1. Online marketing agency

Written by the company

LionLab | Online Marketingsbureau i Århus. Vi specialiserer os i Online Markedsføring, herunder Søgemaskine Optimering samt Søgemaskine Markedsføring.

4.4

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Hvis LionLab var en fodboldklub var jeg…

Hvis LionLab var en fodboldklub var jeg sikkert blevet en hooligan, for hold nu op hvor er de bare dygtige derinde til deres arbejde.

Tusinde tak til Kristoffer, der løftede vores forretning allerede fra dag et af, vi kunne ikke drømme om det her scenarie, nu er vi flyvende og vi har købt endnu en servicevogn bare 2 måneder efter opstart!

16 February 2024

Rar, hjælpsom og kompetent

Vi fik hjælp af Kristoffer, som var i stand til at løse et problem på Facebook, som vi selv havde bøvlet med LÆNGE! Så rar, hjælpsom og kompetent. Fem stjerner herfra!

22 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fagligt solid og personligt vedkommende rådgivning

Vi faldt tilfældigt over Lionlab på en Instragram annonce, samtidig med vi sad og kæmpede med at få vores annoncering til at spille grundet nogle tekniske udfordringer. Efter kort dialog med Kristoffer, fik han løst det problem som Facebook support på det tidspunkt havde været 14 dage og tre møder om (ikke) at løse. Det tog Kristoffer 30 sekunder at finde ud af hvad der var galt. Derefter hjalp Kristoffer med at opsætte de rette annoncestrategier, og han har hele vejen igennem udvist enorm stor respekt for os som start up og samtidig kommet med fagligt godt indspark til hvad vi bør gøre. Vi håber på at fortsætte samarbejdet og skabe gode resultater lang tid endnu.

20 October 2021

Super tilfreds !

Efter at have arbejdet med digital annoncering de sidste 20 år ramte vi mere eller mindre tilfældigt ind i Kristoffer og Lionlab. Vi er super tilfredse med den sparring og de resultater vi har opnået ved at lade dem forvalte hele vores digitale budget. Selvom at vi pt. ikke har det største budget formår Lionlab at tage os seriøst og vi føler os hørt og som en vigtig kunde. Jeg vil til en hver tid anbefale Lionlab til alle, uanset virksomheds og budget størrelse.

Jesper fra Padelgeek. (Tidligere onlinechef hos TDC, Blockbuster mm.)

30 July 2020
Rated 5 out of 5 stars

At blive hørt, forstået og hjulpet!

LionLab har nu i snart to år hjulpet os med Google annoncering og søgeoptimering. Det har fra start været en utrolig positiv oplevelse af at blive hørt, forstået og hjulpet!
Og så taler resultaterne bare for sig selv. LionLab har sat en vækst i gang hos os, der bare fortsætter stille og roligt.
Jeg kan varmt anbefale LionLab!

20 May 2020
Rated 5 out of 5 stars

Loyale, kompetente og yder en fantastisk personlig service

Før vores samarbejde med Lionlab, følte vi os meget usikre på digitale marketingbureauer. Vi havde desværre før oplevet marketingbureauer tilbageholde informationer for os og udnytte, at vi ikke altid havde tid til at tjekke tallene.

Da vi kontaktede Kristoffer fra Lionlab følte vi med det samme, at Lionlab virkelig var oprigtige og ville gøre en forskel for os. Lionlab har været loyale, kompetente og har ydet en fantastisk personlig service hele vejen igennem. Lionlab har formået at løfte niveauet betydeligt på størstedelen af den digitale markedsføring hos os. De skaber resultater på kort tid, og de informerer dig om alt det, du vil og bør vide, i en formidling så alle kan være med. Vores samarbejde med Lionlab er bestemt et, vi vil holde fast i, og jeg kan kun give mine varmeste og bedste anbefalinger!

De bedste hilsener
Helene, Marketing Manager hos Befro.dk

5 February 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale Lionlab, der har forestået en relancering af mit website med tilhørende SEO optimering og addwords annononcering i foråret 2019.

