Jeg har for nylig købt en ny arbejdsbil og er virkelig meget tilfreds med hele forløbet. Da jeg kommer fra Bornholm, fløj jeg til stedet – og blev endda hentet personligt i lufthavnen. Det e... See more
See what reviewers are saying
Besøgte leasevarebil.dk, da jeg stod og skulle have min første firmabil. Super rådgivning, ærlig sælger og hurtig levering! Bliver bestemt ikke sidste gang jeg besøger dem.
2. firmabil modtaget fra leasevarebil Hornet på bilen gik desværre i stykker et par dage efter modtagelsen. Da vi bor på Lolland Falster bad forhandleren mig om at køre på et lokalt værksted o... See more
Ærlig og transparent service og betjening. Ikke nok med at man får noget kvalitet, så får man også en god sparringspartner. Vi blev hurtige enige, at leasing ikke var min situation, så jeg skulle komm... See more
Company details
Written by the company
Leasevarebil.dk er en del af Autohuset Ballerup. Her får du høj service, god kvalitet og rådgivning, når du skal lease en nyere brugt varebil – eller købe en helt ny model. Leder du efter en nyere brugt varebil til din virksomhed, så lad personalet hos leasevarebil.dk hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at finde det rette køretøj til de respektive behov – både hvad angår pris, kørselsbehov og leasingaftale – og vi lægger os altid i selen for at finde lige præcis den bil, der passer bedst til din forretning.
Yderholmen 4, 2750, Ballerup, Denmark
- info@leasevarebil.dk
- leasevarebil.dk
God oplevelse
Vi har købt en Fiat Ducato
Vores oplevelse er helt i top alle aftaler er holdt. Bilen var kørt frem da vi kom
Og levede 100% op til forventningerne.
Da jeg skulle hente bilen blev jeg afhentet på stationen
Efter vi har haft bilen en ca en uge var der et par fejl. Som bliver lavet efter ferien
Ingen problemer
Vil anbefale ömer og Co til alle
God handel og god service
God handel og god service
God handel og god service. Hjælpsom og serviceminded personale. Kan varmt anbefales.
God service, altid smilende og hjælpende! Kan klart anbefale at hente næste dyt hos dem :-)
Min personlig erfaring hos…
Min personlig erfaring hos Leasevarebil.dk er virkelig god. Har haft fornøjelsen at hente 3 stk. varebiler hos dem.
Service er i top 👍🏼
Bilens stand/aflevering er i top 👍🏼
Prisen er i top 👍🏼
Har endda anbefalet dem videre til flere i mit eget netværk og de har haft samme oplevelse.
//Samet
Jeg er Meget tilfreds kund
Jeg er Meget tilfreds kund, købte en ford transit liftbil af Leasevarebil holder hvad de lover. Super god service og tilfreds kunde, kommer helt klart tilbage når næste varebil skal købes. Super super god service meget professionel. 👍🏽
Sublim service
Sublim service.
Jeg leasede min nye Ducato hos Leasevarebil. De var de absolut billigste og servicen var i topklasse.
Sindsyg dårlig attitude
Ringede til dem og spurgte ing til en bil, fik af vide at selvom han var bilhandler, så var han på ingen måde til at handle med.
Jeg nåede ikke og spørge eller sige så meget mere , da han smed røret på.
ville ikke ligge en krone derinde , med den service og behandling.
nu fik du sådan en anmeldelse her, ud af ikke og være flink i tlf.

Rustvogn
Vi skulle bruge en rustvogn til vores nyopstartede bedemands forretning men den bil vi søgte efter var umuligt at finde jeg kontaktede Leasevarebil.dk telefonisk og fortalte om mine krav efter 2 dage havde de fundet adskillige rustvogne præcis som vi ønskede i Tyskland og de tilbud som de kom med var total retfærdige og de vil stå for afhentning indregistrering osv.
Kan klart anbefale dem til alle som skal have en erhvervsbil.
Købt varebil
Jeg har tidligere købt en varebil hos Leasevarebil. Det var super god service, og der blev lyttet til mine behov. Jeg fik det jeg kom efter, og har ikke haft nogen problemer siden da.

Meget tilfreds kunde
Meget tilfreds kunde, købte en vw transporter i januar måned. Leasevarebil holder hvad de lover. Super god service og tilfreds kunde, kommer helt klart tilbage når næste varebil skal købes

Verdensklasse service :-)
Verdensklasse service :-)
Jeg hentede i forrige uge min nye Vito hos Leasevarebil og forløbet har fra start til slut været super godt.
Jeg er meget glad. Tusind tak.

Reply from Leasevarebil.dk
De svarer ikke på mail eller…
De svarer ikke på mail eller henvendelser. Der er simpelthen så mange der lejer varevogne ud så find en anden og nogle der gider.