See what reviewers are saying
Company replied
Köpte en babysitter. Det skulle ingå en lekbåge. Den kom inte med, har mailat dem 2 ggr utan något svar. Köpte den för 995kr, har sedan sett att de reat ut samma babysitter för dyrare summa och påståt... See more
Company replied
Köpte Glitterskor, otroligt snabb leverans direkt hem i brevlådan. Glitterskorna var underbart fina och barnbarnet kommer bli överlycklig. Jag kommer handla igen av Er!
Replied to 55% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Riktigt dåligt
Riktigt dåligt , kommer inte som instruktionerna, köp annan stans.
Köpte Glitterskor
Jag kommer handla igen av Er!
Varorna skickas från utlandet
Beställde en babysitter som skulle ha kommit förra veckan, fick precis ett sms att den kommer om några vardagar, så ja kommer behöva vänta typ 2 veckor minst. Skulle ges på en babyshower, blev inte så. När ja kollade för o se var den va så va den i Polen, så det skickades väl från nåt annat land, hade ja vetat att det inte va från Sverige så hade ja inte beställt
Otroligt bra företag
Otroligt bra företag! Mycket snabba på att svara och hjälpa till, otroligt trevliga via mail och löser ens problem snabbt. Rekommenderar verkligen!
Elsaklänning från Ali express
Jag beställde en Elsaklänning. Den kom i svart påse med avsändare Ali express. Stod inget om Lilla Världen på/ i paketet. Jag ble väldigt besviken. Den vill inte jag att min dotter ska ha på sig.
Jag är nöjd med köpet
Jag är nöjd med köpet. Babysittern fungerar bra och kom i tid.
Mycket nöjd
Mycket nöjd! Snabb leverans, fina varor och en väl bemötande kundservice. Rekommenderas.
Absolut AliExpress!
Att påstå att varorna inte kommer från AliExpress är ren lögn.
Vi beställde en vara där det står tydligt att den kommer från AliExpress när jag läser på sändningsinfo (AliExpress C/o PostNord)
Bästa produkterna!
Ett av de bästa företagen jag köpt ifrån. Väldigt bra kundkontakt och min lilla dotter älskar produkterna som säljs. Vagnen vi köpte är den första vagnen hon velat ligga i och hon älskar att leka med sin sköldpadda. Tusen tack!

Reply from Lilla Varlden
Jag beställde en Barnstol Premium+ i…
Jag beställde en Barnstol Premium+ i färgen Khaki och fick hem varan härom dagen. Den är verkligen superfin och jag älskar funktionen med att kunna förflytta stolen på ett lättare sätt med hjulen än att behöva bära den varje gång.
Jag är verkligen supernöjd med produkten, leveransen var lite längre men samtidigt kan jag nog inte klaga på det egentligen med tanke på att jag läste på hemsidan att det kunde ta uppemot 15 arbetsdagar för leverans (innan jag la beställningen)

VARNING!!
VARNING!!! Fick inte min vara beställde elektrisk baby vagga och dem svarar knappt när man hör av sig och frågar om ordern. La mycket pengar på vaggan och har väntat i flera veckor på en vara som aldrig ens kom fram.

Drop-shipping företag
Drop-shipping företag, varan matchade inte bilden på hemsidan.

Reply from Lilla Varlden
Jag beställde en barnvagn från lilla…
Jag beställde en barnvagn från lilla världen och jag gillade den. Det passar priset.

Aliexpress …
Köp barnvagnen direkt från Aliexpress för en tredjedel av priset istället. Det är nämligen därifrån Lilla Världens produkter kommer ifrån. Bara tre gånger dyrare som sagt.

Fick ingen vara
Fick ingen vara, och dom svarar inte på sin support mail.
Edit: De svarade på sin mail efter 25dagar, och återbetalade hela beloppet till mig.

Reply from Lilla Varlden
Vilken tur att vi läste recensionerna…
Vilken tur att vi läste recensionerna innan vi la en ca 10k beställning från er sida. Vi kommer nu att beställa från annan sida. Tackar trustpilot🙏🏻

Reply from Lilla Varlden
Jag hade gjort beställning under ett…
Jag hade gjort beställning under ett annat namn. Fick denna mail från er: Hej,
Nu har vi gått genom gungan och den fungerar som den ska.
Gällande sprickorna som ni tagit kort på är det i yttre plasthöljet och inte själva metallen och därav ingen säkerhetsaspekt som påverkas.
Det kan vara att den stått på ojämnt underlag t ex mellan matta/golv eller något föremål som legat under tillsammans med normalt slitage då ni haft varan i nästan ett halvår.
Vi kommer därför inte godkänna reklamationen och därför skicka tillbaka gungan till er.
Med vänlig hälsning
Lilla Världen
www.lilla-varlden.s
Image
Det var eran svar.
Vi vågade inte ens använda gungan och ha min son i denna då risk för att han skulle skadas i era livsfarliga produkt med låg kvalitet! Jag fick höra mig till kunsumentcentrum som höll min sida ! Först efter deras mail som jag vidarebefordrar till er så fick jag godkänd reklamation och full återbetalning för att de såg bilderna som ni fick också så sa dom att produkten är trasig på grund av dålig kvalitet! Den hade sprickor överallt! Metallplattan i gjorde inget för att förbättra hållbarheten.
Ni tror att alla pratar osanningar och ni har alltid rätt men som sagt VANAR alla från att köpa från er ! Sämsta produkter och sämsta kundservice!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.