See what reviewers are saying
Er fortsatt strålende fornøyd. Brukte DNB i mange år, jeg har dysleksi og kan skrive feil, dette var helt umulig å få hjelp til i DNB, har heldigvis aldri hatt lån i den forferdelige banken der. Bytte... See more
Aldri har jeg vært borti en så useriøs bedrift. Søkte lån, fikk beskjed om 4 ukers vente tid. Egentlig ille nok. Men jeg venter. Etter 2 måneder sender jeg mail. Null svar. Ringer. Får beskjed... See more
Company details
Information provided by various external sources
Vi fortsetter å levere gode priser på boliglån og spareprodukter til kundene våre. Opprett konto enkelt i nettbanken.
Contact info
Norway
- landkreditt.no
Et mareritt
Helt udugelig kundeservice, brukt nesten 2 år på å få avsluttet forsikringer for en avdød person. Hver gang jeg har ringt så har jeg blitt satt på vent, mobilsamtale avsluttet eller blitt bedt om å sende mail jeg aldri får svar eller hjelp på.
Helt uprofesjonelt, styr unna denne banken!
Helt udugelig service å EVIG lang…
Helt udugelig service å EVIG lang behandlingstid! Fikk svar tilslutt å da ville ikke tilby mere lån enn det jeg hadde som egenkapital omtrent. Dårligste jeg har vært borti av bank noen gang, styr unna!
Forferdelig
Forferdelig lang ventetid. Søkte om lån, ventet i flere uker på svar. Dårlige betingelser og kundeservice. Styr unna.
Useriøs bedrift, elendig kundeservice
Etter 2 måneder sender jeg mail. Null svar. Ringer. Får beskjed om at det er minst 8 uker vente tid. Du må bare vente.
Etter 3 måneder får jeg en mail om at «boligen ikke finnes i listen deres.» så jeg kan ikke få lån. Punktum.
Bortkasta tid. Verste kundebehandlingen jeg har opplevd.
Styr unna
Styr unna. Elendig service. Godt over 2 mnd å få svar. Blir til slutt møtt med korte og krasse mailer.
Henvendte meg til en annen bank og fikk løst alt på to dager.
Pass på. Landkreditt svindlere
Jeg har ikke holdt ut i mer enn to dager. Rådgiveren steven fakturerte feil to ganger og lovet meg 934kr i mnd men så sendte han igjen en faktura på 1820kr. Har allerede betalt en på over 1100kr. De er noen svindlere og ikke til å stole på. Pass på. Landkreditt er absolutt ikke til å stole på og hvertfall ikke Steven.
Styr unna
Styr unna. Amatørbank. Bruker 5 mnd på
Å behandle en lånesøknad.
2,5måneders ventetid på få behandlet…
2,5måneders ventetid på få behandlet søknad, når de endelig tar kontakt så kommer de med nye vilkår som er helt idiotisk! Styr unna, ikke verdt bryet med det lille man sparer.
annonserer en veldig lav…
annonserer en veldig lav boliglånsrente, venter fortsatt på svar fra dem etter 7 uker.. ingen meldinger, ingenting. verken seriøs eller profesjonell
Verste kundeservicen jeg har opplevd
Verste kundeservicen jeg har opplevd. Umulig å få konkrete svar, og henvendelser blir ignorert eller møtt med standardiserte avslag uten forklaring. Når vi først fikk svar, stemte det ikke overens med de faktiske tallene vi hadde lagt frem. Føles verken ryddig eller profesjonelt.
STYR UNNA!!
helt utrolig dårlig
helt utrolig dårlig. jeg søkte om lån for over to måneder siden. har siden purret flere ganger. De jeg har snakket med sier jeg vil få en epost (ingen kommer til å ringe) når søknaden er behandlet og at 2 måneder ikke er lenge! Så fikk S`banken bedre rente og jeg søkte hos dem i stedet. Det tok én dag, så var lånet signert!
