See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Sinds kort gebruiken we LeadFlow bij AmstelHousing Utrecht, voor ons verhuur-proces en het scheelt ons enorm veel tijd die we nu aan andere bedrijfsprocessen kunnen besteden. Blij mee!

Company details

1. Software company

Written by the company

Leadflow helpt verhuurmakelaars met het beheren van hun woningen en kandidaten. Wij doen dat door een geavanceerd systeem aan te bieden met alle tools die een makelaar nodig heeft om het verhuurproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fantastisch systeem

Fantastisch systeem; aan de voorkant huurwoningen.nl dat veel kwalitatief goede leads genereert en aan de achterkant een zeer overzichtelijk en goed werkend platform dat de verhuurder inzicht en overzicht geeft in de kwaliteit van kandidaat-huurders. Ben ik blij mee!

15 January 2026

Beste Floris,

Bedankt voor het achterlaten van deze review.
Het is erg fijn om te horen dat je prettig werkt met Leadflow en dat het je helpt bij het verwerken van de vele leads die je ontvangt!

Super handige tool

Leadflow neemt ons veel werk uit handen!

19 March 2026

Beste Hartstad makelaars,

Bedankt voor het achterlaten van deze review.
Wat leuk om te horen dat Leadflow jullie veel werk uit handen neemt. Dit is precies de reden waarom we de software ontwikkeld hebben!
We hopen jullie nog heel lang werk uit handen te mogen nemen!

Rated 5 out of 5 stars

Fijn systeem zorgt voor veel efficiency…

Fijn systeem zorgt voor veel efficiency en gemak.

19 March 2026

Beste LGundogmus,

Bedankt voor het achterlaten van deze review!

Het is heel leuk om te horen dat Leadflow jou zo goed helpt met het verwerken van alle kandidaten!

Heldere uitleg, stap-voor-stap begeleiding

Heldere uitleg en stap-voor-stap begeleiding! Top!

24 February 2026

Beste Sven,

Bedankt voor het achterlaten van deze review.
Het is leuk om te horen dat je onze dienstverlening zo waardeert!

Een dikke voldoende

Leadflow zorgt er voor dat alles overzichtelijk in een overzicht wordt gepresenteerd en je de geïnteresseerde makkelijker kan bereiken. Hierdoor kan je de gegadigde beter op de hoogte houden en dat scheelt weer tijd.

10 February 2026

Beste Chantal,

Bedankt voor het achterlaten van deze review!
Het is super leuk om te horen dat je tevreden bent over Leadflow!

Hopelijk kan Leadflow je helpen met het besparen van nog veel meer tijd!

Rated 5 out of 5 stars

Sinds kort gebruiken we LeadFlow bij…

20 November 2025

Beste Amstel Housing,

Bedankt voor het achterlaten van deze review!
Het is heel leuk om te horen dat Leadflow jullie helpt met jullie processen en dat jullie hiermee tijd besparen!

Hopelijk kan Leadflow jullie nog heel veel tijd besparen!

Rated 4 out of 5 stars

Leadflow is gemakkelijk te gebruiken

Leadflow is gemakkelijk te gebruiken, spaart tijd en is vooral overzichtelijk. Fijn om mee te werken.

12 November 2025

Beste Ruud,

Bedankt voor het achterlaten van deze leuke review! Het is goed om te horen dat je tevreden bent met onze software!

We hopen nog lang met je te kunnen samenwerken!

Rated 4 out of 5 stars

Leadflow is een erg gebruiksvriendelijk…

Leadflow is een erg gebruiksvriendelijk systeem dat mij als verhuurmakelaar veel tijd bespaart. Het reageren op leads en het automatisch inplannen van bezichtigingen werkt snel en soepel. Vooral de nieuwe koppeling met Pararius is een fijne toevoeging — dat maakt het hele proces nog efficiënter.

Een punt van verbetering is wel de screening. Wanneer je die via Leadflow laat lopen (i.c.m. Properize), vallen er helaas een aantal functies weg die anders wel beschikbaar zijn. Hopelijk wordt dat in de toekomst nog verder geoptimaliseerd.

Al met al ben ik erg tevreden. Leadflow maakt het werk een stuk overzichtelijker en neemt veel handmatig werk uit handen.

Beste Rotsvast Nijmegen,

Bedankt voor deze super review!
Het is erg leuk om te horen dat je zo goed gebruik kunt maken van de voordelen van Leadflow!

We werken nog aan verbeteringen die betrekking hebben tot Properize. Hier vertellen we je graag meer over als het zover is!

We zetten ons iedere dag in om Leadflow nog harder voor je te laten werken.
Op nog een lange samenwerking!

De gratis opfriscursus

De gratis opfriscursus heeft mij heel erg geholpen, ik heb veel nieuwe informatie op kunnen nemen en het werd allemaal goed uitgelegd. Ook werd er goed gekeken naar je vragen en kreeg je daar een duidelijk antwoord op.

Beste Noah,

Bedankt voor het achterlaten van deze review!
Wat fijn om te horen dat de webinar je hebt geholpen bij het werken met Leadflow. We doen regelmatig webinars om nieuwe functionaliteiten uit te leggen of je kennis wat op te frissen zodat onze gebruikers het uiterste uit de software kunnen halen.

Hopelijk mogen we nog lang met jullie samenwerken!

Rated 4 out of 5 stars

Het is altijd goed en fijn om er even…

Het is altijd goed en fijn om er even doorheen te wandelen zodat je goed in de gaten hebt hoe het werkt! Dank

Beste Hartstad makelaars,

Wat leuk om te horen dat je onze webinar prettig vond. Het is inderdaad altijd goed om toch nog een keer te kijken of je onze software optimaal gebruikt. Hopelijk heeft het je geholpen!

Uitstekende tool !

