Company replied
Goeie kennis en ervaring. Vriendelijk en vlot
Company replied
Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen
Gistelsesteenweg 303, 8200, Brugge, West-Vlaanderen, Belgium
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Zeer vriendelijk ontvangen
Probleem met filters direct opgelost
Hoorapparaten bijgestuurd ,veel beter gehoor

Reply from Lapperre - Brugge / Bruges, Gistelsesteenweg
Teĺefonische of in persoon gesprekken met iemand van Lapperre of van LANNOO was altijd heel correct en vriendelijk en behulpzaam.
Efficiënte en vriendelijke professionele hulp aangeboden
Dankuwel

Reply from Lapperre - Brugge / Bruges, Gistelsesteenweg
vlotte dame die meteen met kosteloze aanpassingen voorstelden, die bovendien een positief effect hebben

Reply from Lapperre - Brugge / Bruges, Gistelsesteenweg
vriendelijke ontvangst en correcte instelling van het apparaat

Reply from Lapperre - Brugge / Bruges, Gistelsesteenweg
Even doorgeven ik ben de dochter van boven vermeld persoon. Normaal gaan we naar een andere winkel van jullie ,maar deze is nu op andere locatie en niet zo goed bereikbaar met mijn mama (87 ).Ben op zoek gegaan naar beter bereikbaar .Zo zijn we in Brugge terecht gekomen.Van Jolien was de uitleg heel duidelijk, mama had probleem het toestel blijf na het laatste bezoek niet goed meer zitten en het gehoor was ook niet goed. Toen Jolien het bekeek bleek het draadje niet goed tezitten het zat voor het zendertje. Blijkbaar niet goed gedaan door de vorige collega in die andere winkel .Ik weet nu ook bij vervangen van de stukjes waar ik zeker moet opletten.
Maar nu is alles oke ons moedertje hoort ons weer beter😅

Op 23.09.25 oordoppen op maat besteld en betaald,
ondertussen 3 maanden verder en de juiste oordoppen nog steeds niet ontvangen.
Ook geen antwoorden op mails of telefoons. heel slechte service

Reply from Lapperre - Brugge / Bruges, Gistelsesteenweg
De hoortest en de aanpassing van mijn hoorapparaat is correct uitgevoerd 👍Joline heeft nieuwe draadjes aangemaakt,ze passen nu perfect 👌 alle gerief voor onderhoud mee gekregen. Ik ben zeer tevreden 😊 Brigitte 24 09 2025

Reply from Lapperre - Brugge / Bruges, Gistelsesteenweg
Onmiddellijk geholpen. En vooral mijn probleem opgelost. En dit door een vriendelijke heer, die mij nog wat goede raad mee gafDit was in her filiaal Sint Andries ( Brugge ). Dit kan niet gezegd worden van het filiaal in Eeklo, waar men mij met mijn probleem in de kou liet staan.

Reply from Lapperre - Brugge / Bruges, Gistelsesteenweg
Heel tevreden over de professionele uitleg en de werking van het hoortoestel;
Josiane