Kan ikke anbefales
Det er ikke et lægehus som har patienter i fokus, kan ikke booke tider ind i sin kalender, kun tider på dagen. 48 min ventetid for at få en tid samme dag.

Reply from Laegernevedfredensvej
Vi beklager naturligvis, at du oplevede 48 minutters ventetid på telefonen. Det er langt fra det serviceniveau, vi normalt har, og som vi ønsker at tilbyde vores patienter.
Vi er netop skiftet til både et nyt IT-system og et nyt telefonsystem. Det er et nødvendigt skifte for at kunne følge med den teknologiske udvikling og fortsat have et tidssvarende og velfungerende lægehus. Som ved alle større systemskift må der forventes en periode, hvor vi skal lære de nye systemer at kende og gradvist finde tilbage til det tempo, vi normalt arbejder i. Det gælder både læger, personale og vores patienter.
Vi havde allerede i ugerne op til skiftet informeret vores patienter om ændringen og bedt om ekstra tålmodighed og forståelse i perioden omkring overgangen, netop så alle havde mulighed for at være forberedte på, at tingene i en periode kunne tage lidt længere tid end normalt.
Vi har valgt en model, hvor vi som udgangspunkt tilbyder tider samme dag frem for at booke almindelige konsultationer flere uger frem. Det betyder, at man normalt kan få en tid den dag, man henvender sig, hvilket vi oplever som en stor fordel for vores patienter. Det er altså et bevidst valg og ikke udtryk for, at vi ikke har patienterne i fokus. Andre klinikker kører med forudbookede tider og længere ventetider.
Netop i disse første dage (vi startede igår!) efter systemskiftet har vi oplevet ekstraordinært lange telefonventetider. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, og vi arbejder målrettet på at få arbejdsgangene til at fungere så effektivt som muligt igen. Vi forventer, at ventetiderne vil være tilbage på det niveau, vores patienter normalt kender os for, når vi er kommet ordentligt ind i de nye systemer.
Vi håber derfor også, at vores patienter vil have forståelse for, at en så stor ændring ikke kan gennemføres uden en indkøringsperiode. Det har størstedelen af vores patienter heldidvis godt kunnet forstå. Mvh Katrine