LINOLIE & PIGMENT Reviews 10

4.4

Company details

1. Paint Manufacturer

Written by the company

Linolie & Pigment værner om gamle håndværksdyder og fremstiller historiske kvalitetsprodukter, der er fri for mikroplast og unødig kemi. Vi tror på håndholdt kvalitet, omtanke og langsomhed til glæde for mennesker og miljø. Velkommen til en verden af levende farvefortællinger.

4.4

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft fornøjelsen af at have Thor…

Vi har haft fornøjelsen af at have Thor med i vores projekt “malebehandling af træhus”. Det er fedt at arbejde med nogen der er så passioneret omkring deres fag og går så meget om i det. Det har været en super god sparring - hvor Thor hele vejen igennem har været klar til at svare på vores spørgsmål og rådgive.

Vi er meget tilfredse med slutresultatet. Kæmpe anbefaling herfra.

20 August 2025

Maling i fantastisk kvalitet

De producerer og sælger linoliemaling af aller højeste kvalitet. Har brugt produkterne både til erhverv og privat og er aldrig blevet skuffet.
De er meget vidende og dedikerede og fortjener næsten en 6 stjerne for teknisk kundeservice og evne til at udholde bøvlede spørgsmål.

10 September 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt flere ting fra Linolie123…

Jeg har købt flere ting fra Linolie123 og hver gang er jeg blevet mødt med sublim kundeservice. Da jeg skulle bruge trætjære ringede Finn fra Linolie123 mig op og spurgte om jeg nu også var helt sikker på, at jeg havde bestilt det rigtige, trætjære ( det var ret dyrt det jeg havde bestilt ) men Finn rådgav mig og fortalte hvad jeg præcis skulle bruge og billigere end det jeg først bestilte. varen bliver leveret efter 1-2 hverdage som lovet uden problemer. Jeg handler kun hos Linolie123 fordi jeg får den bedste service.

16 February 2021
Rated 2 out of 5 stars

Jeg har bestilt farveprøver 7 stk til…

Jeg har bestilt farveprøver 7 stk til en pris af 419,50 kr.
Jeg bliver dog lidt overrasket da jeg afhenter pakken i pakkeshop, som er meget lille (portopris 52 kr for 1 kg). Farveprøverne er bittesmå og i plastikbøtter. Jeg havde forventet større prøver, når man betaler 52,50 kr per styk. Det synes jeg er grådigt - når man har et ønske om at bestille maling hos dem senere og betaler porto oveni
- hvilket har fået mig til at overveje at købe linoliemaling andetsteds.

20 November 2019

Take a closer look