LED Nordic AS Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Elendig! Jeg har bestilt en adapter som dessverre ikke passet til lampa og jeg har valgt å returnere den. Avklarte retur på forhånd, fikk retur nummer, sendte pakka tilbake. Grei kommunikasjon he... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har lett etter LED kubbelys lenge som ser ekte ut, og fant Luna. De har en "flamme" som ser veldig ekte ut, så jeg har kjøpt mange slike. De har og en utendørs versjon i plast, hvor det er et lokk i... See more

1. Money & Insurance

Written by the company

Skadelige bivirkninger fra stearinlys Vi elsker lys, vi elsker kos, derfor skapte vi LED Nordic i 2015. Stearinlys er en av de største klimasyndere, som utleder flere sodpartikler enn biler utleder på en sterkt trafikkert vei. Men for oss er stearinlys er jo lik kos, så vi gikk på jakt etter et miljøvennlig alternativ. Og det fant vi! Perfekt for allergikere, eldre der ikke tørr ha levende lys, og for alle som går opp i et godt inneklima – inkl. oss selv. Utsolgt etter de første 2 måneder Da vi åpnet vår nettbutikk på høsten 2015, gikk salget strykende, og allerede etter de første 2 måneder hadde vi utsolgt av alle de den gang tre produkter, vi hadde på vår nettbutikk. Det var fantastisk å se at så mange vil støtte opp om det nye, sunne alternativ i stedet for ekte stearinlys. Et tilfeldig møte med LED stearinlysene ble altså startskuddet til det som i dag er en en fullvoksen nettbutikk ikke kun med LED stearinlys, men også andre miljøvennlige produkter. Et takk for dere Vi kan heller ikke takke dere nok: vår trofaste kunder som gjør at vi kan kjøre rundt. Vi er så stolte av at så mange av dere har lys til at gjøre det koselig og samtidig ikke går på kompromiss med inneklimaet. Vi tror på at hvis vi går de små skitt sammen, hvis vi vi nyter de små glimtene i livet, ja så vil det hele være litt hyggeligere og koseligere. Hva tror du? Med vennlig hilsen Kim og Rikke Far og datter til både hverandre og Led Nordic

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Flotte produkter (fjernkontroll og…

Flotte produkter (fjernkontroll og elektriske telys/kubbelys) og rask levering. Veldig fornøyd og kommer nok til å bestille herfra igjen.

6 December 2021

Hej!
Hvor er det dejligt at høre! Det kan du tro, at vi er glade for! 🙌
Tusind tak fordi du er en del af vores LED Nordic familie!
Rebekka

Rated 4 out of 5 stars

Juletrelys

Jeg har bestilt juletrelys og noen småting til, det var rask leveranse og grei informasjon om forsendelse. Lysene har ikke vært i bruk enda, men de ser helt greie ut, så det blir spennende når de kommer på juletreet. Bare å glede seg til jul

25 October 2021

Hej Kari!
Skønt at høre og jeg håber I havde en fantastisk jul! 🎄
Tusind tak fordi du er en del af vores LED Nordic familie!
Rebekka

Avklaring fra Post Nord

Hei Sophie, vi har sporet pakken gjennom Post Nord i Danmark og i Norge. Vi har nå endelig fått avklart at pakken er meldt som manko og er blitt destruert. Det vil si at Post Nord i Norge ber oss kontakte dere i Led Nordic slik at dere kan refundere pengene til oss. Post Nord Norge skal videre opprette en sak med avsender(dere) og refundere pengene igjen. Post Nord vil altså ta ansvar for å betale for den bortkomne pakken. Vi tar kontakt med dere per mail. Vennlig hilsen Ann Kristin.

7 September 2021

Hej igen Ann!
Jeg håber meget, at vi har fundet en god løsning, selvom der gik lang tid før Post Nord opdagede deres fejl. Jeg håber derfor, at du er tilfreds med, at vi har tilbagebetalt hele beløbet til dig på trods af at du har beholdt en enkelt vare :) Jeg er dog ked af din oplevelse med Post Nord, men er glad for, at de endelig har fundet ud af hvad der var sket med din retursendte pakke.

Meget fornøyd

Meget fornøyd! Lysene er vakre, og jeg fikk de raskt tilsendt.

11 July 2021

Hej Lisbeth!

Det er vi glade for, at du synes! Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐ Og mange tak fordi du er en del af vores LED Nordic familie! 🙏

Veldig fornøyd:)

Superrask levering!
Elsker mine nye lys, både led kubbelys og led stearinlys. Jeg bruker de både inne og ute :-)

3 July 2021

Hej Lene!

Mange tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os, kan du tro 🙏 Tusind tak fordi du er en del af vores lille LED Nordic familie 😄

Skuffet

Jeg hadde virkelig gledet meg til desse lysene skulle komme. Skuffelsen ble stor da jeg hadde de på å såg at de lyste like svakt som de jeg hadde fra før av når de er på sitt svakeste før jeg skifter batteri. I tillegg var lysfargen gul.

26 January 2021

Hej Rita,

Øv øv... jeg er ked af at du blev skuffet... Vi prøver altid på, at blive bedre og optimere vores produkter, så det skal vi nok tage til efterretning. Du er meget velkommen til, at kontakte vores kundeservice så skal de helt sikkert nok finde en god løsning.

