Lilla Varlden Reviews 27

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Köpte en babysitter. Det skulle ingå en lekbåge. Den kom inte med, har mailat dem 2 ggr utan något svar. Köpte den för 995kr, har sedan sett att de reat ut samma babysitter för dyrare summa och påståt... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Köpte Glitterskor, otroligt snabb leverans direkt hem i brevlådan. Glitterskorna var underbart fina och barnbarnet kommer bli överlycklig. Jag kommer handla igen av Er!

Company details

1-star

Replied to 55% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Köpte Glitterskor

Jag kommer handla igen av Er!

23 February 2026

Varorna skickas från utlandet

Beställde en babysitter som skulle ha kommit förra veckan, fick precis ett sms att den kommer om några vardagar, så ja kommer behöva vänta typ 2 veckor minst. Skulle ges på en babyshower, blev inte så. När ja kollade för o se var den va så va den i Polen, så det skickades väl från nåt annat land, hade ja vetat att det inte va från Sverige så hade ja inte beställt

14 January 2026

Otroligt bra företag

Otroligt bra företag! Mycket snabba på att svara och hjälpa till, otroligt trevliga via mail och löser ens problem snabbt. Rekommenderar verkligen!

7 January 2026

Elsaklänning från Ali express

Jag beställde en Elsaklänning. Den kom i svart påse med avsändare Ali express. Stod inget om Lilla Världen på/ i paketet. Jag ble väldigt besviken. Den vill inte jag att min dotter ska ha på sig.

2 December 2025

Absolut AliExpress!

Att påstå att varorna inte kommer från AliExpress är ren lögn.
Vi beställde en vara där det står tydligt att den kommer från AliExpress när jag läser på sändningsinfo (AliExpress C/o PostNord)

20 October 2025

Hej Adam,

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌸 Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med både kvaliteten på våra produkter och vår service.

Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig. 💛

Rated 5 out of 5 stars

Bra vagn och bra leverans tid

3 October 2025

Hej Sarah,

Tusen tack för ditt fina omdöme! 🌸 Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med både vagnen och leveranstiden. Det betyder mycket för oss att veta att allt fungerade smidigt från beställning till leverans.

Vi hoppas vagnen kommer till stor glädje för dig och din lilla framöver, och att vi snart ses igen. 💛

Bästa produkterna!

Ett av de bästa företagen jag köpt ifrån. Väldigt bra kundkontakt och min lilla dotter älskar produkterna som säljs. Vagnen vi köpte är den första vagnen hon velat ligga i och hon älskar att leka med sin sköldpadda. Tusen tack!

4 September 2025

Hej Annie,

Vilken underbar recension – stort tack för dina fina ord! 🥰 Det värmer att höra att ni är så nöjda med både produkterna och vår kundkontakt. Att din dotter trivs i vagnen och älskar sin sköldpadda gör oss verkligen glada – precis sådant vi vill uppnå!

Tack för att du valde Lilla Världen – vi önskar er många härliga stunder tillsammans. 💛

Rated 4 out of 5 stars

Jag beställde en Barnstol Premium+ i…

Jag beställde en Barnstol Premium+ i färgen Khaki och fick hem varan härom dagen. Den är verkligen superfin och jag älskar funktionen med att kunna förflytta stolen på ett lättare sätt med hjulen än att behöva bära den varje gång.

Jag är verkligen supernöjd med produkten, leveransen var lite längre men samtidigt kan jag nog inte klaga på det egentligen med tanke på att jag läste på hemsidan att det kunde ta uppemot 15 arbetsdagar för leverans (innan jag la beställningen)

16 September 2025

Hej Madeleine,

Stort tack för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse! 🌸 Vi blir verkligen glada att höra att du är så nöjd med din Barnstol Premium+ i Khaki – och visst är hjulen en smart funktion som gör vardagen lite enklare.

Vi uppskattar också din förståelse kring leveranstiden. Vi jobbar hela tiden på att förbättra logistiken, men det är skönt att du upplevde att informationen på hemsidan stämde.

Tack igen för ditt förtroende – vi hoppas stolen blir till stor glädje framöver! 💛

VARNING!!

VARNING!!! Fick inte min vara beställde elektrisk baby vagga och dem svarar knappt när man hör av sig och frågar om ordern. La mycket pengar på vaggan och har väntat i flera veckor på en vara som aldrig ens kom fram.

17 September 2025

Hej Yasmina,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen frustrationen när något känns oklart kring en leverans, särskilt när det gäller en efterlängtad produkt som en babygunga.

Vi vill gärna förtydliga att din order levererades till ditt valda ombud i Borås den 17 september, alltså inom den utlovade tidsramen (13–19 september). PostNord skickade även två aviseringar till det telefonnummer som angavs vid beställning, men tyvärr visade det sig att numret gick till en annan person när vår kundtjänst personal försökte ringa dig. Därför nådde aviseringen inte fram till dig.

Du hörde av dig till oss sent på kvällen den 17 september, och vi återkom på morgonen därpå – alltså inom vår garanterade svarstid på 24 timmar.

