Leadpoint ApS Reviews 15

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

1. Marketing agency

Written by the company

Leadpoint er et digitalt marketing bureau med fokus på kundehenvendelser – også kaldt leads. Vi leverer leads på en enkel og risikofri måde, så du kan fokusere på det, du gør bedst: At drive din virksomhed. Vores model er tillidsløs og gennemsigtig. Det medfører, at vores leadpartnere betaler kun, når vi leverer konkrete leads, der kan skabe værdi. Det er en simpel tilgang, der sikrer, at din succes også er vores success. Læs mere på leadpoint.dk

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Meget tilfreds at samarbejdet med…

Vi hos VVS247 ApS har samarbejdet med Leadpoint ApS for at få flere henvendelser og kunder – og vi er meget tilfredse med resultaterne!
De har leveret præcis det, de lovede: flere relevante leads og en mærkbar stigning i nye kundehenvendelser. Kommunikation og service har været i top, og de er altid hurtige til at følge op og optimere, så vi får mest muligt ud af samarbejdet.

Vi kan varmt anbefale Leadpoint ApS til andre virksomheder, der ønsker at få flere kunder og vækst i forretningen.

1 July 2025

Lytter til kunderne

Hos Leadpoint bliver du altid hørt. Der bliver nøje lyttet efter, hvad du siger, før der bliver foreslået løsninger. Det giver dig som kunde en følelse af at være unik!

12 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Leadpoint fortjener så meget ros…

Leadpoint fortjener så meget ros for deres ekspertise!

Jeg har fået udviklet en webshop til Evïg, og har været virkelig ovenud tilfreds med den service som Davis har ydet.⭐️

Fra start til slut har han lyttet til mine ønsker og behov for hvordan webshoppen skulle fremstå, og han er kommet med nogle virkelig gode inputs og ideer til hvad vi kunne gøre - for han har ekspertisen! Resultatet er blevet bedre end hvad jeg nogensinde kunne forestille mig.

Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge Leadpoint i alle aspekter. 🙌🏽

3 April 2025

Imponerende resultater!

Leadpoint har skabt en fantastisk hjemmeside til mig, som jeg med stolthed kan vise frem til mine potentielle kunder. Der gik ikke lang tid fra idé til et færdigt produkt - pludselig stod jeg med en super-skarp hjemmeside, som viste mine services frem, præcis som jeg ønskede det. Jeg er super taknemmelig for det gode stykke arbejde

26 February 2025

TOP fra A til Z

Tak til Leadpoint, som har været en kæmpe hjælp i forbindelse med SEO. Vi manglende en dybdegående analyse til vores marked og det var bestemt det vi fik. Super tæt kontakt med Mads og Nicolai gjorde det til en virkelig behagelig samarbejde, hvilket også er grunden til, at vi kommer til at gør brug af dem igen!
Klart anbefaling herfra og fortjente 5*

15 January 2025

Genialt lead koncept

Genialt lead koncept. Fik knald på vores serviceområder og fik hurtigt udvidet løsningen. God dialog og tilgængelighed. Smart afregning også. Tommel op.

Christian, Bravida Danmark

31 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super HERO video til vores hjemmeside

Vi har haft et forrygende samarbejde med Jakob om en HERO video til vores hjemmeside byfogstrup.dk
Jakob var meget lyttende og fangede den stemning som vi gerne ville have i videoen.
Videoen blev skudt på vores værksted i Herlev og både materialer, varer og personale vises fra deres bedste side.
Varme anbefalinger herfra.

1 March 2023