Littleadventure

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har ikke fået den vare jeg har bestilt og intet modtaget, alligevel er mine penge trukket. Jeg kontakter jer på mail, hvor i Beder mig tjekke min mail og konto. Jeg svarer tilbage at pengene er tr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service, bestilte noget tøj, og desværre manglede der et enkelt stykke på lageret, så fik hurtigt en SMS med info heromkring og pengene tilbage med det samme. Plus en rabatkode til næste... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem god service. Jeg har altid fået leveret mine pakker hurtigt, og hvis jeg har haft spørgsmål, besvares de med det samme. Der er langt imellem, at man oplever SÅ god service. Stor anbef... See more

Company details

1. Childrens Shop
  2. Baby Clothing Shop

Written by the company

Online shop med lækre kvalitets mærker til de små verdensborgere. Vi har et bredt sortiment til alle fra nyfødt og op til de tidlige teenageår.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

God, venlig og hurtig service

Der er langt imellem, at man oplever SÅ god service.
Stor anbefaling af Little Adventure herfra!

29 November 2022

Hej Anne Katrine 🌸

Vi vil gerne sige tusind tak for din tid - det glæder os at læse sådan en fin anmeldelse 👏🏽
Vi gør altid vores bedste for at hjælpe jer mest muligt 😍

Rated 5 out of 5 stars

Jeg anbefalder dette sted!

Jeg har ikke selv børn og kender derfor ikke særlig meget til størrelser og mærker m.m. men jeg fik den bedste betjening, da jeg skulle købe en gave til min lille niece, som endnu ikke var født på daværende tidspunkt. Jeg blev guidet i, hvilken størrelse der ville være smartest at købe og hvilket mærke, der både var af god kvalitet, men også til en fornuftig pris. Jeg ende med at få det fineste sæt med hjem og forældrene blev super taknemlig. Så tusind tak!

DA jeg så så, at der var kommet en Webshop, kunne jeg ikke lade vær' med at dele den med min svigerinde og svigermor. Når mine veninder og søskende selv får børn vil jeg opfordre dem til at købe her, og når det engang bliver min tur, så vil jeg ikke lyve, hvis jeg sagde, at jeg nok vil kigge derind en del ^_^

11 August 2022

Hej Vivi 🤎

Wauw en super flot anmeldelse!😍😍 Den varmer vores hjerter. Vi er så glade for, at du synes om vores hjælp og vejledning🥳
Og dejligt at din lille niece fik sig et fint og lækkert sæt tøj👚

Vi glæder os til at pakke dine fremtidige ordre, når der en dag melder sig en ny lille verdensborger 📦♥️

Rated 5 out of 5 stars

Altid en fantastisk service og vare…

Altid en fantastisk service og vare lige til tiden! De er altid hurtige til at afsende pakkerne afsted og hjælper altid gerne hvis der er et problem. Jeg har efterhånden bestilt der fra nogle gange 😅

22 November 2022

Hej Natasja!🥰

Hvor er vi glade for, at du godt kan lide at handle ved os. Vi gør os umage hver dag for at give jer den bedste oplevelse. 🥳🥳
Vi glæder os til at pakke din næste ordre🤩🤩

Super lækker butik!

Super lækker butik!
God hjælp og vejledning, hyggelige samtaler! Selvom det indtil nu har omhandlet gaver til andres børn, men det skal helt sikkert bruges til når vi selv får børn😍💪🏼

22 September 2022

Hej søde kunde 🥰

Hvor er vi glade for din begejstring over vores børneunivers - og tusind tak for de søde ord 😍
Vi glæder os til at i kan handle ved os til egne børn 👏🏽

Rated 5 out of 5 stars

Jeg oplever altid god og hurtig service…

Jeg oplever altid god og hurtig service hos Little Adventure. De er både hurtige til at levere og svare på mails - og de er altid søde og hjælpsomme. De får den bedste anbefaling fra mig.

18 November 2022

Hej Tobias!

Tak for din fine anmeldelse - hvor er vi glade for din anbefaling🤩🤩
Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god service der rækker ud…

Fantastisk god service der rækker ud over hvad man forventer. En webshop jeg vender tilbage til

22 November 2022

Hej Karin 💞

Wauw en fin anmeldelse! Tusind tak for at bruge din tid på, at sende så fine ord vores vej🤩

Fantastisk service!

Mega godt udvalg og helt fantastisk service!! En af mine foretrukne webshops for børnetøj - og også en virkelig skøn fysisk butik :)

9 September 2022

Hej Mathilde❤
Tusind tak for din fine anmeldelse - den er vi super glade for! 😍🥰
Det varmer vores hjerter, at du er tilfreds med vores service - vi gør alt for at gøre os umage🤩🥳

Take a closer look