Min baggrund for opstart af samarbejdet var en vigende tilgang af elever. Efter opstarten måtte jeg efter blot 2 måneder lukke det meste af min annoncering ned, da optimeringen af websitet alene gav så øget en elevtilgang, at jeg nu har lukket for tilmelding i mere end 3 måneder frem.

Jeg er fantastisk tilfreds med både den løbende dialog og den konstruktive opfølgning som Lionlab leverer. Kan kun anbefales.

28 October 2019

Fleksibel, engageret og vedholdende

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Kristoffer Lybecker fra Lionlab i forbindelse med Google annoncering, og har været glad for vores samarbejde. Kristoffer er fleksibel og møder kunden i øjenhøjde med et stort engagement og en vedholdenhed, som gør der bliver fulgt op på deadlines.

21 October 2019
Rated 5 out of 5 stars

Tak for et fantastisk samarbejde

Siden september 2018 har Via Biler og CARS.dk samarbejdet med LionLab omkring vores digitale strategi og online tilstedeværelse.

Igennem forløbet har vi haft en tæt dialog med Kristoffer Lybecker, som har formået at udfordre os på vores tankegange og hele tiden sørget for, at vi har været opdateret på den allernyeste viden indenfor både Google, Facebook, LinkedIn og andet digital markedsføring.

Samarbejdet har været ideelt for os hos Via Biler og CARS.dk, da vi har ønsket en tæt samarbejdspartner, der ikke bare skulle overtage vores online aktiviteter, men tværtimod oplære os og gøre os i stand til internt i virksomheden at varetage vores digitale markedsføring. Den opgave har Kristoffer i den grad formået at løfte, og igennem tæt dialog og sparring har vi været vidne til en markant bedre digital tilstedeværelse. Samtidig har Kristoffer været med til at øge vores kompetencer ikke blot indenfor digital marketing men også på tværs af både webudvikling og digitalt design.

Hos Via Biler og CARS.dk ser vi ikke blot på Kristoffer som en samarbejdspartner, men som en ekstra kollega – og vi ser frem til fremadrettet at skabe endnu bedre resultater sammen.

LionLab – og i særdeleshed Kristoffer Lybecker – får stor ros herfra, og vores allervarmeste anbefaling.

Cecilie Oxlund
Via Biler og CARS.dk

23 May 2019
Rated 5 out of 5 stars

Lionlab er vores partner, mere end vores leverandør!

Jeg kan på det varmeste anbefale Lionlab som partner på digital markedsføring.

Vi startede vores samarbejde med at firmaet varetog vores Facebook markedsføring. Efter en succesfuld periode hermed, besluttede vi også at give dem ansvaret for vores adwords annoncering. Dette var for os en stor beslutning: Den betalte trafik udgør en meget stor andel af vores markedsføringsbudget, netop fordi denne trafik er helt afgørende for vores forretnings succes.

Lionlab tror så meget på deres arbejde at de tilbyder et samarbejde uden bindinger. Nu forstår jeg hvorfor:

Vi befinder os adwordsmæssigt meget konkurrencepræget marked, hvor en konvertering koster flere hundrede kroner. Efter et samarbejde på mere end 3 måneder har de mere end halveret konverteringsprisen, vores eksponeringer og ikke mindst vores klikrate er eksploderet til priser vi ikke havde turdet håbe på.

Vi taler sammen flere gange om ugen, og dialogen går begge veje. Der er ikke noget bedre end en at blive ringet op ”jeg har tænkt på…”, ”Har du set…” eller ”Er du frisk på at prøve…”

For et firma som os, der ikke har tilstrækkelig viden internt, er Lionlab løsningen. Vi oplever et firma der forstår vores behov, har løsningerne, ser vores succes som deres egen - og aldrig glemmer at succes kun kommer gennem hårdt arbejde!

Vi GLÆDER os til de næste måneder, for med dette firma har vi forventninger til at de formår – og vil sætte en ære i – ikke blot at gøre det bedre end foregående kon-kollegaer i branchen, men også optimere egne resultater.

22 February 2019

Take a closer look