Company details

1. Computer Accessories Shop

Written by the company

Een laptop voor iedereen!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Laptop Asus Expertbook

ik heb goed advies gekregen over wat de beste laptop is voor mijn toepassingen en wat ik verder nog aan extra's nodig heb.
levering wat op tijd en heel netjes.

9 January 2026
Rated 2 out of 5 stars

Voor 2330 besteld overmorgen thuis.

Er staat voor 23.30 besteld morgen in huis, dit is misleidend. Mocht je een laptop bestellen bel dan de dag erna, want ze hebben blijkbaar een automatische systeem waarbij bepaalde orders op goedkeuring moeten wachten en daardoor je pakket niet de volgende dag wordt geleverd. Als je belt krijg je als antwoord dat er niemand om 2330 werkt en dat hierdoor mijn pakket niet is doorgezet. Vals advertiseren, slechte service aangezien je moet bellen en je dan pas wat hoort en nu moet je dan een extra dag wachten. Bestellen voor 2330 heeft geen nut, niemand van laptop.nl die dan werkt en daarom wordt je order uitgesteld totdat er iemand wel naar kijkt, dit kan wel ff duren. Nu maar wachten.

7 October 2025

Review laptop.nl

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe laptop van Laptop.nl! De levering was super snel en alles is netjes en goed verzorgd aangekomen. De laptop zelf ziet er mooi uit, werkt uitstekend en komt precies overeen met de beschrijving op de website.

Het hele bestelproces verliep soepel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede laptop en een fijne service. Complimenten aan Laptop.nl!

26 September 2025

laptop.nl TOP

HP laptop van 17 inch, na bestelling, volgens afspraak de volgende dag ontvangen, en dat voor een leuke prijs. Nu enkele weken in gebruik en ik ben zeer tevreden. Ik raad laptop.nl zeker aan.

5 August 2025
Rated 3 out of 5 stars

Besteld 11 juni geleverd 20 juni, helaas

Besteld 11 juni, verzonden 13 juni.
Vervolgens kwijt geraakt Verschillende malen contact met bedrijf en vervoerder. 19 juni definitief antwoord dat pakket bij Laptop.nl retour was gekomen en weer opgestuurd werd. Uiteindelijk ontvangen op 20 juni.
Laptop voldoet prima. Ik werd ook netjes te woord gestaan per telefoon en e-mail.

11 June 2025

Hele prettige reactie van Laptop.NL

De door mij bestelde laptop werd op het gevraagde moment naar mij verzonden maar werd pas drie dagen nadien door DHL met zwaarbeschadigde verpakking aangereikt. Niet aangenomen en onmiddellijk Laptop.NL telefonisch gemeld waarom ik de bestelling niet had aangenomen. Daar hadden ze alle begrip voor, bespraken dat op een later tijdstip met elkaar en verstuurden opnieuw de door mij bestelde laptop die de dag erna wel goed werd afgeleverd.

9 April 2025
Rated 2 out of 5 stars

Eenmalig en nooit meer

Communicatie loopt erg stroef. Mijn retour verwerking loopt al bijna 1,5 maand. Zij zijn druk bezig met DHL om dingen op te lossen, maar sinds 2 weken hoor ik niks meer van ze. Meerdere mails gestuurd, maar blijft erg stil. Koop service verliep prima, maar de aftercare is alles behalve goed.

Voor mij zal dit geen herhaling worden.

4 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke website met goede prijzen en…

Duidelijke website met goede prijzen en duidelijke informatie. Levering keurig op tijd alleen bleef DHL weer eens in gebreke en dat wordt dan, ondanks dat het niet de schuld is van Laptop.nl, keurig opgelost met prima communicatie. Kan het bedrijf zeker bij anderen aanraden.

23 November 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look