License4u Reviews 62

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Jeg ville gerne anmelde License4u, men det var ikke her jeg endte med at tage mit kørekort. Man skal lige være klar over, at det ikke nødvendigvis er Martin man kommer ud at køre med. Hvi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mega fed kørerskole, super Nice kørerlærer, Martin. Kunne ændre tider/kørerimer som det passede. Sad stille og roligt hver kørertime og snakkede om alt i livet og alle dumme spørgsmål blev til... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bedre oplevelse finder man ikke. Martin er en pisse dygtig kørelærer, som aldrig misser et beat. Køretimerne er bestemt ikke kedelige og man kommer hjem fra hver lektion med rygsækken fuld af god... See more

Rated 5 out of 5 stars

Havde en rigtig god oplevelse. Alle teori/køretimer var timet rigtig godt, og jeg havde mulighed for at ændre i tiderne hvis det var nødvendigt. 10/10 oplevelse, klar anbefaling! PS. Fantastis... See more

4.1

3-star
2-star
1-star

Rated 3 out of 5 stars

Kom ikke ud at køre med Martin, men helt ud og køre

Man skal lige være klar over, at det ikke nødvendigvis er Martin man kommer ud at køre med. Hvis det var tilfældet, var jeg nok ikke endt ude på det vildspor, jeg endte med.

Det var et ekstremt stressende forløb i en gruppe af selvstændige kørelærere, der arbejder sammen, og jeg kørte med en anden kørelærer, som stressede mig meget og endte med at kaste mig videre i systemet.
Eksempelvis kunne jeg nærmest ikke føre bil, da jeg kom på manøvrebanen, og gutten der blev tosset over min måde at bremse. Der blev brugt ekstremt meget tid på at sørge for gear ikke blev slidt for meget, eller lakken på bilen skrammet af bestemte grene på en vej vi brugte meget.

Det var bizart, fordi det førte til unødvendig indgriben - rat, kobling+bremser - på næsten hver tur.

Jeg endte med at måtte tage kørekort uden manuelt gear hos en tredje kørerlærer.

Min kørebog var bogstaveligt talt maxet ud med stempler henimod slutningen af forløbet, hvor jeg også fik stroppetur af køresagkundig, før jeg bestod i anden omgang. Så jo, jeg fik kortet, men var en af de "uheldige." Dog ikke kun en stjerne som du sure, for Martin er sød og rar, og jeg er sikker på han er en af de bedste undervisere.

22 February 2024

Mega fed kørerskole

Mega fed kørerskole, super Nice kørerlærer, Martin.

Kunne ændre tider/kørerimer som det passede. Sad stille og roligt hver kørertime og snakkede om alt i livet og alle dumme spørgsmål blev til fede aftaler/samtaler.

Kan kun anbefales 10/10 kørerskole.

Martin er legenden

9 August 2024

Fantastisk oplevelse

10/10 oplevelse, klar anbefaling!

PS. Fantastisk team at samarbejde med.

9 August 2024

Skidt oplevelse

Skidt oplevelse, dårlig kommunikation, fik aldrig svar før jeg havde skrevet 3 gange og prøvede at ringe flere gange uden svar. Fik pludselig at vide af min kørelærer at jeg ikke skulle køre med ham længere men en anden en i stedet for? Endte med at tage over 6 måneder før jeg fik kortet, kunne bestemt have gået meget stærkere. Kan helt sikkert ikke anbefales fra min side af.

15 February 2023
License4u logo

Reply from License4u

Hej Anton jeg er forfærtligt ked af at du havnede i at Henrik valgte at snyde os alle sammen. Jeg skulle selv ha kørt med dig men kunne ikke da jeg blev påkørt og er desværre ikke kommet tilbage endnu. Havde du ringet til mig og forklaret mig hvad der skete havde jeg taget mig af det med det samme så ikke det var sket men det er lidt svært når jeg ikke har fået noget at vide får nu. Mvh. Martin.

Rated 1 out of 5 stars

Der var ikke meget hjælp at hente

Der var ikke meget hjælp at hente, jeg stod med det meste selv og havde pauser på 3 uger to gange pga. intet svar fra kørelærer. Jeg måtte skifte køreskole undervejs. Så alt i alt dårlig oplevelse. Ps det tog mig over 6 måneder at blive færdig☹️

16 March 2023
License4u logo

Reply from License4u

Hej Kamille vi er ked af at du har haft den oplevelse. Men som du ved to den pågældende kørelære røven på os. Og er derfor ikke en del af køreskolen mere. Jeg ville ønske at du havde taget fat i mig noget før så jeg havde haft chancen for at gøre noget ved det noget før. Og at du har skiftet køreskole er ikke helt korrekt. Stig. Køre for mig. Og fik dig igennem på første forsøg. Alt i alt er jeg ked af at du føler at det har været så skidt oplevelse. Mvh. Martin License4u.

Dårlig kommunikation

Dårlig kommunikation. Svært at få hjælp til selve forløbet, føler man står på egne ben. Generel hård tone over telefonen og på sms. Endte med at vi skiftede kørelærer.

