See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wat een super service. Wij hadden twee huispakken besteld en zijn keurig geleverd. Helaas was de broek van één van de huispakken beschadigd ( klein scheurtje in de naad) nadat we contact hierover heb... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik had 2 leuke lounge sets besteld, dewelke snel en verzorgd verstuurd waren incl een handgeschreven, persoonlijk kaartje (wat altijd fijn is). Een van de 2 was helaas te klein, dus ik stuurde een... See more

Rated 3 out of 5 stars

Het Teddy pak dat ik bestelde, vind ik het Teddy pak een fijn model, en heel warm, maar zeker niet gemaakt van katoen. Het pak staat op de website als "100% katoen", en als mode ontwerper kan ik beve... See more

Company details

1. Ladies' clothes shop
  2. Clothing Shop

Written by the company

Online boetiek met luxe huispakken, loungewear sets & meer om volledig in tot rust te komen.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Behulpzaam, klantvriendelijk en kwalitatief

Een van de 2 was helaas te klein, dus ik stuurde een mailtje met de vraag of ik het kom ruilen (aangezien het wel over een soldenproduct ging). Daar kreeg ik ook onmiddellijk een positief antwoord op en hulp om een andere set uit te kiezen, beter afgestemd op mijn lichaamsbouw.
Kortom: supersnelle en vriendelijke service én heerlijke comfy sets!
Aanrader!!!

20 February 2024

Reply from Lounge We Are

Hoi Sophie, nog bedankt voor je reactie. We zijn heel erg blij met jou als klant! Fijn dat we mee kunnen denken. Geniet van je nieuwe huispak ! Liefs, Eline

Rated 3 out of 5 stars

Twee minpunten Volgens mij is het in Paraguay gemaakt…

Volgens mij is het in Paraguay gemaakt en dat vind ik minder
Er was geen info over retourzending als het niet naar wens is of de maat niet goed zou zijn

9 January 2024

Reply from Lounge We Are

Bedankt voor uw review en de feedback! We gaan er direct mee aan de slag.

De retourvoorwaarden kunt u terugvinden op onze website: https://loungeweare.com/pages/retourneren-en-garantie.

De Fitted Comfy Set is afkomstig uit Frankrijk en gemaakt in China.

Mocht u naar aanleiding van deze reactie nog vragen of feedback hebben, vernemen wij dat graag! Ons mailadres is info@loungeweare.com.

Liefs, Eline

Rated 5 out of 5 stars

Recent een heerlijk loungepak van top…

Recent een heerlijk loungepak van top kwaliteit besteld! De service en bezorging van het pak ging snel. Ik ga hier vaker bestellen!

9 January 2024

Reply from Lounge We Are

Fijn om te horen en dank voor je review Noortje! Ontspan en geniet lekker van je nieuwe loungepak :)

Liefs, Eline

Rated 5 out of 5 stars

Snelle verzending en goede kwaliteit

Snelle verzending! Super fijn lounge pak, heerlijk zacht en precies zoals op de foto's. Zat een handgeschreven kaartje bij, vind ik altijd leuk :)

2 January 2024

Reply from Lounge We Are

Bedankt voor uw bericht! Fijn om te horen dat de set bevalt! Geniet ervan :) Liefs, Eline

Super fijne loungewear!

Heel blij met mijn nieuwe loungepak en bij passende slofjes:) het is zo zacht! Heerlijk stofje, goede kwaliteit en de pasvorm zit goed.

2 January 2024

Goed om te horen Laura! Geniet ervan! Liefs, Eline

Rated 5 out of 5 stars

Heerlijk fijne en luxe huispakken

Heerlijke huispakken van goede kwaliteit. Bij de pop-up langsgekomen en alles was mogelijk! Zeker je geld waard😍

Reply from Lounge We Are

Bedankt Ilse! Gezellig dat je erbij was :). Geniet van je nieuwe pak! Liefs, Eline

Super goede kwaliteit

Super goede kwaliteit! Helemaal blij met mijn lounge pak.

8 December 2023

Bedankt voor de mooie review! Zijn we blij mee. Liefs, Eline

Geweldig thuispak

Onze dochters zijn helemaal blij met deze groene thuispakken.
Zij zijn slank en kritisch.
Wij krijgen oprechte appjes hoe fijn de thuispakken zijn.
Zij hebben maat S/M
Zeker het geld waard dus.

23 December 2023

Dankjewel Elke! Fijn om te horen :) Liefs, Eline

Super lounge wear!

Super lounge wear! Gister tijdens de pop up langsgekomen. Verschillende soorten en kleuren lounge pakken hingen klaar om te passen. Daarnaast waren er verschillende maten op voorraad. De stof is super zacht en de pakken zitten perfect! Zeker een aanrader voor iedereen die er comfortabel, maar toch fashionable bij wil zitten.

Reply from Lounge We Are

Leuk dat je erbij was Christel en dank voor je aankoop! Tot de volgende keer en veel plezier met je fijne pak! Liefs, Eline

Helemaal top!

Tijdens de pop up fijn kunnen passen, hier had je alle tijd voor! De kwaliteit is echt super. De stof voelt zo fijn aan dat ik het eigenlijk niet uit wilde trekken, haha!

Reply from Lounge We Are

Dank voor je komst en de aankoop! En je hoeft de set natuurlijk ook niet uit te doen. Of ja, misschien een keer wassen is wel handig ;). Thanks en liefs, Eline

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snelle bezorging

5 December 2023

Reply from Lounge We Are

Dankjewel voor je review! Geniet en ontspan van je nieuwe aankoop, liefs Eline

Perfect voor thuis

Ik trek dit pak meteen aan na mijn werk. De stof is heel fijn en zacht en het model sluit perfect aan. Het is een heerlijk pak om thuis lekker te kunnen chillen.

9 December 2023

Dank voor de lieve review Robin! Liefs, Eline

Hele mooie lounge set

Hele mooie lounge set, wat heerlijk zacht aanvoelt op je huid en is perfect voor vele mogelijkheden zoals een relaxavond op de bank, yoga, vakantie, als je zwanger bent en nog veel meer. De service is top! Liefs Conny 🙏😍

18 November 2023

Reply from Lounge We Are

Hoi Conny, dank voor je lieve review! Hier worden wij blij van! Tot snel :) liefs, Eline

Luxe levering

Snelle levering, met aandacht en mooi verpakt met een handgeschreven kaartje. Hier wordt ik vrolijk van

4 December 2023

Dank voor je review Hilde! Én wij worden vrolijk van jouw bericht! Liefs, Eline

Snelle levering, mooie kwaliteit

1 December 2023

Dank voor de review! :) Liefs, Eline

Blij

Verzending prima. Kwaliteit super. Persoonlijk kaartje erbij.

Dank voor je bericht! Hier doen we het voor! Liefs, Eline

Rated 5 out of 5 stars

Ben naar de pop-up geweest en kon alles…

Ben naar de pop-up geweest en kon alles passen.
Heb nu 2 pakken en de sokken. De classy flared set, een wat luxer pak, zit heerlijk en staat mooi. Vandaag de hele dag cursus gehad, kreeg heel veel complimenten over mijn casual comfy set in groen. Mooie kwaliteit! Heel blij mee!

Hier worden we blij van Lieke! Bedankt voor je lieve review :) Liefs, Eline

Rated 5 out of 5 stars

Fijne luxe pakken en heerlijke…

Fijne luxe pakken en heerlijke geurkaarsen. Elke avond aan deze winter 😍

Bedankt voor het compliment! Geniet ervan :) Liefs, Eline

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look