Moja sladka pot v SugarGueen Akademiji
Moja strast do peke sega v čas, ko so bili moji otroci še majhni, in skozi leta se je ta strast le poglabljala. Vedno sem stremela k odličnosti, saj me je veselje do ustvarjanja slaščic gnalo k nenehnemu izpopolnjevanju. Kot samouka sem svoje znanje pridobivala predvsem z raziskovanjem interneta, kjer sem našla nešteto virov, od receptov do video posnetkov, ki so mi pomagali postati boljša pekarka.
Ko sem izvedela za delavnico na SugarQueen Akademiji, ki jo vodita vrhunska slaščičarja Eva Klinc in Sandi Planinšek, nisem oklevala niti trenutka. Verjamem, da je učenje neprekinjen proces, zato sem z velikim navdušenjem izkoristila priložnost za nadaljnje izobraževanje pod vodstvom priznanih strokovnjakov.
Znanje, ki sem ga pridobila na Akademiji 1 in Akademiji 2, mi je omogočilo, da moje slaščice ne blestijo le po okusu, ampak tudi po videzu. Prijetno delovno okolje, izbrani recepti, video posnetki, dvakrat tedenski pogovori v živo z našima učiteljema, tedenske nagrade in sošolci, ki si med seboj pomagamo z nasveti, so le nekatere izmed prednosti tega programa. Vse to in še veliko več je na voljo za simbolično ceno v šesttedenskem tečaju, kjer izdelujemo šest različnih slaščic ter prejmemo natančna navodila in video prikaze njihove izdelave. Za vse opravljene naloge prejmemo tudi certifikat, ki potrjuje naše pridobljeno znanje.
Akademija 3 se začne oktobra, in glede na svoje dosedanje izkušnje jo vsekakor vsem iz srca priporočam.
4 March 2024
Unprompted review