Hetzelfde gebeurt in Zoeterwoude
Hetzelfde gebeurt in Zoeterwoude, en Amsterdam.
Je Besteld, en betaald aan.
Vervolgens hoor je niks meer, en reageren ze nergens op.
Als je van je geld af wil, moet je hier bestellen.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hetzelfde gebeurt in Zoeterwoude, en Amsterdam.
Je Besteld, en betaald aan.
Vervolgens hoor je niks meer, en reageren ze nergens op.
Als je van je geld af wil, moet je hier bestellen.
Echt nooit naar toe gaan, bank gekocht en zou die dag met 50% zijn maar kwamen er later achter dat die bank nooit duurder geweest is dan waar zij hem voor verkochten dus ze verdubbelen eerst de prijs om dan te zeggen dat het voor de helft is, tot drie keer toe de verkeerde bank gekregen en steeds net kluitje in het riet worden gestuurd. Zeer slecht bereikbaar en nog lelijk behandeld worden ook, zeggen dat ik de fout gemaakt heb terwijl ik gewoon een bon heb en foto’s enz. Echt vreselijk hoe mensen behandeld worden en beduveld
Nooit iets kopen hier!! Lage prijzen, slechte producten. Als het te mooi is om waar te zijn dan is het ook te mooi om waar te zijn. Bank gekocht, binnen 1 jaar zaten wij al op de balken en zijn verre van zwaarlijvig. Gemeld maar het wordt afgedaan met, prijs is laag dus geen garantie, waardeloos bedrijf!!!! Ons zie je daar nooit meer en onze vrienden en kennissen ook niet meer!
Boxspring gekocht tijdens een leegverkoop van hun in Uden.
2 weken later opgehaald.
Spullen uitgepakt.
Geen beschrijving aanwezig van hoe bed in elkaar moet.
Diverse bevestigingsmaterialen ontbreken.
Hoofdschot kan alleen aan voeteinde worden bevestigd.
Diverse appjes gestuurd naar een aantal 06 nr’s
Een keer is er gereageerd met de mededeling dat de chauffeur zou bellen.
Foto’s gestuurd met vragen.
Steeds geen reactie.
Diverse malen gebeld maar er wordt niet opgenomen.
Lastig om contact gegevens te vinden.
Achteraf gezien hadden we moeten luisteren naar ons onderbuik gevoel en niets moeten kopen.
Ben bang dat we op de blaren moeten zitten en het zelf moeten lossen.
Learn more about other kinds of reviews.