Laila Tæpper Reviews 5

3. Carpet Retail Shop
  4. Flooring contractor
  5. Oriental Rug Shop
  6. Rug Shop

Information provided by various external sources

Få et hurtigt overblik inden du vælger. Se mere her! Brug vores tæppeguide til at finde den helt rigtige størrelse til dit hjem.

4.1

3-star
2-star
1-star

Super god service

Vi gik ind i Laila tæpper og skulle se på et væg til væg tæppe. Blev modtaget meget venlig og vi fortalte om vores ønsker, et tæppe til stue og til entre. Hurtig fandt sælger nogle tæppe prøver frem og vi bestemte os. Dagen efter kom de hjem til os og tog mål. I går 24.2 ( vi skulle lige male før de kom med tæpperne) kom 2 friske mænd og lagde tæpperne på, så flotte og så god service. Kan kun anbefale Laila tæpper.
Hilsen Ilse, Hedehusene 👍👍

28 January 2026

Hej Ilse og Jørgen 😊

1000 tak for de fine ord, vi er ekstra lykkelige over jeres tilfredshed, og i altid velkommen til en kop kaffe hvis lysten skulle være der.

Team Laila Tæpper

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun give mine allerbedste…

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger! Både min mor og jeg har købt tæpper her, og vi har været 100 % tilfredse hver eneste gang. Det er et fantastisk sted at handle med en service, der er helt i top.

Personalet er altid smilende, imødekommende og utroligt hjælpsomme – man føler sig virkelig velkommen og godt taget hånd om. Der er god tid til vejledning, og man mærker tydeligt, at de går op i, at man får det helt rigtige tæppe.

Samtidig er priserne rigtig gode, så man føler, man gør et virkelig godt køb uden at gå på kompromis med kvaliteten. Et sted jeg varmt – ja, næsten begejstret – kan anbefale, og som jeg helt sikkert vender tilbage til igen!

22 December 2025

Hej Nawal 😊

1000 tak for dit fine skriv, det betyder virkelig meget med et par ekstra skulder klap 👏

Team Laila Tæpper

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice! Det er helt vildt hvor behjælpelig de har været overfor os. Vi havde brug for nogle præcise mål til vores soveværelse og havde kigget flere steder, indtil vi ankom hos Laila Tæpper Taastrup. Han præsenterede de tæpper efter vores mål. Den valgte tæppe kom til en skrædder og sendt afsted hjem til os indenfor et døgn! Det er helt vildt hvor gode, hurtige og hvor kvalitets tæpper de har med at gøre. Vi har tidligere kørt hos de lokale, som ikke har holdt mere end et års tid, før de lignede de havde set gode dage. Tak for at finde den rigtige tæppe til vores soveværelse. Den matcher perfekt med de farvekombinationer vi fremstillede for jer. Vi glæder os til at handle hos jer til vores nye hjem i fremtiden.

20 December 2024

Hej Yasin.
Tak for de fine ord, vi bestræber altid på en god service for vores kunder, og mange tak for dit skriv her ✅
håber vi ses igen en anden gang

God service i butikken

Super betjening i butikken. Hakan hjalp os med 3 tæpper, til spisebord, til gang og et i køkken.
Nu glæder vi os til at opleve dem i huset

12 September 2023

Reply from Laila Tæpper

Mange tak for en god handel 😊

Take a closer look