Het is een eenvoudige en doeltreffende tool voor ons met alle informatie die deze tool ons biedt kunnen we sneller en gerichter werken !

5 September 2025

Beste Jovita,

Bedankt voor het achterlaten van deze review!
Het is leuk om te horen dat Leadflow jouw helpt bij het sneller en gerichter werken! Dit is ook ons doel met Leadflow.

Hopelijk kunnen we nog lang met je samenwerken!

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke uitleg en een nuttige webinar

Beste Jovita,

Bedankt voor het achterlaten van deze review!
Het is leuk om te horen dat je onze webinar duidelijk vondt! Hopelijk helpt het je met het gebruik van Leadflow.

Rated 5 out of 5 stars

Leadflow is echt een uitkomst in het…

Leadflow is echt een uitkomst in het beheren van woningkandidaten. Het is ontzettend handig dat alle kandidaten overzichtelijk in één dashboard verschijnen, waardoor je in één oogopslag kunt zien wie aan de eisen voldoet. Je kunt vervolgens heel gemakkelijk kandidaten selecteren voor een groepsbezichtiging, waarbij zij zelf een tijdsvak kunnen kiezen – of je kunt ervoor kiezen om ze individueel uit te nodigen.

Na de bezichtiging is het versturen van een screening slechts één druk op de knop, wat enorm veel tijd scheelt. Het hele proces om de juiste kandidaat te vinden is dankzij Leadflow veel efficiënter geworden, met aanzienlijk minder administratief werk. Ook het afwijzen van kandidaten is goed geregeld: je kunt eenvoudig iedereen selecteren die het niet is geworden en hen automatisch een nette afwijzingsmail sturen.

Ik ben erg blij met Leadflow en zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een gebruiksvriendelijk en effectief verhuurproces.

16 July 2025

Beste Geste Groep,

Heel erg bedankt voor deze super review!
Het is leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze software en dat het zo goed voor je werkt!

We hopen nog lang met jullie te mogen samenwerken!

Systeem werkt snel

Systeem werkt snel, gemakkelijk en overzichtelijk. de Klantenservice is uitstekend

28 April 2025

Beste Frank,

Bedankt voor het achterlaten van deze leuke review! Het is leuk om te horen dat je goed gebruik kunt maken van Leadflow en dat je tevreden bent met onze service.

Rated 5 out of 5 stars

Na de webinar binnen een week live!

Wij zijn met Living Today gestart met het gebruik maken van Leadflow. Na een duidelijke en snelle webinar zijn we binnen een week al on board en kunnen we van start gaan. Bedankt voor het snelle schakelen en de heldere uitleg. Dit wordt voor ons een grote stap vooruit!

Vivianne van Leeuwen
Living Today

19 March 2025

Beste Vivianne,

Bedankt voor het achterlaten van deze review!
Wat leuk dat jullie zo enthousiast zijn over de webinar en dat jullie zo snel aan de slag konden gaan! Hopelijk kunnen we samen nog veel grote stappen maken!

Fijn meedenkend bedrijf

Fijn meedenkend bedrijf. Ze optimaliseren de processen uitstekend en besparen daarmee tijd en geld. Makkelijk te gebruiken systeem. Erg blij met hoe deze partij werkt!

25 February 2025

Hi Robin,

Bedankt voor het achterlaten van deze review. Het is leuk om te horen dat Leadflow je helpt bij je dagelijkse werkzaamheden!

Rated 5 out of 5 stars

Wat een verademing is dit systeem!!

Wat een verademing is dit systeem!!
In tijden waar er zeker 100 reacties per uur binnen komen op een advertentie van een huurwoning. Waar ik voorheen alle reacties per mail één voor één moest beantwoorden. Ongeduldige woningzoekers sturen vaak meerdere berichten, of op verschillende manieren via Pararius. Leadflow koppelt alle berichten van een persoon onder elkaar, waardoor er in Leadflow slechts 1 reactie terug hoeft. Door alle kandidaten direct een vragenlijst terug te sturen kan ik direct zien welke kandidaten wel en minder geschikt zijn.

2 January 2025

Beste Tim,

Dank voor de mooie review! We zijn blij dat Leadflow je helpt om sneller en efficiënter te werken.
Als je nog vragen of tips hebt, laat het ons gerust weten.

Met vriendelijk groet,
Mitchel
Leadflow

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over Leadflow

Zeer tevreden over Leadflow en de manier waarop het product ontwikkeld wordt. Ook de helpdesk is prima

23 December 2024

Beste Rotsvast Hilversum,

Bedankt voor het achterlaten van deze review!
Jullie waren er vroeg bij en hebben samen met ons Leadflow opgebouwd. Hier zijn we erg dankbaar voor!

Hopelijk mogen we nog lang samenwerken!

Groet,

Rated 5 out of 5 stars

Goede en snelle opvolging van onze…

Goede en snelle opvolging van onze vragen vanuit leadflow, Het persoonlijke contact is top.

10 December 2024

Beste Jeroen,

Bedankt voor het achterlaten van deze review.
Het is erg leuk om te horen dat je onze service en persoonlijk contact waardeert! We vinden dit erg belangrijk!

Leadflow

Leadflow is een uitstekende tool voor leadgeneratie en -beheer. Wat meteen opvalt, is hoe makkelijk het te gebruiken is. Zelfs als je niet heel technisch onderlegd bent, voelt de interface intuïtief aan. Alles is overzichtelijk ingedeeld, waardoor je snel kunt navigeren tussen verschillende functies en gegevens.

2 December 2024

Beste Nigel,

Bedankt voor je mooie review!
Wat leuk om te horen dat je doormiddel van Leadflow overzicht kunt bewaren en dat het een makkelijk systeem is om mee te werken.
We hopen op een lange samenwerking!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look