKE op til det skrevne på deres hjemmeside - gør dig selv en tjeneste og handel IKKE med denne virksomhed

16 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en fantastisk oplevelse

Jeg har haft en fantastisk oplevelse, sporingen har været helt i top, kunne følge det hele vejen, en lang liste med opdateringer. Jeg købte bukser blandt andet. Og må være helt ærlig, det er de fedeste bukser jeg nogensinde har købt. Køber en omgang mere da de blev købt for store :) ærligt review og jeg er ellers meget kritisk os. Men intet at klage over, overhovedet!

10 dages levering, og mega god kvalitet!

14 April 2026
Rated 2 out of 5 stars

Kulnord lever ikke op til deres varebeskrivelse samt leveringstider.

Kulnord lever ikke op til deres leveringstid 5-8 dage
Beskrivelsen af det købte lever ikke op til virkeligheden. F.eks beskriver de at skindjakken har flere udvendige og indvendige lommer. Virkeligheden er at jakken kun havde 2 udvendige lommer, den tredje brystlommen var en fake/pyntebrystlomme, altså lynlås men ingen lomme. Desuden fandtes der ikke nogle lomme indvendig i jakken. Prisen på de kr 609,- var tre gange mere end en tilsvarende jakke ville koste hos Temu, og emballagen lignede den samme emballage som Temu bruger, så mon ikke de køber tingene hos Temu og lægger 200 % oven i prisen, det tror jeg. Så første og sidste gang jeg handler hos Kulnord.

12 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ingen mulighed for at returnere vareren

Ønskede at returnere og skrev derfor på den anviste
( kopierede adressen)
mailadresse. Fik tilbagemelding på at adressen ikke eksisterede.
Ingen mulighed for at komme i kontakt og dermed få en returlabel.
I returneringspolitikken står, at varer kun tages retur med begrundelse af årsag. Det er ikke muligt, at komme i kontakt med dem.

9 April 2026

Svindel

Svindel, de holder ikke deres forsendelses politikker - varerne kommer fra Kina, firmaet er hollandsk.

4 April 2026

Kulnord er IKKE dansk

Kulnord er IKKE dansk, men kinesisk. Butikken er ai-genereret.
Den eneste mulighed for at komme i kontakt med firmaet er mailadressen info?kulford.dk
Mailadressen er fake, den eksisterer ikke.
Hvis du køber, er dine penge spildt!
Hold fingrene væk.

30 March 2026

Lyver om trustpilot score

De skriver på deres egen hjemmeside at de har en trustpilot vurdering på 4,7 stjerne.... det stemmer ikke overens med trustpilots anmeldes på 3,3... virkelig skuffende opdagelse

29 March 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look