20 July 2022
Rated 5 out of 5 stars

Bedre oplevelse finder man ikke

Bedre oplevelse finder man ikke. Martin er en pisse dygtig kørelærer, som aldrig misser et beat. Køretimerne er bestemt ikke kedelige og man kommer hjem fra hver lektion med rygsækken fuld af gode råd.
Udover det, så er Martin en menneskekender uden lige og fik lynhurtigt fundet ud af hvilken jargon der passede til mig, hvilket gjorde kørslen vildt underholdende.

Endnu engang, tak for et kanon forløb! 10/10 herfra.

Mvh Janick

5 July 2022

Den bedste kørelære

Den bedste kørelære

Det var en fornøjelse at have køretimer med Martin. Han er rigtig god til at lære fra sig, imens han kan underholde med hans gode humor.

Jeg var super tilfreds med at have valgt Martin som min kørelære.

24 December 2021
Rated 5 out of 5 stars

Hvis du leder et verdens bedste…

Hvis du leder efter verdens bedste Kørelære, der har styr på det hele, der er behjælpelig og mest af alt tålmodig - så skal det bare være hos Martin du tager kørekort.

Jeg kunne ikke forstille mig en bedre Kørelære !

Tak Martin ❤️

17 September 2021

Fabelagtigt!!

Fabelagtigt!!! De bedste anbefalinger her fra til Martin. Han gjorde det let for mig at bestå pga. gode køretimer… Man føler sig tryg i trafikken samtid med at man har det sjovt. Humor og seriøsitet er noget Martin mestre rigtig godt.. 😁

28 August 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super effektivt og enormt sjovt forløb

Køreskolen License4u med Martin som kørelærer kan varmt anbefales! Munter stemning og god hygge er med til at gøre køretimen mere end bare en køretime, tager mig selv i tit at smile på vej væk fra køretimen.
Hvis man gerne vil bestå køreprøven i første hug og samtidig føle sig godt forberedt - så er man kommet til det rigtige sted!
Er blevet anbefalet Martin af en kammerat og vil selv anbefale køreskolen til venner, bekendte og fremmede - desuden taler anmeldelserne for sig selv.
Tak for denne gang!

28 July 2021

Vanvittig god køreskole!

Mit forløb hos Martin/license4u har været helt vildt godt! Martin er en smilende, rar og imødekommende mand, som er meget dygtig til det han laver. Han er god til at lære fra sig, og formår på samme tid, igennem sjove samtaler og kække kommentarer, at opretholde en let, munter og opløftet stemning i bilen.
Jeg har under forløbet gået i gymnasiet, og hér har Martin udvist en fleksibilitet som jeg sjældent har set før, så jeg på den måde har kunne gennemfører forløbet helt problemfrit.
Martin/license4u får en klar anbefaling fra mig.
Det er bare en vanvittig god køreskole!

22 July 2021

Kan varmt anbefales!

Jeg kan varmt anbefale Martin ved License4U - han er virkelig god! Altid klar med et smil og ret fleksible i forhold til køretimer og arbejde/skole. Lokalerne ligger midt i Aarhus, hvilket gør det virkelig nemt at komme til og fra… Jeg har haft et trygt og godt forløb, hvor Martins håndtering af Corona og følgerne derfra har været helt i top! Jeg opfordrer alle til at give Martin et kald og få sig meldt til et kørekortforløb hos License4U!
Alt det bedste herfra!

29 June 2021

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, at tage kørekort ved Martin! En person, der får dig til at føle dig tryg i trafikken. Altid smilene og er med på diverse jokes. Jeg kunne ikke ønske mig et bedre forløb! Teorien læres af Doritta, som er en fantastik sød og smilene kvinde, der sørger for at gøre teoritimerne til en leg.

Endnu engang, tusind tak for et dejligt forløb! De varmeste anbefalinger herfra!

Mvh Rasmus

28 October 2020

Rigtig godt forløb med License4u

Rigtig godt forløb med License4u. Professionel og god tilgang til tingene. Det har hele tiden været muligt at søge råd og vejledning hvis man har haft behov for det. Både det teoretiske og praktiske i forløbet kan jeg ikke sætte en finger på! Samtidig med at det har det været lærerigt og sjovt.
De varmeste anbefalinger til Martin og License4u.dk

16 October 2020

License4u er ikke bare en køreskole

License4u er ikke bare en køreskole, men et sted hvor man får god kontakt med ens kørelærer og får et venskab. Kan varmt anbefales til alle der skal starte på kørekort. Martin er en perfekt kørelærer, hvis man spørger mig og sikkert også hans andre elever.

1 October 2020

Kan helt klart anbefales

Helt sikkert århus’ bedste køreskole. Super fed undervisning både lærerig og sjov på samme tid, Martin tager sig virkelig tid til sine elever og det kan man helt sikkert mærke. Helt klart en fornøjelse og tage kørekort hos License4u

24 June 2020

Take a closer look