Vi förstår självklart att situationen varit frustrerande för dig, men din produkt finns redo för upphämtning på ombudet. Vi hjälper dig gärna steg för steg så att du kan hämta ut den så smidigt som möjligt. 💛

Drop-shipping företag

Drop-shipping företag, varan matchade inte bilden på hemsidan.

31 August 2025

Hej Josefine,

Tack för att du delar din feedback. Vi vill börja med att förtydliga att vi inte är ett dropshipping-företag – alla våra produkter finns i vårt eget lager och skickas direkt därifrån. Vi är måna om att alltid visa korrekta produktbilder och beskrivningar på hemsidan, så det är självklart bekymmersamt om du upplever att varan inte matchade bilden.

Vi vill gärna förstå mer om vad som blev fel i just ditt fall och hjälpa dig hitta en lösning. Vänligen kontakta vår kundtjänst så tittar vi på det direkt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme – det hjälper oss att bli bättre. 💛

Rated 5 out of 5 stars

Jag beställde en barnvagn från lilla…

Jag beställde en barnvagn från lilla världen och jag gillade den. Det passar priset.

2 July 2025

Hej Sanije,

Tack för din recension! 🌸 Vad roligt att höra att du gillar barnvagnen och att den motsvarade dina förväntningar på pris och kvalitet.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och hoppas att du får mycket glädje av vagnen framöver. 💛

Aliexpress …

Köp barnvagnen direkt från Aliexpress för en tredjedel av priset istället. Det är nämligen därifrån Lilla Världens produkter kommer ifrån. Bara tre gånger dyrare som sagt.

1 December 2024

Hej Karl,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi kan tyvärr inte hitta någon order på en barnvagn från dig hos oss när vi söker på ditt namn, men vi vill gärna passa på att förtydliga att våra produkter inte är köpta från Aliexpress.

Alla våra barnvagnar kommer direkt från våra egna leverantörer och kontrolleras i vårt lager innan de skickas till kund. Vi lägger stor vikt vid kvalitet, säkerhet och att kunna erbjuda 2 års garanti samt service som inte finns när man handlar från utländska marknadsplatser.

Det verkar som du har en annan uppfattning, men vi vill vara tydliga med fakta för våra kunder. Om du har några frågor kring våra produkter eller vill veta mer om våra leverantörer är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. 💛

Rated 2 out of 5 stars

Varan kom från ali express

Varan kom från ali express!
Lång leverans

20 June 2025

Hej Sandra,

Tack för din recension. Vi vill gärna förtydliga att våra produkter inte kommer från Aliexpress – de skickas från våra egna leverantörer och kontrolleras i vårt lager innan leverans. På så sätt kan vi också erbjuda garanti och support, något som inte följer med när man handlar via utländska marknadsplatser.

Vi beklagar om du upplevde leveranstiden som lång. På vår hemsida anger vi alltid beräknad leveranstid redan innan köp, men vi jobbar ständigt med att korta ned den ytterligare.

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback – det hjälper oss att bli bättre. 💛

Rated 2 out of 5 stars

Fick ingen vara

Fick ingen vara, och dom svarar inte på sin support mail.

Edit: De svarade på sin mail efter 25dagar, och återbetalade hela beloppet till mig.

4 June 2025

Hej Victor,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att din leverans uteblev – det ska naturligtvis inte hända.

Vi har haft kontakt med dig via kundtjänst och återbetalat din order, men förstår ändå att situationen varit frustrerande. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår logistik och kundsupport för att minimera risken att något liknande inträffar igen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att ge feedback – det hjälper oss i vårt arbete att bli bättre. 💛

Rated 1 out of 5 stars

Vilken tur att vi läste recensionerna…

Vilken tur att vi läste recensionerna innan vi la en ca 10k beställning från er sida. Vi kommer nu att beställa från annan sida. Tackar trustpilot🙏🏻

1 February 2025

Hej Victor,

Rated 1 out of 5 stars

Jag hade gjort beställning under ett…

Jag hade gjort beställning under ett annat namn. Fick denna mail från er: Hej,

Nu har vi gått genom gungan och den fungerar som den ska.
Gällande sprickorna som ni tagit kort på är det i yttre plasthöljet och inte själva metallen och därav ingen säkerhetsaspekt som påverkas.
Det kan vara att den stått på ojämnt underlag t ex mellan matta/golv eller något föremål som legat under tillsammans med normalt slitage då ni haft varan i nästan ett halvår.

Vi kommer därför inte godkänna reklamationen och därför skicka tillbaka gungan till er.

Med vänlig hälsning
Lilla Världen
www.lilla-varlden.s
Image

Det var eran svar.

Vi vågade inte ens använda gungan och ha min son i denna då risk för att han skulle skadas i era livsfarliga produkt med låg kvalitet! Jag fick höra mig till kunsumentcentrum som höll min sida ! Först efter deras mail som jag vidarebefordrar till er så fick jag godkänd reklamation och full återbetalning för att de såg bilderna som ni fick också så sa dom att produkten är trasig på grund av dålig kvalitet! Den hade sprickor överallt! Metallplattan i gjorde inget för att förbättra hållbarheten.
Ni tror att alla pratar osanningar och ni har alltid rätt men som sagt VANAR alla från att köpa från er ! Sämsta produkter och sämsta kundservice!

19 February 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look