Rated 1 out of 5 stars

Har flere ganger forsøkt å bestille på…

Har flere ganger forsøkt å bestille på nettsiden, men det lar seg ikke gjennomføre. Vanskelig å komme i kontakt med. Jeg endte med å kjøpe hos Lampeguru som har TOPP service og flotte produkter. Koster ka skje en smule mere, men verdt det👍🏼👍🏼😉

16 January 2021

Hej Bente,

Øv det er jeg ked af at høre.. tusind tak for din feedback! Vi forsøger nemlig altid at blive bedre og optimere vores produkter og services, så vi sætter stor pris på al feedback. Hvis du stadig oplever problemer, med at bestille så må du endelig tage fat på os, så skal vi nok finde en løsning.

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service var min opplevelse på…

Dårlig service var min opplevelse på bestillingen . De svarer kort og uinteressant på mine etterspørsler .
Returnerte varene og ikke fått svar på mottatt pakke og dermed ikke retur av pengene enda.

6 January 2021

Hej Berit,

Det er jeg ked af at høre.. Jeg beklager, at du føler, at du har haft en dårlig oplevelse.. Jeg beklager også, at du først får svar her på trust pilot nu - der har desværre været tekniske problemer, der har bevirket, at vi ikke har kunnet svare på trust pilot henvendelser..
Fik du løst dit problem? Ellers så tage endelig fat på vores kundeservice, så skal de nok hjælpe og finde en god løsning.

Rated 3 out of 5 stars

Lysene ser OK ut men batteriene har…

Lysene ser OK ut men batteriene har kort levetid, også når lysene er avslått.

5 January 2021

Hej Helge,

Tusind tak for din feedback! Vi forsøger altid at blive bedre og forbedre vores produkter - så det vil vi helt sikkert tage til efterretning.

Rated 2 out of 5 stars

Etter kun få dager i bruk er 1/3 av…

Etter kun få dager i bruk er 1/3 av lysene ute av drift. Virker som dårlig kontakt med batteriet i sokkelen.

24 December 2020

Hej Trym,

Øv det er jeg ked af at høre... Jeg beklager, at vi først svarer dig nu herinde, men vi har desværre haft tekniske problemer, der har gjort, at vi ikke har kunnet svare her på trust pilot - før nu.
Har du haft fat i vores kundeservice angående problemet? De skal i hvert fald nok hjælpe med at finde en god løsning.

Ujevn kvalitet

Jeg fikk lysene til juletreet, og de er flotte på treet. Men de koster jo 50 kroner stykket, da bør de virke. I kveld pyntet jeg juletreet, ett lys virket ikke fra start og et annet sluttet å fungere da jeg slo det av og på. Jeg regner med å få penger tilbake eller tilsendt nye, men syns dette er dårlig kvalitet når prisen er så høy.

20 December 2020

Hej Rikke,

Det er jeg godt nok ked af at høre... Jeg beklager at du har haft den oplevelse..
Vi forsøger altid at blive bedre og forbedre produkter, så vi sætter stor pris på al feedback. Har du haft fat i vores kundeservice angående dit problem?

Rated 5 out of 5 stars

LED lys som virkelig skinner

På grunn av lungesykdom har jeg brukt LED lys de siste årene. Disse lysene er nå de fineste jeg har! De er skikkelig julerøde og lyser godt. Veldig kjekt med fjernkontroll 😃 Jeg vil kjøpe flere 👌🏻

19 December 2020
Rated 1 out of 5 stars

Ingenting mottatt etter 2 uker.

Bestilte lysene for over 2 uker siden, og ingen pakke er sendt fra butikken. Men de har opprettet 3 sendinger med Postnord som ikke har blitt sendt fra butikken. Forhåndsbetalte ordren, så må vel bare se på de pengene som tapt. Kan ikke anbefale denne butikken for norske kunder.

14 December 2020

Hej Monica,

Jeg beklager, at vi først svarer dig nu her på trust pilot - men der har desværre været tekniske problemer, der har gjort det umuligt for os at svare... Fik du fundet en løsning på dit problem? Hvis problemet ikke er løst, så kontakt endelig vores kundeservice så skal de nok hjælpe dig!

Tilbakemelding

La inn bestilling for drøyt tre uker siden og ikke fått varene. Heller ikke fått svar på mail. Veldig misfornøyd.

13 December 2020

Hej Tove,

Jeg beklager virkelig, at vi først svarer dig nu herinde... Der har desværre været tekniske problemer, der har gjort, at vi ikke har kunnet svare... Fik du løst dit problem? Hvis ikke, så tag endelig fat på vores kundeservice og så skal de nok finde ud af det!

Reklamasjon

Reklamerte på det ene lyset jeg bestilte da det ikke fungerte. Fikk beskjed prøv bytt batteri, skru til under etc... fungerer fortsatt ikke. Ser ikke ut til at jeg får noe nytt da saksbehandler har sluttet å svare. Tommelen 👎🏿👎🏿

13 December 2020

Hej Vibeke,

Det er jeg ked af at høre... Jeg beklager meget, at du føler, at du har haft en dårlig oplevelse med reklamationen. Og jeg beklager også, at du først får svar herinde nu - der har desværre været tekniske problemer, der har gjort det umuligt for os at svare herinde... Derudover har vi lige startet nyt kundeservicesystem og procedure og jeg er sikker på, at hvis du kontakter dem så skal de nok hjælpe med at finde en god løsning på problemet.

Take a closer look