Mest absurde kundebehandlingen i mitt liv
Jeg ønsket å utløse fastrentelånet men ble møtt av verdens dårligste kundeservice som mente at banken ikke opererte med å utløse fastrentelån. Det store problemet var at jeg skulle kjøpe ny leilighet, og de ville ikke gi meg nytt lån samtidig som de ikke ville betale underkurs, og jeg ble sånn sett fanget i daværende bolig eller evt tape 120.000 kr. Etter å ha sendt dem en haug av utklipp fra lovdata satt i sammenheng med avtalene jeg hadde skrevet under på ble jeg ringt opp av en furt dame i andre enden, «okei da, du skal få betalt ut underkurs. Men nå har vi fikset det sånn at INGEN andre vil kunne få gjort det samme!». Dette er den mest absurde kundebehandlingen jeg har opplevd i hele mitt liv.
Jeg gikk så over til ny bank, som behandlet meg som en konge i forhold og til bedre vilkår. Styr unna Landkreditt!
Dårlig kundeservice og lokke-rente
Landkreditt kom med et tilbud som virket forlokkende. Etter en saksbehandlingsfeil viste det seg at betingelsene ble dramatisk endret selv om dette aldri ble kommunisert. Svarer ikke på henvendelser.
Uprofesjonelt
Sendte inn en søknad for 2mnd siden. Ringt og purret men kom bare med et det er for mye og gjøre. Og snart vil bli behandlet. Ringte mange ganger. Og fikk samma beskjed. Ringte igjen idag 14.08. og da skulle en rådgiver se på saken med en gang. Tok maks 5min så fikk jeg avslag på mail. Ingen begrunnelse eller noe. Bare avslag. Synes det er veldig uprofesjonelt av dem.Etter man har sendt inn søknad så skryter de av at vi hører fra de innen 1-3 virkedager. Eneste måten og få kontakt på de på er og ringe og ringe. Anbefaler ikke denne banken.
Veldig skuffende kundeopplevelse siden…
Veldig skuffende kundeopplevelse siden jeg ble kunde. (var godt i varetatt da, da ringe de til og med for å spørre om det var noe man trengte bistand til... )
Sendte første melding for ca. 3 uker siden, og vært 2 ganger i telefonkontakt med de etter dette, hvor det har vært lovt at kunderådgiver skal ta kontakt. Ved forespørsel i dag er han "plutselig" på ferie og det virker ikke som andre kan hjelpe til.... Det hjelper lite hvis man skal kjøpe hus. Føles ikke som om noen var interessert i hjelpe til ved noen av henvendelsene. Så takk for meg, nå bytter jeg bank som jeg har fått kjempeservice av. De kastet seg rundt ved første telefon for å hjelpe til....
OBS! Vær ekstra forsiktig hvis du vurderer boliglån her.
Veldig skuffende kundeopplevelse.
Til tross for noe lavere rente, var prosessen preget av uprofesjonell og lite hjelpsom kundebehandling.
OBS! Vær ekstra forsiktig hvis du vurderer boliglån her.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, avslår søknad om finansieringsbevis når man sendte mail om å overføre lån. Etterspør informasjon og sløser bort tiden, når de uansett ikke har planer om å behandle søknaden.
Har flere hundre tusen kroner i inntekt…
Har flere hundre tusen kroner i inntekt fra utleie av fritidsbolig men det tar de ikke med som inntekt. Det er vell ikke inntekt det. Rart jeg får til å bruke pengene i butikken i det hele tatt. Håpløst!
Landkreditt Forsikring er svindel
Landkreditt Forsikring er svindel. De vil gjerne fakturere ut forsikringspremie men får man en skade så sier dei deg opp og dekker ikke skade. Fikk en naturskade etter en storm, meldte inn skade og etter tre uker purres selskapet da det ikke responderte. Uken etter sier selskapet opp kundeforholdet men krever likevel betalt for perioden. Elendig kundeservice og ett farlig selskap å være kunde av. Ligg unna!
Elendig kundesebice
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.